uğurcan çakır

Kendisini ekibimiz kadrosuna dahil etmişiz.

Kaynak: @Mehmet Mehmetoglu
Nargile icmisligimiz var
Sürekli kendilerini kaynak gösteren Abdülkerim Bardakçı ve Uğurcan Çakır'ın 2li Konyalı kolpacılarına verdiği tepki temsili yav :D
Fv23i8JaIAIbjAb

Kalede bazen Ugurcan degil de Uyurcan gibi davraniyo. Iki uc sene once salmadilar cocugu Avrupa'ya. Morali bozuldu. Gerci sampiyon oldular ama zannetmiyorum ki bu onu pek tatmin etmedi. Seneye hamsilerde kalmasini beklemiyorum sozlesme uzatmaz. En fazla bi sonraki sene bedavaya gider.
:asd::asd:

Yine diyorum; mesela Yusuf + 4-5 milyona gayet iyi bir transfer olur. Yusuf gitmek ister mi, TS Yusuf' u ister mi gibi sorular akla gelir, yaptığımız da bir nevi fikir jimnastiği zaten. Olmadı başka takas formüllerine bakılır. En olmadı 7-8 milyon bonservis de verilir Uğurcan için, gerekirse sonraki satıştan pay vs dahil (27 yaşında, bir sezon bizde oynadıktan sonra da ciddi bonservisle satışı zor)...

Daha önce gündeme gelen bütün yerli kalecilerden net üstündür ki Muslera varken on yıldan fazla zamandır ilk 11 kalecisi aramadık. Sağlam bir yedek bulamamanın sıkıntısı yaşandı daha çok...

Yine diyorum; mesela Yusuf + 4-5 milyona gayet iyi bir transfer olur. Yusuf gitmek ister mi, TS Yusuf' u ister mi gibi sorular akla gelir, yaptığımız da bir nevi fikir jimnastiği zaten. Olmadı başka takas formüllerine bakılır. En olmadı 7-8 milyon bonservis de verilir Uğurcan için, gerekirse sonraki satıştan pay vs dahil (27 yaşında, bir sezon bizde oynadıktan sonra da ciddi bonservisle satışı zor)...

Daha önce gündeme gelen bütün yerli kalecilerden net üstündür ki Muslera varken on yıldan fazla zamandır ilk 11 kalecisi aramadık. Sağlam bir yedek bulamamanın sıkıntısı yaşandı daha çok...
Trabzonspor ister mi, kabul eder mi bilmem ama Yusuf koşarak gider Trabzonspor'a. Şampiyonluk kutlamalarına bile katılmıştı Yusuf, arabayla tur atmışlığı, kutlamalara stada gitmişliği var. 😄

Yusufu bu kadar bence basitlestirmemek lazım üstüne 4 5

Trabzonspor ister mi, kabul eder mi bilmem ama Yusuf koşarak gider Trabzonspor'a. Şampiyonluk kutlamalarına bile katılmıştı Yusuf, arabayla tur atmışlığı, kutlamalara stada gitmişliği var. 😄
Babası GS da olmaktan mutluluk duyduklarını söylüyor her defasında, oynayıp oynamaması pek umurlarinda değil galiba. Şu haliyle TS bizde aldığı maaşı vermeyebilir. Potansiyeline inanmaları lazım...

Babası GS da olmaktan mutluluk duyduklarını söylüyor her defasında, oynayıp oynamaması pek umurlarinda değil galiba. Şu haliyle TS bizde aldığı maaşı vermeyebilir. Potansiyeline inanmaları lazım...
Gelecek sezon kiralar mıyız, dediğiniz gibi bir formüle dahil olup da ayrılır mıyız bilmiyorum ama umarım futbol oynamaya odaklanır. Ben çok inanıyordum kendisine, hayal kırıklığı oldu benim için. Henüz genç, kendisini kanıtlaması önünde çok maç olacak ama kendisinin de bu isteği olmalı.

Yusufu bu kadar bence basitlestirmemek lazım üstüne 4 5
Yusuf, an itibariyle elde patlamış durumda. Benim övmem yahut yermem, senin destek çıkman filan osuruktan teyyare...

Bugün satılığa çıkarıldığı deklare edilse, 3 milyona alıcı çıkması zor görünüyor...

Geri
Üst Alt