Üye Görüşü Uğurcan Çakır'a 25 Milyon VEREMEZSİNİZ | Kulübümüzü Soydurmayacağız

ifb'ye karşı oynadığı her maçta tarifeyi 3ten açmış u.çakır adlı elemant
Geçen sene taliska penaltısında erkenden terse yatan eleman. Bi de sirityodu. Bizim basiretsizlerden umudum yok da ts tarafı vermese bari. Bir kere büyük maç almamış birne yazık bu paralar.

Bu kadar buyuk para vereceklerse buna hic kaleci transferi yapmayalim.. Bu kadar buyuk para veriyorsan Muslera gibi kaleci alacaksin.10-15 yil kaleci aramayacaksin. Hakana yatirin bari bu parayi yazık yav.

belli ki artık galatasaray oyuncu satar değirmeni döndürürüm politikasını tamamen bırakmış. gelene 25-30 veriyorsak biz kimi kaç paraya satacağız. tamamen hazır yiyici bir anlayış var. hani osimhen'i alırsın prestij meselesidir de neredeyse osimhen kadar parayı da iki transfere gömmezsin.

Uğurcan iyi kaleci son gün adamlar kalecisini 5-10 fazlaya vermesi normal. Maaşı 2-3 arası alması bizim üçin daha önemli takımda maaş krizi varken birde kaleciye 10 vermek büyük sıkıntı olurdu. Uğurcan a sahip çıkmak lazım büyük hizmetleri olacak.

tu allah kahretmesin sizi
rezil herifler

bu rezaletin hesabını veremeyeceksiniz
ifb'nin saudi transferleriyle dalga geçerken onlardan bile gülünç durumu düşürdünüz bizi

tez zamanda düşün bu kulübün yakasından insch

tu allah kahretmesin sizi
rezil herifler

bu rezaletin hesabını veremeyeceksiniz
ifb'nin saudi transferleriyle dalga geçerken onlardan bile gülünç durumu düşürdünüz bizi

tez zamanda düşün bu kulübün yakasından insch

Degerli üstadım eisim ,avatarımızı ugurcan yapıp özcimbomlulugumuzu perçinleyelim derim ne dersin

images

Welcome to gscimbom.com

Türk spor tarihinin en büyük soygunu. Yazıklar olsun, bizi rezil ettiniz. Florya'dan gelen paraları çarçur ettiniz.

ereni ucuza aldık ona ekle dostum

Geri
Üst Alt