Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ujfalusi İstanbul'a geldi

diğerleri de gelecek dimi

grubun en zayıf halkası gelmiş

firatgunayer fırat günayer

Yurtdışından gelen olumsuz haberler bir yana, konuştuğumuz Gs yöneticileri de ''Ujfalusi tamam,Reyes %99, Forlan için uğraşıyoruz' diyor..

Benim arkadaşımın ispanyolcası iyidir.bi baktık Atletico forumlarına Ujfalisi gidiyo diye başkana sövüyolar.Reyessede sövüyolar ama 2si gitsin Ujfalisi kalsın diyolarmış.

diğerleride gelirse tamamm hee gelmezse başka transfer bekleriz.. hayırlı olsun urfalılusi yakışır servete çek bi ******* ;)

Bize iyi geliyor dedim. Bize geliyor demedim. Ben ilk 11 oyuncusu aldık dedim. Cihan bizim kadro kötü olduğu için dedi. Cihan'ı da alsalar ilk 11 oynarmış. Ben de o yorumu yazdım. Sen yanlış anladın

Evet abi.

Baktım ve hatamı fark ettim.

Özür.

Yurtdışından gelen olumsuz haberler bir yana, konuştuğumuz Gs yöneticileri de ''Ujfalusi tamam,Reyes %99, Forlan için uğraşıyoruz' diyor..

Forlan gelince şu Fırat Günayere bir çift lafım ve kapağım var :)

Her Twittercının da görüştüğü bir GS yöneticisi var mubarek.:o İyice nefret etmeye başladım şu twitter duyumcularından.

Atleticodan gelen 3 futbolcu içinde takıma en çok katkıyı Ujfalusi sağlar...Liderlik özelliği var. Tek sıkıntı yaşının 33 olması. Kalitesi tartışılmaz.

Mali durum yayınlandı. Kim gelirse gelsin. Allah razı olsun diyeceğim. Bu şartlarda iyi oyuncu aldık. Terim çok istemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt