Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ujfalusi İstanbul'a geldi

Febe maçında Emreyi sakatlasında nasılmış sakat kalmak neymiş öğrensin.Ujfalisi bunu yaparsa , Ujfalisiye laf atan beni karşısına bulur :)

Bence bu Fırat Güneyar Ntv'yi yalıyo. Onlara gitmek istiyo. Geçen gün de Ntv'yi savunup duruyordu. Galatasaray için bir tane olumlu haberi yok. 3 tane adam aldık diyoz, Forlan olmaz diyo. Hep olumsuz

ben bu adama baktıkça song'u görüyorum nedense:D geldiğine çok sevindim,reyeste gelirse dünyalar benim:D

messi-ujfalusi-27010_501.jpg

Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişikin Görüşmelere Başlandı

Bugün İstanbul'a gelen Tomas Ujfalusi'nin Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif AŞ

Atleticodan gelen 3 futbolcu içinde takıma en çok katkıyı Ujfalusi sağlar...Liderlik özelliği var. Tek sıkıntı yaşının 33 olması. Kalitesi tartışılmaz.

Bir stoper için o kadarda sıkıntılı bir yaş değil, kendine iyi bakarsa 4 sene oynar.

Hayirli olsun. :)

Ne acelesi vardı.

selamun aleykum renkdaslar hakkaten geldi mi t. ujfalusi

Tabi ki. Ceyhun'da bu takımda ilk 11 oynamasa bile, yedekten girse bile, Sarp'ın girmesiyle Ceyhun'un oyuna girmesi arasında çok fark olacak.

Bence Elmander'i kimse konuşmuyor gerçekten harika bir oyuncudur bu sene vay be arkadaş bu adama sevinmedik bile diyen olacaktır..

ftw1905 pazar günü Ujfalusi demisti???!!!! dogru cikti.

Reyes Carsamba demisti?!! Yoksa????

Forlan icin olumsuz birsey cok demisti?? Yoksaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt