Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ujfalusi İstanbul'a geldi-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere B

B_02da2bc8a8eb0539ff84cf1e71286266.jpg

Cevap: Ujfalusi İstanbul'a geldi-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere B

Ujfaluji de tam robinson cruz çıktı.

Sakalara bak :asd:

Gözluklere bak :haha:

Cevap: Ujfalusi İstanbul'a geldi

Heee. Aslında Selçuk, Elmander, Ceyhun, Ujfalusi o kadar iyi değil de, bizim kadro kötü olduğu için mi bize iyi geliyor. Vay arkadaş

:D Yahu, her seye de bu kadar tepki gostermeyin. Bu oyuncular kotu dedim mi? Kim Forlan, Selcuk, Elmander ve Reyes gibi oyunculara kotu der ya. :( Kaldi ki, onlardan daha zayif oyuncular bile olsa gecen sezonki kadronun uzerine ilk 11 olarak gelir. :)

Cihangir Ujfalusi seni keser, abartma :)

Kirk firin ekmek yemesi lazim. :D

Cevap: Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

B_7b6931426aa8115cca9168cea4a4b755.jpg

Fenaa.. :)

Cevap: Ujfalusi İstanbul'a geldi

:D Yahu, her seye de bu kadar tepki gostermeyin. Bu oyuncular kotu dedim mi? Kim Forlan, Selcuk, Elmander ve Reyes gibi oyunculara kotu der ya. :( Kaldi ki, onlardan daha zayif oyuncular bile olsa gecen sezonki kadronun uzerine ilk 11 olarak gelir. :)

Ne diyosun Cahangir anlamıyorum. Neyse tamam

Cevap: Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

B_554a8302f67c8d1241d8580006753fd5.jpg

Yeminle korktum ben lan bu adamdan :o

Şimdi işte başaralı bi transfer olduğuna inandım , bunun karşısında oynamak yürek ister .

bu adamla önümüzdeki seneyi bir atlatalım. borçlar yapılandırılsın,temlikler kalksın,riva arazisi degerlensin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt