Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

Bu adam mağaradan yeni çıkmış heralde.

Cevap: Ujfalusi Florya'da-Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişkin Görüşmelere Başlandı

bu adamla önümüzdeki seneyi bir atlatalım. borçlar yapılandırılsın,temlikler kalksın,riva arazisi degerlensin.

Bu adam bunların hepsini atlatmamızda çok büyük etkenmiş gibi söyledin :) İnşallah

futbolcu sandık metalci çıktı adam :D

Cevap: Ujfalusi İstanbul'a geldi

bülent başganı kandırmış olmasınlar

o resimlerdeki adam bizim bildiğimiz ujfalusiye benzemiyo :D

B_7b6931426aa8115cca9168cea4a4b755.jpg

Fenaa.. :)

Bi de daha kalıplı görünüyodu maçlarda, zayıfmış baya. Lugano'yla falan kıyaslamayın yani dozer gibi ezer bunu.

Estagfurullah. Ne haddime. :) Kendimden buyuk insanlardan daha fazla sacmalama gorgusuzlugunu yapmam. :D

Şaka yaptım şaka. Laf sokmadım.

Aldığımız adamların hepsi ilk 11 oyuncusu diyorum. Sen o kadar kötü takımız ki beni de alsalar ilk 11 oynarım diyosun. Hangimiz saçmalıyor.

Ujfalusi.jpg

Bu fotosunda Tarzan Rıfkıdaki, Manyak Rıfat'a benziyor :) Acaba Süheyl Eğriboz'la bir yakınlığı varmı :) Harbiden benziyolar yhaa.

forlan ve reyes'de gelirse eğer kim gidecek peki?

5 tane yabancı forvet olur :)

pino ve stancu'ya nolcak?

Şaka yaptım şaka. Laf sokmadım.

Aldığımız adamların hepsi ilk 11 oyuncusu diyorum. Sen o kadar kötü takımız ki beni de alsalar ilk 11 oynarım diyosun. Hangimiz saçmalıyor.

Ben de ciddi soylemiyorum her halde. :)

Ilk 11 meselesinin de sakayla karisik bir cumle oldugu da acik her halde. Yani galiba. Ya da ben cumleyi dogru kuramadim. :)

O değilde harbi incelmiş bu adam.Bicepsler falan kalmamış.

aslınla resim üzücü ama orda messinin kafasını çıkartıp luganoyu koyunca çok mutlu oluyorsun bi deneyin bence :D

Bu herif çok çirkef emmiler... Ama çirkef bizden oldukça pek sorun yok açıkcası ... Yalnız mesainin ayağını o halde görünce icim çok kotu oluyor yau

Belki de. Aldığımız adamları eleştiriyormuşsun gibi oldu.

Alakasi yok. Tamamen eski kadronun elestirisi. Simdiki aldigimiz oyuncular seviyesinde bir kac oyuncu daha lazim bize. Yani kriterimiz ilk 11'e girecek oyuncu degil, aldigimiz oyuncularin kapasitesindekiler olmali. Selcuk'u, Forlan'i, Reyes'i, Ceyhun'u, Elmander'i, Ujfalusi'yi elestiren, hani tek tek olur da, toplu halde elestiren gitsin kendisini denize atsin zaten. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt