Ujfalusi sol bek oynasa ihya olur muyuz?

Cevap: Ujfalusi sol bek oynasa ihya olur muyuz?

45-70 arası tek kale oynatan hakan balta mı? bir takım tek kale oynarsa kanatlar evra-ramos olsa fayda etmez, o kadar orta çatır çutur gider her türlü.

ne diyon sertac

kontratak oldugu icin orta actilar diyor

bende diyorumki sallama

butun ortalar 45-70 arasi adamlar tek kale oynarken biz orta sahayi gecemezken

ne diyon sertac

bende diyorumki sallama

tamam işte, onların dediği yanlışsa, senin o istatistiği bilip hakan'ı eleştirmen iki kat yanlış.

ne diyon sertac

bende diyorumki sallama

45-70 arasında takım olarak kötüydük ama şimdi bütün suç Balta'nın mı oldu? Ben onu işe katmayacağını düşünerek kontra atak demiştim.

Ayrıca Serdar reis dediğim gibi kontra ataklarda rakibin pozisyona girmesi çok kolay olduğu için rakibin orta açması da çok normal. Adam geride beklese ileri açılmıyor diyorsunuz, ileriye açılınca da auuv adamlar 50 tane orta açtı diyorsunuz. :)

Yapma Adem ya. Adam üzerine geliyor sert direk ortasını açıyor. Hakan Balta 'yala kıyaslama gözünü seveyim. Servet 'i son 1 senedir savunanlar gibisin ama milli takım stoperi der gibi.

Yapma Adem ya. Adam üzerine geliyor sert direk ortasını açıyor. Hakan Balta 'yala kıyaslama gözünü seveyim. Servet 'i son 1 senedir savunanlar gibisin ama milli takım stoperi der gibi.

Yahu adam Sabri'yi sol beke geçirelim diyor, Refik sen ne diyon? :D Burada Hakan Balta'yı savunmaktan başka mantıklı bir seçenek yok. :)

İlla Avrupa 'dan futbolcuya para bayılmak zorunda değiliz. İyi adam gözümüzün önündeyse paraya kıyılıp alınır alıp değil bu tür transferler dostlar.

tamam işte, onların dediği yanlışsa, senin o istatistiği bilip hakan'ı eleştirmen iki kat yanlış.

ne alaka abi ben acmadim orta actirma konsunu

adam orda piknik yapio actirmasada arti bir deger degil benim icin:)

benim derdim soyle maclara donup bakinca

bu adam ne yapti diye dusununce

koca bir hic gelmesi aklima

koca bir hic

adam 90 dakkalari ususte koy

aklinda kalacak hic ama hicbirsey yok

buda hata yapmadigi hali:)

ne alaka abi ben acmadim orta actirma konsunu

adam orda piknik yapio actirmasada arti bir deger degil benim icin:)

benim derdim soyle maclara donup bakinca

bu adam ne yapti diye dusununce

koca bir hic gelmesi aklima

koca bir hic

adam 90 dakkalari ususte koy

aklinda kalacak hic ama hicbirsey yok

buda hata yapmadigi hali:)

genel performans yorumu yapmıyorum ben zaten reis. oradaki tartışmanın odak noktası üzerinden değerlendirdim.

Anlayan tercüme etsin beyler.

Ayıp değil yani Kayseri 'den oyuncu almak. Utananlar var o kadar düştük mü gidip günü geçmiş, menejar kazığı adam almak varken Kayseri 'den adam alıyoruz diyen varsa diye onu yazmıştım ama tabiki yanlış tuşa basmışım. :animation:

ujfa stoperde daha iyi.

sabri sağ bek eboue sol bek oynasada olabilir. neyse Fatih Terim en iyisi yapacaktır.

H.Balta'nın hücum yönü zayıf,ama defansif yönünü son 2 yıla göre geliştirdi.Piyasada iki yönlü oynayan Türk sol bek yok maalesef.Eldeki malzemede hücumcu bir sol bek çıkaracak oyuncu yok.En kötü devre arasına kadar H.Balta'nın sol bek oynamasında zarar yok.(Bence)

Daha neyin sol beki? Hakan Balta Aslanlar gibi oynuyor iste. Hakan olmadigi zaman tartisiriz. Ujfalusi heryerde Reis gibi oynar. UEFA macinda bize karsi sol bek oynamisti mesela ve baya iyiydi.

Savunma hattını çok düzelttik de sanki şimdi sol beke kaydıracaz Ujfalusi'yi hayret valla ya.Ujfalusi stoper adamdır Semih ya da Gökhan'la da iyi ikili oluşturur.Ne gerek var böyle saçma düşüncelere.Sanki elinde sol bek yokmuş gibi gidip stoperden bozma sol bek yapacaz.

İhya olmayız.Hakan zaten stoperden kesme sol bek :asd:

Semih'in yaninda guvenecegimiz birisi olsaydi olurdu belki, ama Ujfa bize stoperde lazim. Hakan simdilik idare ediyor solbekde. Insallah devre arasi solbek icin iyi oyuncu alinir.

Çok saçma yeaa.

Kilit.

Geri
Üst Alt