Ukrayna Karşısındaki İlk 11'imiz Belli Oldu!

Ic saha macı baskılı atak futbol (bam bam) 4-4-2 bu yuzden normaldir.

Sakın bırakma hocam. Umarım 3-4 farkla yeneriz.

Destekliyoruz

Ic saha macı baskılı atak futbol (bam bam) 4-4-2 bu yuzden normaldir.

Sakın bırakma hocam. Umarım 3-4 farkla yeneriz.

Destekliyoruz

Emre Mor ile bu formasyona normal diyen sasirmis olabilir. He simdi kazaniriz günlük yorum yapanlar olacaktir o ayri.

4-4-2'nin kanatlari ne rol üstlenmeleri gerek bi düsünelim.

Volkan
Şener Toprak Balta Caner
Tolga Oğuzhan
Emre Hakan Ç. Volkan
Enes

Şu Çalhanoğlu'nu bir 10 numarada denemedi

Emre Mor ile bu formasyona normal diyen sasirmis olabilir. He simdi kazaniriz günlük yorum yapanlar olacaktir o ayri.

4-4-2'nin kanatlari ne rol üstlenmeleri gerek bi düsünelim.

Ben sonuca bakıyorum. Umarım 3 puan olur netice. Aksi durumda 4-4-2yi Sneijder ile dener hoca. iş oraya doğru gider

4-4-2 oynayacaksan su olmasi gerek

volkan
Sener Toprak Balta Erkin
Topal Tolga
Yasin Vokan
Enes Cenk

sacma sapan isler yapmis

Calhanoglu kanat mi? Insallah Terim akillanmistir diyordum ama yok.

Tolga Ciğerci varken Ozan'ı kullanmak ve H.Çalhanoğlu'nu kanatlarda kullanıp adamın verimini düşürmek çok akıllıca bravo Terim:005:

Sonuçtan bağımsız olarak söylüyorum bence hatalı bir kadro çıkarmış.
Keşke biraz ders vermeyip ders alsan be hoddjzzaamm :)

442 ile 4231'in kanatlarinin arasindaki fark nedir? 4231'de kanatlarin daha cok iceri girip gol yollarinda katkisi bulunmali ama 442'de daha cok sifira inip orta acan degil mi?

Biri bana farkini aciklayabilir mi? Benim bildigim defansa katkisi olduktan sonra fark etmiyor 442 veya 4231

Kazanalim da bize sulanmasin, baska birsey istemiyorum.

Bir kere 4-4-2 daha ofansif sistem. E daha ofansif sistem kullaniyorsan Ozan-Topal ikilisi ne kadar dogru ve Emre-Hakan kanatlari ne kadar dogru?

Ciddi derecede sacmalamis Terim. Simdi kazanip böyle devam ederse cekecegimiz var.

Tolga'nın olmaması garip. bir yandan da iyi gerçi herif dinlensin az.

enes ve emre için izlenir ama hakanı kanata atmış ve ısrarla azanı oynatıyor iyi taktı bu abazaya

hımbıl ın menajeri taratorun damadiymis.ben de niye israrla bu kekoyu oynatiyor diyodum.fator adaletin oldugu yerde vardır hehe..

O değil de Caner olayının mantığını bana biri açıklasın.

Caner'i sildiğini ilan ediyorsun, Hasan Ali ve İsmail'i çağırıyorsun sonra Hasan Ali sakatlanıyor ve onun yerine Caner'i alıyorsun.
İsmail yedek bekliyor Caner 11'de.
Madem Caner 11 oyuncusu, neden çağırmıyorsun? yok çağırmayıp artistlik yapıyorsan bu nedir Hoca?

Sürekli aynı şeyi söylemek gibi oluyor ama,

Bu Ozan'ın ne vasfı var da hala milli takımda oynuyor. Tolga bu ergenden çok daha kaliteli ve şu an da çok formda.

Terim'in bazı anlamsız takıntıları yzünden kolay olan işleri zora sokuyorlar.

4-4-2 ofansif 4-3-3 defansif vs falan bu mantık çok yanlış. Simeone 4-4-2 ile oynatıyor mesela

4-4-2 kaliteli oyuncular sistemidir. takıma bakınca kalite fışkırıyor zaten endişesi olan mı var?

Geri
Üst Alt