Ukrayna Karşısındaki İlk 11'imiz Belli Oldu!

O değil de Caner olayının mantığını bana biri açıklasın.

Caner'i sildiğini ilan ediyorsun, Hasan Ali ve İsmail'i çağırıyorsun sonra Hasan Ali sakatlanıyor ve onun yerine Caner'i alıyorsun.
İsmail yedek bekliyor Caner 11'de.
Madem Caner 11 oyuncusu, neden çağırmıyorsun? yok çağırmayıp artistlik yapıyorsan bu nedir Hoca?

ister öyle alırım ister böyle alırım dedi hocamız...Bu lafın nesini anlamadınız merak ettim ?

ozan yerine tolga olmalıydı.çalhanoğlu kanatta olmuyor neden hala ısrar ediyor anlamıyorum.neyse maçı alalımda gerisi teferruat.

ftor hocam efsane 442sine dönmüş. mütüş.

Zoruna giden ne? Inanmak zorundamiyim?

Geçen gün haber paylaştım o kulübün aradığı taraftarla ilgili, sanki iftira atıyormuşum gibi inanmıyorum, inanmıyorum kaynak ne diye tutturdun. Şimdi de aynısını yapıyorsun.

Araştırmadığım haberleri forumda paylaşsam şu an moderatör olur muydum sence?

Geçen gün haber paylaştım o kulübün aradığı taraftarla ilgili, sanki iftira atıyormuşum gibi inanmıyorum, inanmıyorum kaynak ne diye tutturdun. Şimdi de aynısını yapıyorsun.

Araştırmadığım haberleri forumda paylaşsam şu an moderatör olur muydum sence?
Hakli cikmak icin yalan atma.

Burda nerde inanmiyorum inanmiyorum diye tutturmusum? Adama PKK'li deniliyor, bende link atarak konusalim demisim.

https://www.gscimbom.com/forum/f29-...ftarini-ariyor-147239/index3.html#post8772658

Haber paylasirken kaynak kullanmamak gibi birsey orda yapilan. Yoksa senin icin kaynak kullanmamak dogal mi?!

Son düzenleme:
4-4-2 veya 4-3-3 ne fark eder

Önemli olan takim halinde oynamak

Simeone 4-4-2 nin cizgisinde carrasco'yu oynatiyor hic bir sorun yasamiyor cünkü defansta hucumda takim halinde yapiliyor

Son düzenleme:
4-4-2 oynamak bence de bir sorun teşkil etmiyor ama Hakan'ın kanat oynaması biraz sıkıntılı. Hoş bence Volkan-Hakan-Emre ve arkasında Topal-Tolga olmalıydı takım.

Kalabalık orta sahali takımlara karşı 4 orta saha ile oynanmamasi gerektiğini bi ogrenemedi yahu bu tinyor serim

Tolga olmasın daha iyi demiyormuyduk zaten

tolganin oynamamasi sacmalik.

ozanin oynamasi sacmalik.

cenkin oynamasi sacmalik.

4-4-2 formatiyla cikmak sacmalik.

4-4-2 formatiyla cikip kanatlarda emre ve hakani oynatmak sacmalik.

eger sistem 4-4-2 degilse kadro secimi zaten basli basina sacmailik.

bam bam bam sacmalik.

Son düzenleme:
:D :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt