Ukrayna Ordusunda Deprem! Kadın Askerler Tepkili

O değil de, bunlardaki fizik ve güzellik nedir be kardeşim. Resmen üstün ırk ya. En sıradan olanları bile fotomodel gibi.
Israel Kadın Askerleri de fena değil
En güzel hatun askerî turnuvasında Ukrayna, İsveç ve Isreal derim.
Screenshot_20210703_202037.webp

Bu konu neden açildi neden tartisiliyor bilmiyorum ama YARRRO kardesim WhatsApp den çagirdi bize de gelip masaya vurmak düser @At Kafası selamlar

As kardesim hg degerli yorumlarin merak ediliyor lutfen bizi bilgilendirirmisin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sevgili GSC Tayfayi selamlayarak durumu söyle özetlemek istiyorum. An itibariyle Ukrayna sinir kapisinda Pavyon açilmis. Bu pavyon devlet paralariyla açilmis. Yani bir nevi Hukumet Kerhanesi açilmis bulunmakta. Bu durumdan Kadin Ordusu tepkili gözüküyor. Bizlerde isimizi görmek istiyoruz diyerek haklarini ariyor. Ortak bir çözüm Multi-Pavyon sistemi masaya yatirildi.

Sevgili GSC Tayfayi selamlayarak durumu söyle özetlemek istiyorum. An itibariyle Ukrayna sinir kapisinda Pavyon açilmis. Bu pavyon devlet paralariyla açilmis. Yani bir nevi Hukumet Kerhanesi açilmis bulunmakta. Bu durumdan Kadin Ordusu tepkili gözüküyor. Bizlerde isimizi görmek istiyoruz diyerek haklarini ariyor. Ortak bir çözüm Multi-Pavyon sistemi masaya yatirildi.

Gsc olarak bu masada bulunmamiz lazim
Bizi bildirdiginiz icin tessekur ediyorum gsc ailesi adina

Gsc olarak bu masada bulunmamiz lazim
Bizi bildirdiginiz icin tessekur ediyorum gsc ailesi adina

Ukrayna sinir kapisinda yeni gelismeler oldugunda sizleri elbette bilgilendirmek isterim. Lütfen asilsiz kaynaklara ITIBAR EDILMEMESI GEREKTIGINI üstüne basa basa tekrarliyorum. Ukraynali ablalarimiz yanliz degildir.

#TekYürekTekYaremchuk

Geri
Üst Alt