Ukrayna'da Gece Hayatı, Ukraynalı ve Rus Kızlar... "Rusça olmadan olur mu?"... vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan alkolu fazla mı kaçırdım dedim akşam akşam başlığı görüncede ayıkmışım anasını satim.

Galatasaray filan derken rus gacısı muhabbeti açılmış :D:D

tır şoförlüğü yaptın mı sen yol köşelerinden otostop çeken kızlar aldın mı?

Adam konu açmış bende iyi kafayla makara yapmışım.
Burda her söylenilen yoruma bir şey bulmayın bana kendi yorumum komik gelebilir başkası beğenir sen beğenmezsinde erkek muhabetti oluyor erkek gibi konuşuyoruz bizde sen yumuşakça konuşmak istersen onada saygı duyarız

Alex yine testeron seviyesini arttırmışsın böyle olunca araya iki kız resmi ilave et dengelenir.

Adam konu açmış bende iyi kafayla makara yapmışım.
Burda her söylenilen yoruma bir şey bulmayın bana kendi yorumum komik gelebilir başkası beğenir sen beğenmezsinde erkek muhabetti oluyor erkek gibi konuşuyoruz bizde sen yumuşakça konuşmak istersen onada saygı duyarız
Ne anlatıyorsunuz ne diyorsunuz sayın Liman Bey.

Bu kadar uğraşmayın Kumburgaza takılın yazın küçük Rusya gibi.:D

Takimdan umudumuzun kesilmesine sebep olan ve böyle konu actirtan Dursun Özbek ve tayfasi utansin, yalniz ücretler banada cok ucuk geldi..Frankfurtta Sauna kulüpler var giris 30 ile 60 euro arasinda degisiyor, dj esliginde parti , acik büfe , sauna ve 50 eurodan sadece ukraynali degil 150-200 arasi her milletten kadin...

Yasin Simsek 'in kayip olan ikiz kardesi Ukraynada bulundu. :)

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

yazin min 2 hafta oralardayim

maksad olmayan ruscami gelistirmek

o soyledigin paralar bir ogrenci icin

coooookk ucuk be alex kardesh

kalacak yerim var yaklasik 1500 dolar da param var

bu paranin bi kismini 2 haftalik londra seyahatine kalanini da ukraynaya harcayacagim bakalim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt