- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
luce gelmezse arena'yi yikariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım "Aysal'dan " anladın. "Aysal'ın" diyor; Yani Aysal onu getirirse iyi bir iş yapmış olur anlamında. Ben öyle anladım en azından Saykal'ın yazdığından.
Kendisi daha iyi bilir, avukatı durumuna düşmeyelim![]()
luce gelmezse arena'yi yikariz.
geldiğimiz noktada kimse manciniyi istemiyor,onunla bir gelecekte düşünemiyo.elimizde iyi genç oyuncular var ,luce hepsine değer verecektir.ben luceli GS yın avrupada iyi top oynayacağını düşünüyorum.Ünal Aysal yaptığı yanlışta ısrar etmeyip, Lucescu'yu getiriyorsa, ne kadar akıllı bir adam olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyor.Büyük Başkan.
Biliyorum, dogru anladim bende. Ama Luce olur olmaz Aysal yine de kalacak. Yukarda Emre nin yazdigina göre Aysal in kalmasi Luce'ye bagli. Acik acik baska türlü kurtulamaz diyor iste.
Bal gibi kurtulur.
Terim'e kebapci,buna pizzaci diyenler,luce'ye ne dicek bakalimmuthis olur kendisi her takimda basarili olmustur
Luce hoca Hagi yardımcı antrenör olsa keşke
Aysal veya başkası ... Tek gerçek Galatasaray.
Ancak şuna da değinmek lazım; Eski eş-dost-iş ilişkisi başkanlarına da kalmamalı meydan...
Tek gercek Galatasaray olabilir.
Ama Aysal'i bu sezon sampiyon olamadik diye nerdeyse tehdit ederek dislamaya karsi cikarim bende.
2 sene öncesi CL diye birsey bilmiyorduk. 14 yildir ayni palavrayi anlatip duruyorduk UEFA kupasi diye. Belki Türkiye bu palavralar hala ise yariyor olabilir. Ama yurtdisinda gülüp geciyorlar.
Baskan sagolsun son iki sene prestij adina iyi is cikartti.
Ben sampiyon olamamisim diye bu adamdan nasil vazgecerim? Sampiyon olamadik, ama tüm dünya'nin izledigi Real Madrid'li Juventus'lu gruptan ciktik. Avrupa'da 80% su an türkiye liginin liderini bile bilmiyordur. Son iki sene Türkiye hakkinda bildikleri tek sey yine Galatasaray oldu. Öyle bir patlama yasatti ki baskan bizlere, Drogba ve Sneijder geldi. Drogba'yi gec, zaten alinmasi pek zor degildi, ama Sneijder'in gelmesi mucize adeta.
Su an tek gercek baskan ÜNAL AYSAL!
Böyle bir şey var ise bir an önce yollar ayrılmalı Mancini ile.
Luce gelir dertler biter. Bu kadar net.
Sakin ol tamam Baskan cok buyuk adam hulogggghhhh