Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.865
- 103.742
- 5.238
:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülkende Atatürk 'ün ilkelerini bile savunamıyor, ona göre yasayamiyorsun; en basiti laiklik ilkesi ile ilgili bir şey söylediğin zaman ama dinde böyle diye karşılık buluyorsun.ülkeden kaçarken doğduğu vatanını sosyal medya üzerinden karalayarak gitmek de şov olmuyorsasorsan hepsi atatürkçüdür bu gençlerin
hayatında hiç savaş ve ölüm korkusu yaşamayan insanların
bu kadar rahat yorum yapması gülünç
ee napalım kaçalım da ortalığı boş mu bırakalım o zaman senin mantığına göre gelen her suriyeliye helal olsun imkan vardı geldi aslan parçalarıÜlkende Atatürk 'ün ilkelerini bile savunamıyor, ona göre yasayamiyorsun; en basiti laiklik ilkesi ile ilgili bir şey söylediğin zaman ama dinde böyle diye karşılık buluyorsun.
çok yanlış düşünce motz senle aynı safta değiliz bu görüştegidenleri geri almayin kalsinlar orda lol
Alırsan gelirler. Kaçıp gelenler bizim kalmak isteyenlerin kafada bu arada. Bugün bizde savaş çıksa ilk terkedecek olanlar yani.ee napalım kaçalım da ortalığı boş mu bırakalım o zaman senin mantığına göre gelen her suriyeliye helal olsun imkan vardı geldi aslan parçaları
kadere inanmıyordur?Insanların Savaş yaşayıp yaşamamak durumu değil, giderken bir Ülkeyi küçük düşürüp millet ile dalga geçerek bir Twit atıp sonra yardım istemek Adamlık mı? Demek Türkiye bir ameleye diş ülkelerin bir Hekime değer verdiğinden çok daha fazla değer veriyor. Kaçsın bakalım Almanyaya, Isvicreye. Her zaman geldiğin yeri unutmayıp ne olursa olsun Kader diyip Adam gibi hareket etmeyi bileceksin.
aradim acmiyor
lolçok yanlış düşünce motz senle aynı safta değiliz bu görüşte
turkiye kime ne degeri veriyor?Insanların Savaş yaşayıp yaşamamak durumu değil, giderken bir Ülkeyi küçük düşürüp millet ile dalga geçerek bir Twit atıp sonra yardım istemek Adamlık mı? Demek Türkiye bir ameleye diş ülkelerin bir Hekime değer verdiğinden çok daha fazla değer veriyor. Kaçsın bakalım Almanyaya, Isvicreye. Her zaman geldiğin yeri unutmayıp ne olursa olsun Kader diyip Adam gibi hareket etmeyi bileceksin.
Hoşgeldinaradim acmiyor