ukrayna'ya giderken şov yapan, savaştan dolayı geri gelmeye çalışan insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadere inanmıyordur?
ülkeyi küçük düşürmemiş
ülkede yapmak istediği işi bulamayacağını bilerekten oraya gitmiş

kaçmak nedir konumun köln almanya diyor
sende mi kaçaksın yoksa?

Hayır kaçak değilim, burda doğdum büyüdüm okudum çalışıyorum ama ne olursa olsun hiç bir zaman Türkiyeyi ezdirmedim ezdirmem. Son hücreme kadarda Türküm. Ha niye gelip güzel ülkemde yaşamıyorsunuz diye soruyorsan zamani değil diye, ben Nankör Insanlarla, üçkağıtçı Para pul için ruhunu satacak insanlar ile yaşamak istemiyorum ve bu güzel Ülkemizde fazlası ile var, bir şey istendiği gibi gitmesin hemen mağdur edebiyatı yapmada bir Numerayiz ondan burda gavurlarla yaşarım en azından ne oldukları belli.

Hakkıyla gidip şov yapanlara bir şey demem de, ukraynada son yıllarda parayı verip herhangi bir puan şartı olmadan diş hekimliği okuyabiliyorsun. Yani bu eleman zaten baba parası yiyen bir tip, şovu da bir yerlerinde patlamış

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı sistem İtalya'da da var Amerika'da da var. Örneğin İtalya'da barajı geçersen basit sınavlarla başvurabiliyorsun üniversitelere. Yalnız dil istiyorlar. Dil bilmek bile bizim ülkede fark yaratan öğelerden biri.

Hayır kaçak değilim, burda doğdum büyüdüm okudum çalışıyorum ama ne olursa olsun hiç bir zaman Türkiyeyi ezdirmedim ezdirmem. Son hücreme kadarda Türküm. Ha niye gelip güzel ülkemde yaşamıyorsunuz diye soruyorsan zamani değil diye, ben Nankör Insanlarla, üçkağıtçı Para pul için ruhunu satacak insanlar ile yaşamak istemiyorum ve bu güzel Ülkemizde fazlası ile var, bir şey istendiği gibi gitmesin hemen mağdur edebiyatı yapmada bir Numerayiz ondan burda gavurlarla yaşarım en azından ne oldukları belli.
:asd::asd::asd::asd:

reis mesela türkiyeyi ezdirmedim diyorsun
ne yaptın
nasıl bir olay yaşadın

Arkadaşlar burda ikili tartışmalara girmeyelim konu kilitlenmesin

Giderken 'ben kurtuldum, b.kunuzda bogulun' vari bir paylasim yapmasaymis eger bu turlu durumlara dusmezdi. Acı tecrube yaşamış. Üzüntü verici. Türk bayrağına sımsıkı sarılmış gibi durmakta

bu arada terk edene de bisey demem geri dönmek isteyene de. Bundan yillar once suriye huzurlu bir memleketken simdi kimse kalmak istemiyor, herkeste vatan sevgisi yada çabalama olmayabilir. Bende ülkeyi terketmeme taraftarıyım ama bu çabanın boktan ve gereksiz bir çaba olduğunu da biliyorum. Tek başımıza birşeyleri düzeltemeyiz.
Ayrıca insanlar gitmeli çeşitlilik iyidir yıllarca bağlı kaldık ne oldu. Genç bunlar gidecekler yaşayacaklar sonra çoğu bilgi ve birikimiyle geri dönecek.
İnsanların sosyal medya gerizekalılıklarına benim de tahammülüm yok sırf bu yüzden sosyal medya hesabım bile yok.

Ancak giderken ne yaşadığı ve şuan ne yasayıp dönmek istediğini bilemeyiz.
Bu alaya alınacak bir konu değil.

Giderken şov yapıp baska sebeplerle geçinemiyorum- buraya adapte olamıyorum gibi bahanelerle beni alın diyen varsa hep beraber linç edelim problem görmüyorum o konuda.

Ama şuan üzerinde bomba yağarken insan dinini-cinsiyetini-adını bile inkar eder. 2016'da ankarada jetler uçarken milletin yaşadığı travma nedeniyle birçok kişi yıllarca psikolojik tedavi gördü.

o kısmını kimse sorgulamamalı zatende , sosyal medya öyle bir şey ki - her nasıl Burak Elmas'ın eski tivitleri malzeme oluyor , buda onun gibi.

Şu mereti 7/24 kullananların hayatlarındaki her önemli şeyi paylaşmamaları lazım. Yok yere bin tane laf yicek şimdi bunun yüzünden.

Kesinlikle imkanım olsa beş dakika durmam ama imkan bulursam da elimde pasaport fotoğraf çektirip beter ol ülke minvalinde bir paylaşım yapmam. Gitmişsin işte gitmeden önce çıktığın yerin kapısını çarpmaya ne gerek var? Sadece sana sıkıntı yaratır. İnsanlar sosyal medya paylaşımlarının bir gün onlara ayak bağı olabileceklerinin hiç farkında değil. Söz uçuyor ama yazı kalıp ayağına dolanıyor.

elbette insanlık durumudur gelmesi gayet normaldir ama ülkeden beyin göçü olarak kaçanlar bu denli şov yapınca komik duruma düşüyorlar

:unsure:
Bana göre komik duruma göre düşerler sana göre düşmezler başlığı da moderatör açmış demişsin Recep’in dediği gibi robot mu olmalı modlar

3-5 like almak için yapmasaymış keşke şanssızlık. Umarım kurtulur, herkes bulunduğu yerde memnun olacak diye birşey yok hayat bu. Onun seçimi onu bağlar boşverin bu kadar düşünmeye tartışmaya gerek yok.

zuahhaha sadece kahkaha atiyorum bu zavalliara

Memleket batmis vaziyete, burdan gitmek isteyebilirsin daha iyi bir hayat icin, bu dogal.

Fakat, ""haha ben kurtuldum, simdi siz bogulun" gibi paylasim yapmak cok yanlis.

Muhtemelen ana avrat kufur ettigi, arti kotuledigi hukumeti, suan diz ustunde yalvarip lutfen beni kurtarin, demesi asiri komik ve fail olmus.

Sahsi ben olsam asla kurtarmam, madem biz kotuyuz, gule gule derim.

beter ol zuhahaahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt