Uli Hoeneß İstifa Etti

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
28.5 milyon euro vergi kacirmaktan hapis cezasina carptirilan Bayern Münih baskani Uli Hoeneß, Bayern Münih kulübünün baskanligindan istifa etti. Karari ailesiyle konustuktan sonra aldigini söyleyen Uli Hoeneß, cezaya itiraz etmeyeceklerini bildirdi ve sucunu kabul etti.

buradakide yok son kale,yok israil, yok cemaat, yok oyunlar falan diye bağıra bağıra yalan söylesin utanmadan

Medeniyet Fenerbahçe'ye hiç uğramamış belli...Amatör ve ahlak düzeyi düşük yalancı camia nitekim...

o b harfi ne lan Murhandt

burda olsaydı paralel devlet GS'nin uefa lobisi ne vergi cezası ülke elden gidiyor diyerek işin içinden sıyrılmaya kalkardı

Hoeneß den bir aciklama bekliyorum. "Ben istifa ettim, sizi de istifaya davet ediyorum Sayin Aziz Yildirim" diye.

Basiretsiz adammış ... lobisine boyun eğmiş

''Bayern Münih son kale, hitlerin takımını ele geçirmeye çalışıyorlar, Bayern Münih son kaledir, üstümüze oyun oynuyorlar, Almanya Federal Cumhuriyeti yakın zamanda çatırdayacak''

Tarzında deli saçması açıklama görmeyeceğimiz çok kesin, tebrik etmek lazım istifa eden şahısı.

barcelona başkanı ile bu paralel yapı kurbanı azize ile tüpçü sütten çıkmış ak kaşıklar :asd::asd::asd:

hep gladyonun işi bunlar hoeneßin önünü kesmek istiyorlar adil yargılama istiyoruz

Uli efendi Dortmund taraftarlarının ahlarını aldın şimdi içerden izlersin Dortmund'dan kopardığın oyuncularını. Ama yine de azize gibi kıvırım kıvırım kıvırmadığı için tebrik ediyorum.

Dar ağacında olsak bile son sözümüz Munih diyemedi ya la.

Cemaatin parmağı yada ne bileyim Bayerni ele geçirmek istiyorlar falan demedimi...

Geri
Üst Alt