ülke yıkılırken futbol konuşmak

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
fenerbahçe ve galatasaray arasında körüklenen şu spor gündeminin kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.. Son 1 aydır ülkemiz galatasaray ve fenerbahçeyi konuştuğu kadar, ülke gündemini konuşmadı maalesef.

kasıtlı olarak uyutulduğumuzu düşünüyorum, sizin düşünceniz nedir?

bjkliler niye konuşmuor o zmn ??
bu muhabbetin Tırı Vırı olduğunu düşünüom
bilmiyorum ki, bjk'yi iki tarafında pek takmadığı için olabilir.

ama insanımızın takımını savunduğu kadar ülkesi için endişelenmiyor olması beni harbiden üzüyor.

ali koç, acun yaşanılan haksızlar, mourinhonun saçma sapan çıkışları, tff ' nin böylesine fenerbahçe kayırması bile bu ateşi olabildiğince harlamasında artık kasıt arıyorum.

ama insanımızın takımını savunduğu kadar ülkesi için endişelenmiyor olması beni harbiden üzüyor.

ali koç, acun yaşanılan haksızlar, mourinhonun saçma sapan çıkışları, tff ' nin böylesine fenerbahçe kayırması bile bu ateşi olabildiğince harlamasında artık kasıt arıyorum.

Rankteş
Bi sürü bjkli var onlar niye ülkeye kanalize olmamış diyorum
Genel olarak bir APATİ mevcut futboldan bağımsız olarak 🤠

🤦🏻

Ben forumu eleştirmiyorum sadece gördugumu soyluyorum. Kalkipta bu ortamda kimin yanlislari soylebilme cesareti var ki?

Konuştuklarında ya fişleniyor ya ifade veriyor insanlar. Gemi azıya aldılar çünkü osuruk kadar etkili bir muhalefet yok.. kısacası; konuşsan tesiri yok, sussan gönül razı değil..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela futbol değil de siyasi bir konuda sosyal medyada ağzına geleni yazsan ve başın belaya girse kim arkanda duracak tek başına uğraşacaksın.. İlk önce bu ortamda futbol konuşulur mu diyip seni gazlayanlar arazi olacak..

Özellikle son 1-2 yılda yasadiklarim ve gördüklerimden çıkardıgim şudur ki en çok kendini seveceksin arkadaş.. Çünkü seni bu dünyada gerçekten düşünen her türlü yanında duracak annen baban vardır.. Geri kalan eş,kardeş,çocuk,arkadaş kırılma anlarında çoğu kez arazi olur,saklanır..

O yüzden bosverin keyfinize bakın.. Bu ulkede herkes rahatında...Kimse için de gereksiz işlere girip kendinizi riske atmayın..

Şu dünyada yaşayıp gideceğin 60-70 yıl var bırakın da millet futbol izlemek istiyorsa futbol izlesin...Canı ne istiyorsa onu yapsın..

Futboldaki kaos ortamı, siyasilerin özellikle bir kişinin çok işine geldiğini düşünüyorum. O bir kişinin ismini zikretmeme gerek yoktur herhalde diye tahmin ediyorum. O yüzden bu kaosun önü alınmıyor. İstense alınır ona şüphe yok.

Bir de artık düşünce özgürlüğü diye bir şey olmadığı için hatta birçokları için ekonomik koşullardan dolayı sosyal hayat diye bir şey kalmadığından, ülkedeki çoğu insan mutluluğu da öfkesini de futbolda yaşıyor, futbola sarılıyor. Aklı başında her şeyin farkında olan insanlar için dahi bu böyle. Çünkü elden bir şey gelmiyor. Anlatsam faydası yok, sussam gönül razı değil minvalinde kafayı yemektense dediğim gibi futbola sarılıyor.

Bunun bir çözümünün olduğunu da düşünmüyorum. Her şey daha da kötü olacak gibi görünüyor.

anadoluda kimse futbol izlemez, maçlara bile gidilmiyo. yoldan geçen birine şehrin takımının kadrosunu say desen sayamazlar

türkiyeyi yıkan bu anadolu kitleleridir

#futbola laf atmaktan imtina edelim

Geri
Üst Alt