ülkede tarafsız medya kuruluşu olmaması

Dünyanın hiç bir yerinde basın özgürlüğü yoktur... Basın reklamlarla hayatta kalan bir oluşumdur. O yüzden herkes kendi safına göre haber yapar. Her saf kendinden olmayanları tarafsızlıkla suçlar. Paranın döndüğü yerde tarafsızlıktan söz etmek biraz komik düşer... Bütün büyük gazete sahiplerinin iş adamı olduklarını unutmayalım. Bu onlar için bir nevi silahtır.

Gorkem Yildirim biraz abartsa, hakli.

Hollanda'da genelde eleştiri varsa sadece yabancilara eleştiri yapiliyor - devlet hakkinda pek seslerini çikartmazlar.

He, Balkenende son döneminde biraz eleştiri aldi, ondan hariç herkes tatli sözlerle birbirlerini incitmek istemeyelim gibi bir hava var.

PVV Geert Wilders denilen irkçi köpek eleştiri alir, ama sadece yabanci müslümanlardan veya yabancilardan.

Kraliyet ailesi, Ak Saray gibi Afrika'da villa filan yaptirmiş, bir kaç hafta gerginlik yaşandi sonra hemen sustular.

Son düzenleme:
@Gorkem Yildirim biraz abartsa, hakli.

Hollanda'da genelde eleştiri varsa sadece yabancilara eleştiri yapiliyor - devlet hakkinda pek seslerini çikartmazlar.

He, Balkenende son döneminde biraz eleştiri aldi, ondan hariç herkes tatli sözlerle birbirlerini incitmek istemeyelim gibi bir hava var.

PVV Geert Wilders denilen irkçi köpek eleştiri alir, ama sadece yabanci müslümanlardan veya yabancilardan.

Kraliyet ailesi, Ak Saray gibi Afrika'da villa filan yaptirmiş, bir kaç hafta gerginlik yaşandi sonra hemen sustular.

Daha dun haber cikti 5/6 milyon kisi , 300/700 euro arasinda bir vergi odemesi yapacak devlete ..

turkiyede olsa dunyayi yikarlar , ama bizde halk sus pus neyse oderiz kafasinda

Siz kendi kabugunuzun disinda yasamadiginiz icin ne bileceksiniz ... gel yasa bakalim medya hergun yabancilari / muslumanlari hedef aliyor .. ama birgun olsa halka sahip cikip zamlari felan elestirmiyor ..

Yahu Görkem sende orada yaşıyorsun burayı bilmiyorsun sanki burada her gün zamları eleştiriyoruz la zam geliyor haberlerde değil market tezgahlarında (oda eski fiyatı biliyorsan) farkediyorsun..saçma sapan konuşmayın adamlar yabancıları eleştiriyor diyorsun sanki biz yabancılara kucak açıyoruz, her gün israil'i,Abd'yi, yahudileri, hristiyanları öven yayınlar yapılıyor..

Sen Chp kesimiysen sana gore de CNN/Haberturk/Kanald/Hurriyet/Milliyet varda var .. niye sorun yaratiyorsun AKP ye gore de ATV/Sabah olmasi cok mu ..

Atv sabah gibi 20 tane sayarim.

Hurriyet ile Sabah'i bir mi tutuyorsun ?

Yada kanal d ile Atv yi ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen Chp kesimiysen sana gore de CNN/Haberturk/Kanald/Hurriyet/Milliyet varda var .. niye sorun yaratiyorsun AKP ye gore de ATV/Sabah olmasi cok mu ..

Konu başlığında iki tarafı da eleştirip tarafsız olmadığını yorumlamışken bari şurada savunmaya geçmeyin be kardeşim burada her medyaya tarafsız olmama eleştirisi var

Sen hollanda kanalları zamları vermiyor, eleştirmiyor demişsin adam da ATV vs gibi kanallar çok zam haberi veriyor ya demiş. Sende cevap olarak AKPlilerin kanalı olması çok mu demişsin ne yani AKPlilerin zammı öğrenmesine gerek yok mu? nasıl bir mantık bu?

Yahu Görkem sende orada yaşıyorsun burayı bilmiyorsun sanki burada her gün zamları eleştiriyoruz la zam geliyor haberlerde değil market tezgahlarında (oda eski fiyatı biliyorsan) farkediyorsun..saçma sapan konuşmayın adamlar yabancıları eleştiriyor diyorsun sanki biz yabancılara kucak açıyoruz, her gün israil'i,Abd'yi, yahudileri, hristiyanları öven yayınlar yapılıyor..

Arada cok buyuk fark var .. Sizin elestirdiniz Amerika/Israil ulke olarak kendisi .. Bizde kisisel olarak baski uygulaniyor ..

Muslumanlar defolup gitsin kendi ulkelerine , yok Basortu takandan vergi alinsin .. vs vs ..

Hangi yazılıp çizilenleri? Türkiye'de şuan bile binlerce kişi birşeyler yazıp çiziyordur. Farkında olmanız çok zor biliyorum ama ben yandaş ve muhalif iki tarafı da eleştiren genel bir taraflılıktan bahsediyorum tek bir taraftan değil

İstediğiniz şeyin farkına varın, sonra isteyin o halde.

Farkli durumlar bunlar Güray.

fark Hollanda'da yaşayan yabancilar eleştirinin hedefi olmasi.

Türkiye'de o kadar israil'li, abd'li, yahudi ve hiristiyan insanlar yaşamiyor, hem senin bahsettigin eleştiriler türkiyede yasayan israil/abd/yahudi/hiristiyanlara degil, yurtdisindaki insanlari hedef aliyor çogu zaman.

Arada cok buyuk fark var .. Sizin elestirdiniz Amerika/Israil ulke olarak kendisi .. Bizde kisisel olarak baski uygulaniyor ..

Muslumanlar defolup gitsin kendi ulkelerine , yok Basortu takandan vergi alinsin .. vs vs ..

Bunlar doğru şeyler demiyorum veya yabancı ülke yapmıyor demiyorum ama dışardan gelenler olarak baskı yapılıyor.. Bu ülkenin içinde yaşayan bizzat içinden çıkmış 9-10 milyon insana terörist dedi ve terörist muamelesi yaptı buranın medyası gezi olaylarından sonra.. Aralarındaki fark sizinki gibi kimlik veya din değil tek fark görüş farkıydı..

Bunlar doğru şeyler demiyorum veya yabancı ülke yapmıyor demiyorum ama dışardan gelenler olarak baskı yapılıyor.. Bu ülkenin içinde yaşayan bizzat içinden çıkmış 9-10 milyon insana terörist dedi ve terörist muamelesi yaptı buranın medyası gezi olaylarından sonra.. Aralarındaki fark sizinki gibi kimlik veya din değil tek fark görüş farkıydı..

Benim tek bildigim sey , medyayi yoneten halki yonetir .

Insanlari manipülasyon etmek için hiç tarafsiz medya olmadi, bu 100 senelerdir böyle.

Önemli olan, halk izlediğini etkilenmeden kendi beyninde yoğurup, analiz edebilmeli

Son düzenleme:
hayalcikerata_1330284492180.jpg

Hollanda'da yaşayıp yobazlığın kitabını yazmak da iyiymiş :) Müslümanlar eleştirilmeyecek gibi değil ki arkadaş.. her hareketleri çelişki, her lafları iki yüzlü.. ben de ömrümün yarısını Avrupa'da geçirdim, bana da 1 arap ile 1 İngiliz ver, arabı sabah akşam yerden yere vururum.. bu kadar pislik bi millet olabilir.. :)

Son düzenleme:
Önemli olan medya kuruluşlarının taraflı olması değil, yayınlanan haberlerin, verilerin bilgilerin taraflı olduğunu anlayabilecek beyine sahip olmak.

Geri
Üst Alt