Ülker Alma Aldırtma!

Caner Baş

Kırmızı Üye
Evet renktaşlar basketbolda malum gerginlikten sonra tweeterda çığ gibi büyüyen bir boykot bende burda paylaşmak istedim.

BqcfzwMIcAAI7ti.jpg

Formamızın arkasında Ülker yazıyor.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demezler mi adama..

Forma arkası reklam sözleşmemiz bitti ise veya bitmediyse bile fesih edeceksek eğer bu boykotun bir anlamı var. Fakat bitmedi ve hala daha aynı sponsor ile devam etmeyi düşünüyorsak hiçbir kıymeti yok.

Forma arkası reklam sözleşmemiz bitti ise veya bitmediyse bile fesih edeceksek eğer bu boykotun bir anlamı var. Fakat bitmedi ve hala daha aynı sponsor ile devam etmeyi düşünüyorsak hiçbir kıymeti yok.

Anlaşma kurallarını okuyarak bu durumla ilgili illa bir açık bulunabilir diye düşünüyorum.

Buna bende destek veriyorum. Hatta bence forma reklamida resmi sayfadan yapılacak bir duyiruyla iptal edilmeli veya devam ettirilmemeli.

ülkerden başka sponsor mu yok? derhal feshetsinler.. başka sponsorla anlaşılır..

ülker tamam peki koça boykot varmı ?

Kişisel olarak mümkün mertebe ,

ama misal Doğuş için yaptığımız birşey oldu o da garantideki babamın emekli maaşını iptal ettirerek banka değişikliği yaptık .

Garantide mevduat hesabı yada maaş hesabı olanların son derece kolay bir şekilde yapabileceği bir şey bu .

Artik Ülker yok!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

allahıma bin şükür şu yukardaki markaların hiçbiriyle alışverişimi yapmıyorum. yakınındanda geçcem bu dakikadan sonra. o aziz ve çetesine destek veren benim düşmanımdır

Aynen bunlarla hiç işim olmadı son 10 küsür senedir ,

bunlara esas darbe Otokar olacak ama ALTAY seri üretimi bunlardan alınırsa çok sevineceğim .

Yelpaze genişmiş boykot işi yatar benden söylemesi, yalnız şöyle bi baktım da farkında olmadan bpykot etmişim koçları

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında bize Cafe Crown ürününün sponsorluğunu vererek, Fenerbahçe'ye sponsordan öte hem takımını hem de salonunu lağveden Ülker, şu an Fenerbahçe'nin basketbolda haksız şekilde,bedavadan isim sahibi olmasının yegane nedenidir. Nitekim bunların Fenerbahçe ismiyle kazandıkları şampiyonluk 1 iken, şu an Fenerbahçe Ülker adıyla 5 şampiyonlukları var. İleride Ülker ismini de devredip,eski Ülker şampiyonluklarını da Fenerbahçe'ye saydıracaklar...Bütçeleri muazzam boyutta bize göre...Salonu bile Ülker yaptı,hem de karşılıksız devlet arazisiyle...Usulsüz yani...Müthiş bir rant...

İşte böyle haksız bir rekabet var. Bu üçkağıtçı kulüp rüyasında göremeyeceği EL'de Ülker'in A lisansıyla mücadele ediyor yıllardır...Fenerbahçe'den Ülker'i çektiğinizde muhtemelen orta sıralarda bir basketbol takımı olacaktır...

Şu an bizim bunlarla değil, Ülker,Efes ve banvit ile şampiyonluk mücadelesi vermemiz gerekiyordu. Bunlar yine kendilerini çorbadan saydırdılar sahtekarlıkla...

Fener icin olmasa bile bu boktan markayı neredeyse hiç almam cok nadirdir ciddi anlamda kalitesiz ve ici glikoz şurubuyla dolu 3. sınıf ürünlerini bu halka yediriyor

Geri
Üst Alt