ülker markasının aşırı kalitesiz olması

Targutay Sabancı

10 Numara!
Almancı arkadaşlar hak verecektir Ülker adlı sağlık düşmanı KENDINE AIT GLİKOZ ŞURUBU Fabrikası olan insan sağlığını hiçe sayan markanın ürünlerini Avrupda bedava dağıtsan ancak o zaman alırlar o denli sağlıktan kaliteden uzak ürünler yapmaktalar Ee Yandaş olunca kim takar insan sağlığını

seker adisyonlu gida tuketecegime
ISHAL icerim yegdir

url

:love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:

Sponsoru oldugu takimlwrdan kaynaklanmaktadir

tapatalk kullanılarak gönderildi

Almıyorum aldırmıyorum lakin bir de şu garabet logosunu formamızdan atalım mümkünse...

Torku alınız efendim.

Sadece sponsorluk meselesinden ötürü değil tabii ki. Sağlığınız için.

Torku bayağı iyi. Glikoz şurubu ve yapay tatlandırıcı da yok(belirttiklerine göre). İlla hazır gıda tüketilecekse tercih sebebi.

çikolatalı gofretin hakkını yemeyelim beyler :D ama torku harbiden iyi

Ülkerin tüm üründe aşırı bayıcı bir şeker oranı var yenilmiyor zaten.

Geçen çikolata krizi yaşayıp sürme çikolat aldım. %7 fındık %5 kakao gerisi şeker tat yok bişey yok küp şeker yalasan daha lezzet alırsın.

Zaten almıyordum artık tamamen boykot. Torku candır

Etiyi tercih ediyorum zaten çok uzun yıllardır.Ancak son zamanlarda torkuda gayet kaliteli ürünler ile piyasada.

Torku güzelse torkuya geçeyim ben de. Gerçi çok abur cubur yemem, çikolata yersem de Tadelleden başka yemem.
tadelle_sutlu_ckolata_32gr_53417-650x489.jpeg

mmmhhhh

Ya cikolatayi falan bos koyun gitsin.Dünyanin bir numarali findik üreticisi sattigi findiga "Türk Mali"diye yazdirmaktan aciz..Büyük firmalar bedavadan ülkemizin reklamini yapacak..

☆$☆

Geri
Üst Alt