ülkeyi ve galatasaray'ı düzlüğe çıkaracak ismin empak olması

Doğu ve Güneydoğunun statüsü ne olacak ? @ Emin Empak

Dunyadaki tum ulkerde bulunan basta rusya topraklari,bulgaristan deliorman bolgesi,gagavuzya,uygur bolgesi,irak turkmen cephesi,iran turk bolgesi ve almanyadaki turklerin yogun yasadigi bolgelere bagmsizlik verilmesi durumunda bi dusunuruz....

Dunyadaki tum ulkerde bulunan basta rusya topraklari,bulgaristan deliorman bolgesi,gagavuzya,uygur bolgesi,irak turkmen cephesi,iran turk bolgesi ve almanyadaki turklerin yogun yasadigi bolgelere bagmsizlik verilmesi durumunda bi dusunuruz....

Aynısını Kıbrıs meselesinde de söyledik ama elimizde patladı Metehan Bey buna ne dersiniz?

Aynısını Kıbrıs meselesinde de söyledik ama elimizde patladı Metehan Bey buna ne dersiniz?

Ne demisti putin: kosovayi arnavutlara verip kuzey kibrisi tanimamak tam bir ikiyuzluluktur.

Ayni ikiyuzluluk devam ediyor. isgalci avrupalilar abdden ciksin kizilderilere biraksinlar...

Ne demisti putin: kosovayi arnavutlara verip kuzey kibrisi tanimamak tam bir ikiyuzluluktur.

Ayni ikiyuzluluk devam ediyor. isgalci avrupalilar abdden ciksin kizilderilere biraksinlar...

Ee Rusya, Kıbrıs'ı resmi olarak tanımış mı?

Politically correct olmak zorundasınız bazı durumlarda. Hepsi benim mantığı sadece Avrupalı, Amerikalı olunca işliyor. :)

Ee Rusya, Kıbrıs'ı resmi olarak tanımış mı?

Politically correct olmak zorundasınız bazı durumlarda. Hepsi benim mantığı sadece Avrupalı, Amerikalı olunca işliyor. :)

Rusya tanimadi ama rusya kosovayida tanimadi adamlar en azindan tutarli. Kosovayi taniyip kibrisa tu kaka deyipte ikiyuzlulugun daniskasini yapmiyor. Ayrica rusya kibrisi tanimasi kendi ulke sinirlari icindeki bircogu turk olan onlarca ozerk bolgeyi tanimasi lazim...

Seni ciddiye almayı 1sn düşündüm sevgi kelebeğini görünce vazgeçtim hadi sen turan taktiğine devam et.

Ne dedik yahu argo biseymi dedim? sen atalarimin 1000 yillik hakkini emegini hice sayip turkiyenin bir bolgesini otekilestiriyorsun ama bizde oldugunca soguk kanli davraniyoruz olmuyo hewal olmuyo. Tek tarafli politik dusuncelerini bize dayatamazsin.

Abi ne içiosanız banada söyleyin bu aralar zaten canım sıkkın iyi gelir.
Bende böyle uçmak istiyorum !

200.gif

200.gif

Bir ütopyayı değerlendirip ayar vermeye çalışanlara güldüğüm başlık.

82 Musul 83 Kerkük 84 Bağdat diyosun

Son düzenleme:
Bahsedilen lider benim arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.

Geri
Üst Alt