Ultraslan Bir İlke Hazırlanıyor

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
ultraslan bir ilke hazırlanıyor

ultrAslan'ın Genel Koordinatörü Veysel Giley, Beşiktaş maçında bir ilki yaşatacaklarını müjdeledi.

ultraslan_bir_ilke_hazirlaniyor_h4842.jpg

GSGAZETE - Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın Beşiktaş maçında koreografi yapmayacağı belirtilirken müthiş bir görsel şova imza atacağı öğrenildi.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın başkanı Veysel Giley, bu hazırlıkları Twitter aracılığıyla duyurdu. Giley, "Yarın Tribünde belkide bir ilki yaşayacağız. Tribünde yine görsel şovumuz olacak ve bu şovda ülkemizin her köşesindeki temsilciliklerimizin emeklerini sergileyeceğiz. Ülkemizin öbür ucundaki temsilcimizin bile bugün tribüne katkıda bulunduğu el emekleri umuyorum harika bir görsel şov ortaya çıkartacak. Emeği geçen bütün Yurtiçi temsilciliklerimize şimdiden yürekten teşekkürler! İşte ultrAslan bu yüzden güçlü." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Veysel Giley, tribünde küfür konusunda da taraftarı uyardı.

1(19).jpg

ultrAslan bir ilke hazırlanıyor

Geçen de öyle dediler 3-5 paçavra asmışlardı tribünlere.

Hakikatten ilkti.Hayatımda bu kadar berbat koregrafi görmemiştim.1. sınıf çocuklarına mı hazırlatmışlar acaba

Gelmiş geçmiş en güzel koreografi olacak diyorlardı, ben mi kaçırdım acaba?

Maça istiklal marşı sırasında girebildim, çok dikkat edemedim ama olağanüstü bir durum yoktu hani. Bunlar neden saçmalıyor ki böyle?

Emeğe saygı duyduğumu belirtmek isterim ama, başkan(?) değiştirdikten sonra ultrAslan, koreografi konusunda geriledi.

Bir ilk dedikleri bjknin ataklari sirasinda çıkardıkları siren sesi ve megafonla tezahürat yapma saçmalıklariydi sanırım.

**tapatalk**

Chelsea maçında bir şey olacak mı acaba?Oğuz Altay varken daha iyi yapıyorduk sanki.

Dunku seyin neresi ozeldi? Normal birsey di.

kotuydu ama ortadaki emege oturdugu yerden sallamak baska bi kafa

kendi reklamlarini yapdilarf ben ozel bir sey gormedim acikcasi.ha iyi yaptiklari karografi olmadimi? elbette vardi mesala gecen seneki sikecilernen mactaki cok guzeldi.super finaldeki sikeciler macindaki copk guzeldi.

Geri
Üst Alt