Ultraslan Bir İlke Hazırlanıyor

oğuz altaydan sonra müspet gerileme var

O.Altay zamani cok daha guzel seyler yapiliyordu dikkat ettimde

En son 3d ne zaman yapilmisti

Emekleri icin tesekkurler

Lakin dunku koreografi gorsel olarak hayal kirikligi idi

Daha cok verdigi mesaj onemliydi "türkiye'dir galatasaray"

Her mac koreografi yapma zorunlulugu da yok kasmasinlar

Sadece sezonun 3-4 cok onemli maci icin olabilir

Ortada bir emek olduğundan saygı göstermek gerekir.Fakat ilk olabilecek bir durum olmadığını da belirtmek gerekiyor.

ben gosteri vs vs istemiyorum adam gibi 90 dakika destek versinler yeni bestelerle !! oyle laylaylay saldir galatasaraysiz bir 90 dakika

her şehirden boyanan pankartlar geldiği için ilk deniyor.. cluj maçında da benzer bişey vardı ama o koreografi değil pankart organizasyonuydu

sopalı pankartların her biri farklı şehirden.. ortada da Türkiyedir GS pankartı işte

yani bir koreoya ilk defa bu kadar fazla kişi ve şehir emek verdi ok?

Kareografi bencede başarılı değildi. Ancak ilk konusu şöyle;

Ülkenin 7 bölgesinin bir çok şehrinden çeşitli pankartlar hazırlanarak geldi. Bunlar uA temsilcilikleri olduğu için tepede uA yazıyordu. Türkiyedir Galatasaray mesajı da bu nedenle verildi. Daha güzel görüntüler gördük. Başarılı bulmadım ama ilk denen olay anlattığım şekilde.

Chelsea macina daha guzelini bekliyos Oguz Altaqy daha iyiytDi

kartonla ua yaziyolar

bizle alakasi olan bir durum olmadigi ortada

yilmaz tutus diye biri hakkinda pankart vardi. yilmaz tutus nedir?

tribun-liderleri-biraraya-geldi-1328334-465x309.jpg

:crushed:

Dün ultrAslan BH ve ultrAslan Hell grupları dağıtılmış heralde . ultrAslan resmi siteden kapatılma yok sadece Hell ve BH grupları ultrAslan Tayfa grubuna katıldı denildi ama BH üyeleri bu karardan mutlu değil gibi .

tribünde uA yazan gösteri istemiyorum beşiktaş maçındaki gibi. sanki takım Galatasaray değil ultrAslan. son derece saçma geldi. koreografinin bir yerine imzanı atarsın uA diye anlarım, ama GS yazacağın yere uA yazmak saçmalıktan fazlası olamaz

Kötü degildi, oyunculari motive etmek icin yeter miydi? Yeterdi. Fakat dogru'ya dogru.

1. Bir ilk görmedim.

2. Bundan cok daha iyi kareografiler gördük. Sahsen beni en cok etkileyen 1:0 yendigimiz Manchester kareografisiydi. Ya orda SL müzigi caliniyordu, kamera oyunculari gösteriyordu. Arkada, paralel tribünde, koskoca bir Galatasaray bayragi. Sag üst kösede, deplasman tribün'e yakin, mesaleler yaniyordu. O harbiden cok müthis bir seydi.

Fazla da kötülemeyelim ama. Bir BJK maci icin gayet basarili bir kareografi (daha iyisini görmüs olsak bile).

tribünde uA yazan gösteri istemiyorum beşiktaş maçındaki gibi. sanki takım Galatasaray değil ultrAslan. son derece saçma geldi. koreografinin bir yerine imzanı atarsın uA diye anlarım, ama GS yazacağın yere uA yazmak saçmalıktan fazlası olamaz

Sende haklisin.

Geri
Üst Alt