UltrAslan Deşifre Ediyor

Nasıl iğrenç bir pislik olduğunu biliyorduk zaten.

Medyayi sanki tanimiyoruz :)

Drei%20Affen%20Titelbild.jpg

1910201117132265.jpg

Dünyanın en rezil başkanı , belki montpelienin başkanı kafa tuta bilir bu konuda azize

Bu adamlarla ugrasmak lazım,aferim Ultracılara pek hazetmem ama iyi is yapıyolar,meydanı bos buldumu kafalarına göre at kosturuyor pis sikeciler,bunlarla ugrasıcaksın,o kadarrr...

Fenerliler kim küfür etmiyor ki diye savunma yapıyorlar.İyi de Melo'nun dil hareketinde yaygara kopardınız.Şu yaman çelişkiye bak.

görüntü cok net ben baya tatmin oldum, yarin hemen bir polar alacagim.

Adamlar kalkmışlar takıma destek vermeye kilometrelerce gitmişler üstüne şerefsizin tekinden küfür yemişler hala laf sokma derdinseniz.

Sevmeyebilirsin ki ben de sevmem ama küfür yiyen aynı takımı tuttuğun kişi ile dalga geçmek çok komik oluyor gerçekten.

beyler bi özet gecin.. twitteri olmayanlar icin...

Ünal Aysal, Adnan Polat, Özhan Canaydın, Faruk Süren, Alp Yalman, Mehmet Cansun vs Ali Sami Yen'e kadar hiç bir Galatasaray başkanı bu denli kişilik ve karakterden yoksun olmadı olmazda. Burası Galatasaray bunlara izin verilmez. Rezilsin şikebahçe tarihte kara bir lekesin.

Ünal Aysal, Adnan Polat, Özhan Canaydın, Faruk Süren, Alp Yalman, Mehmet Cansun vs Ali Sami Yen'e kadar hiç bir Galatasaray başkanı bu denli kişilik ve karakterden yoksun olmadı olmazda. Burası Galatasaray bunlara izin verilmez. Rezilsin şikebahçe tarihte kara bir lekesin.

Hadi Aziz böyle olabilir de,bu adamın 16 yıldır o makamda kalması Fb camiasının nasıl bir camia olduğunu gösteriyor net olarak.

yav benim dalga gectigim nerden cikti simdi yahu? polar da mi almayalim yani.

görüntü cok net ben baya tatmin oldum, yarin hemen bir polar alacagim.

Ya abi bari şu olayla dalga geçmeyin, ne biçim taraftarsınız. Bu adama karşı şucu bucu gibi bölmemeliyiz birbirimizi. Ben de en büyük hayranları değilim ama şu olay için de polar muhabbeti yapma.

Ya abi bari şu olayla dalga geçmeyin, ne biçim taraftarsınız. Bu adama karşı şucu bucu gibi bölmemeliyiz birbirimizi. Ben de en büyük hayranları değilim ama şu olay için de polar muhabbeti yapma.

layk pesinde kosuyor inanmayin.

Geri
Üst Alt