UltrAslan Deşifre Ediyor

Polarına kurban olduklarım adamsınız.Kendini taraftar zannedenlerde otursun düşünsün bir polarcılar kadar olamadınız bari saygı duyun.

Buda azizime ve koyunlarına cevabım olsun

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hoPLkOHRisg[/media]

Bu adam mı çıkıp ahlaktan, edepten, aile değerlerinden bahseder oldu bu ülkede? Bu adamın, 100 yıllık bir kulübün başkanı olduğu bir ülkede, rte de başbakan olur cumhurbaşkanı olur normaldir. İğreniyorum artık bu ülkede yaşananlardan... Tabi bu görüntüyü paylaşan da ultraslan. Al birini vur ötekine...

Edit : Bir görüntü çıkardılar diye kimse de gelip burada ultraslanı savunmasın. Kendi mağbedimizde kendi renkdaşlarını ıslıklamayı yuhalamayı kendine yedirebilen bir taraftar grubudur bunlar ve benim için savunulacak bir tarafları yoktur. İki tane deplasmana gittiler diye de benden daha Galatasaraylı olmuyorlar kabul etmiyorum. Deplasmana gitmek bu kadar koyuyorsa gitmesinler o zaman...

Atatürk'ün adını kulanıp onun arkasına saklanan,milyonları bu sekilde kandıran bir pislik Aziz,mapusa atılmadıgı sürece her türlü pisligi yapmaya devam edecektir...

Başkanımızın salona gelişi ile birlikte bu tablo bozulmamış hatta bazı Galatasaraylı taraftarlar başkanımızın yanına gelerek resim çektirmek istemiş, içlerinden bir taraftarın ’Moskova’da öğrenim gördüğünü ve bazı Fenerbahçeli taraftarların kendilerine küfür ettiklerini’ söylemesi üzerine Başkanımız "salona şimdi geldiğini hiçbir Fenerbahçe taraftarına rastlamadığını, taraftar kafilelerinin henüz stada gelmediğini ancak yine de böyle bir münferit olay gerçekleşmişse taraftarlarımız adına kendisinden özür dilediğini" söyleyerek salona girmek üzere oradan uzaklaşmıştır.

Tam bir sevgi kelebeği mübarek

ultrAslan's post on Vine

Bu ettigi küfürü ki yorum yapmaya gerek bile yok ne zaman etmis bilgisi olan var mi?

Salona girmeden önce etti diye bir bilgi var twitterda

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk

Küfürbaz Aziz burada da kendi çapulcularını küfür için nasıl yönlendiriyor...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DGgh-zpNPXM[/media]

Takmıyorum diyenleri anlamak güç. Adam Galatasaray taraftaralarının anasına küfür ediyor.

Görüntüleri var ortalığı ayağa kaldırmak lazım.

O küfür adamlar Galatasaraylı diye ediliyor.

O küfürleri ben yediremiyorum ne var bunda deniyorsa bu bildiğin gavatlık oluyor, kusura bakmasınlar benim mezhebim geniş değil o yüzden bu sözleri azizeye iade ediyorum.

önce masumiyet karinesine, sonra hakaret ettigi kendi taraftarinin arkasina, buda yetmedi bir cemaatin bir hükümetin arkasina, yok olmadimi evet olmadi dimi atamizin arkasina hadi göcüp gitmis atamizi bile mezarinda rahat birakmadiktan sonra aile ve kadinlarin arkasina atti kendini ama daha üzerinden 24 saat gecmeden böyle bir küfür üstelik öyle iddaa ettikleri gibi masumda degillermis cünkü söylenenlere göre küfürü daha salona girmeden böyle tehdit savurarak etmis

yetmedi mi be adam ettiginiz tehditler savurdugunuz hakaretler ortaya atipta bir kere bile kanitlayamadiginiz suclamalar ortada bir sürü kanit görüntü varken defalarca cesitli konularda söylediginiz yalanlar bütün bunlarin üzerine birde utanmadan arlanmadan masumuz rolleri yetmedimi artik rezil kepaze olma seviyesinide gectiniz artik yetmedi mi

sadece taraftarida degil futbolcusundan tutunda yöneticisine ve en vahimide baskanina kadar hepsi cesitli olaylarin icindeler hemde önce masum rolünü oynadiktan sonra madara oluyorlar ama anlasilan yetmiyor ki daha hala rezilliklerine devam ediyorlar

karaktersiz, küfürbaz, ahlaksız, hırsız, şikeci, hep bişeylerin birilerinin arkasına sığınan zavallı, ezik, kompleksli, yaratığa A.Y. denir. NOT: BİZDE ASKERLİK YAPMAYANA PEMBE TESKERE Mİ ALDIN DENİR :008:

Deşifre edilen bu olaydan sonra bazı taraftarlarımızı anlamakta güçlük çekiyorum. Ya bunun için mi bekledik falan diyorlar ya hani...

Oradaki insanlar sırf Galatasaray'lı olduğundan dolayı küfür ediliyor. Bundan sonra resmi sitelerinden yayınladıkları asparagas yazılarda etikten bahsetsinlerde görelim. Direk yüzüne vururcasına her seferinde getirip önüne koyacaksınki utansınlar, gerçi onlar bundan da anlamaz ya neyse...

Geri
Üst Alt