ultrAslan: "Mustafa Cengiz'i destekliyoruz"

Keşke yönetime sokabilseydi ama bu da olumlu tabi, Terim ile iyi anlaşabilecek isimler olması önemli.

Bu hamlelere kadar hiç umudum yoktu benim,şu hamlelerden sonra umut beslemeye başladım.Bu isimler belki kongrede bir hava yaratabilir.Albayrak olmasa Burak Elmas ve onun çevresi.

Biliyoruz ki ultraslan yemlendiği yere kolay kolay ses çıkarmaz. Adam onları bile karşısına aldığına göre gerçekten bu işlerde kötü olduğunu bir kez daha tescilledi

Dursun'un kazanacağını söylemek için çok şey bilmeye gerek yok.

Normal şartlarda Mustafa Cengiz'in kazanması gerekiyor ama...

Kim sucuğun ucunu gösterse oraya koşuyorlar demek.

Gün yüzü görme DURSUN!

Umarım bizim sözümüz dinlenir. ;)

rOgnka.jpg

Yarın ki seçim sonucu belli. Siyasette olduğu gibi kazanan kimsenin istemediği ama en çok oyu alan olacaktır. Her yerden Dursun karşıtı sözler geliyor ama söyleyenlerin çoğu ona oy atacaktır.

Hissediyorum o seçimde Mustafa Cengiz seçilecek ...

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Engelleri de kaldırmışlar.

UltrAslan Ergin hoca konusundaki hatasını telafi etti son 2 hamlesiyle.

Ben secimin yakin gececegini dusunuyorum %60 -%40 gibi olur dagilim ,Dursun kazandiktan sonra bu secimin kaybedeni yok kazanan Gs oldu minvalinde zirvalayacaktir.

Mustafa Cengiz'in desteklenmesi için tek sebep 6 ay sonraki seçim vaadi.Bundan başka bir sebep göremiyorum ben.

iyi güzel de neden bu kadar geç? Yapsanıza 2-3 gün önce. Seçime saatler kala mı yapılır bu açıklama? İnsanlar basit sanıyor heralde bu işi.

Bu seçimden sonra Dursun adlı şahıs 2.5 sene daha kalacak. Şaka değil.

fake bu acc

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Dursun 80-20 alir. Nedeni ise Cengiz in Liseli olmamayisi. Tek umut 6 ay sonra yeni secim vaat etmesi (Aysal ve Süren buna deginip durdular)

Faruk Süren de Adnan Polat da liseli değildi,daha önce liseli olmayan başkanlarımız çok.

Geri
Üst Alt