Bugün her meraklı gibi Seyrantepe Ali Sami Yen Kompleks'i TT Arena'nın açılışını takip ettim televizyondan. Herşey iyi gidiyordu imrenen gözlerle izledim Galatasaray'ın yeni stadyumunu. Görüntüsü, ambiyansı hakikaten mükemmel stadyumdu..
Peki herşey bu kadar güzelken Erdoğan Bayraktar'ın konuşması? Herkesin rahatsız olduğu konular olabilir ama herşeyin bir yeri vardır. Adap ise biz Türk Milletine ailemizden, geçmişimizden gelen bir miras. Peki bugün ne oldu? Bir açılış maçı, sayın Bayraktar tabi ki yüklenicisi olarak konuşma hakkına sahip. Buna kimsenin itirazı olacağını da zannetmiyorum ama sanki stadı kendisi yapmış gibi 106 senelik bir kulübün belki de en önemli bir gününde hakaret gibi bir konuşma hakkını Ona kim vermiştir? Galatasaray Spor Kulübü buna nasıl sessiz kalmaktadır benim aklım almıyor.
Taraftar en fazla ıslıklar sonrasını getiremez, çünkü bilir ki bu ülkede demokrasi iktidar karşıtı isen veyahut alkışlamıyorsan herşeyi, evinden alınmak, polis şiddetine maruz bırakılmaktır. Burada gariban sahipsiz taraftardır. Peki ya yönetim?
Sayın Galatasaray Spor Kulübü Yöneticileri ve Başkanı
Ben sizi günahım kadar sevmeyen, iş yerinde bile sarı kırmızıyı yan yana getirmek istemeyen bir Fenerbahçeliyim. Ama bugün benim ezeli rakibime söylenenler bana dokundu. Bir garip hissettim kendimi. Siz bir camiaya sahip çıkamıyorsanız eğer orada ki koltuklarda ne işiniz var? İhale aşkı mı yoksa renklerin mi?
Sn. Bayraktar, bugün acizlikle suçladığınız yada herkesin içinde bozmaya çalıştığınız Galatasaray ismi 87 yıllık Türkiyemizin 106 yıllık spor kulübüdür. Nasıl ki sayın Başbakanın ismini kullanırken yutkunuyorsanız, o isim gün gelir sizleri hıçkırığa boğar.
Biz belki birbirimizi sevmeyiz, düşmanızdır ama biz birbirimizin büyüklüğünü, kudretini, heybetini biliriz. Umarım sizde haddinizi (!) bilirsiniz.
Münferit Fenerbahçe Taraftarı.