Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.260
- 445
- 388
Burak / Selcuk dokunulmadigi surece bir ... olmazzzzzzzzzzzz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli gitmez onlar da kadro dışı kalmaz. Hayal görmeyelim.
Tamam sen kendi gerçeklerinle yaşa o zaman.
Bro ben de öyle istiyorum ama gönderecek kim var Allah aşkına ? Olmayacak duaya amin demek gibi bir şey bu. Duygun Yarsuvat bas bas bağrıyor gitmeyecek diye. Gitse bile kim gelecek bu saatten sonra ..
Terim mi mamaladi acaba bunları gene? Ortam hazırlıyor olabilir beklerim.Bunlar Terim i ister. Başka bir seçenekleri yoktur.
Bro ben de öyle istiyorum ama gönderecek kim var Allah aşkına ? Olmayacak duaya amin demek gibi bir şey bu. Duygun Yarsuvat bas bas bağrıyor gitmeyecek diye. Gitse bile kim gelecek bu saatten sonra ..
Yahu Yarsuvat ne dedi dün? "Futbola bakan arkadaşlar karar verecek" dedi. Albayrak da bugün bu rezaletten sonra ağladıysa neden hala takımın başında tutsunlar bu adamı? Sadist mi lan bunlar?
Tez zamanda gider..
2.ligden teknik direktöre bile razıyım.Gönderilmeyecek dediğine bakma bu kadar rezaletten sonra o fikirin bence hiç bir önemi yok.Ula fener olsa şu dakika bu adamı postalamıştı.
Terim mi mamaladi acaba bunları gene? Ortam hazırlıyor olabilir beklerim.
kimse onu tartışmıyor zaten o beceriksiz adam baş sorumlu derhal kovulmalı. onun ardından bu burak ve selçuk yeteneksizleri kovulmalıHala Burak ve Selçuk diyorsunuz. Onlara her maç şartlar ne olursa olsun 90 dakika şans veren Prandelli değil mi? Öyleyse önce Prandelli gitmeli ve gidecektir de.