ultrAslan: "Prandelli İstifa!"

prandellinin kaldığı her maç değil HER SANİYE zarar şuanda.

prandelli gitmeli ve takımı sezon sonuna kadar yönetmesi için ligi ve takımı iyi tnaıyan Türk bir teknik direktör gelmeli.

mayıs ayında seçim ile yeni başkan seçilecek. o zaman yeni ve güçlü bir yönetim ile takımın başına kesinlikle TUCHEL getirilmeli. bilic, simone, klopp tarzında bir teknik direktör bu Tuchel. takımı 0dan alır en tepeye kadar götürür.

iş prandelli ilede bitmiyor uyanın artık 6 aydır burak selçuk diyoruz 1 tane medyada en ufak haber bile yer almıyor zaten medyada çakal algı yönetiminde 10 numaralar maç izlemeyip sadece medyayı takip eden her sene burakla selçuk'a zam + sözleşme uzatırlar

İstifa için bir kamuoyu oluşturulmadığı sürece biz burda ne yazsak boş. Bir farkındalık oluşturmak lazım. Bir ses haykırmalı ve onu duyurmalıyız.

Bro ben de öyle istiyorum ama gönderecek kim var Allah aşkına ? Olmayacak duaya amin demek gibi bir şey bu. Duygun Yarsuvat bas bas bağrıyor gitmeyecek diye. Gitse bile kim gelecek bu saatten sonra ..

Yahu Yarsuvat ne dedi dün? "Futbola bakan arkadaşlar karar verecek" dedi. Albayrak da bugün bu rezaletten sonra ağladıysa neden hala takımın başında tutsunlar bu adamı? Sadist mi lan bunlar?

Tez zamanda gider..

Al işte Yarsuvat hocanın zamana ihtiyacı var demiş sırf bu yüzden Yalman gelse iyi olabilir istemiştim eğer yeni yönetim bu hocayı göndermezse büyük rezillik var

Bro ben de öyle istiyorum ama gönderecek kim var Allah aşkına ? Olmayacak duaya amin demek gibi bir şey bu. Duygun Yarsuvat bas bas bağrıyor gitmeyecek diye. Gitse bile kim gelecek bu saatten sonra ..

2.ligden teknik direktöre bile razıyım.Gönderilmeyecek dediğine bakma bu kadar rezaletten sonra o fikirin bence hiç bir önemi yok.Ula fener olsa şu dakika bu adamı postalamıştı.

Ultraslan kadar geri zekali bir taraftar toplulugu yoktur : Not edin ..

Once aciklama yapip formanin hakkini vermeyen blablablabla diyorlar sonradanda 360 derece donup

ultrAslan ‏@ultrAslan 2 min.
2 minuten geleden
Kan Emici Kene, Baş Danışman Bülent Tulun NEREDE?
Hangi Komisyonun Peşinde?
GALATASARAY'IN YAKASINDAN DÜŞ!

Bulent Tulun Selcuk'u controllerla oynatiyorda bizim haberimiz mi yok ey geri zekali ultraslan

Hala Burak ve Selçuk diyorsunuz. Onlara her maç şartlar ne olursa olsun 90 dakika şans veren Prandelli değil mi? Öyleyse önce Prandelli gitmeli ve gidecektir de.
kimse onu tartışmıyor zaten o beceriksiz adam baş sorumlu derhal kovulmalı. onun ardından bu burak ve selçuk yeteneksizleri kovulmalı

Boş işler ,
isim verin isim , selçuk burak isimlerini verin maçanız sıkıyorsa ,
tırt herfifler !

Geçen sezon mağlubiyetlerden sonra havaalanına gidip oyunculara destek vereceğinize, tepki verseydiniz belki bu durumda olmazdık.

Geri
Üst Alt