ultrAslan: "SÖZ KONUSU GALATASARAY VE ARDA" O ZAMAN DUR ORADA!

Cevap: ultrAslan: "SÖZ KONUSU GALATASARAY VE ARDA" O ZAMAN DUR ORADA!

serhata cakara kafasiz aptal diyince ceza yoksa bu adamlara da bu laflari etmek ceza sebebi olmamali bence

ama ceza verilsede komaz ilk cezamizi bu adamlar yuzunden alalim

utanmaz adamlarin bildiriye bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen GSin kongresinde yasananlari baglan hemen anlat bunlar 3 program yapsin senin patavatsizligin sayesinde

sonra cik onlari sikayet et

sakamisiniz siz sakami?

Sen üye olduğundan beri ceza almadın mı hiç? Vallahi takdir ettim.Ben 5-10 kere almışsındır diye düşünüyordum.

Sen üye olduğundan beri ceza almadın mı hiç? Vallahi takdir ettim.Ben 5-10 kere almışsındır diye düşünüyordum.

kayirirlar beni reis rahat ol

her gun kufur ederim ama arkam saglam

esenlerliyim

Bana kaktuslu resim yapti Serdar reis 3 gun myc yerine 3 gun misafir yoneticilik aldi. Oyle etkili bir adamdir.

Ultraslan bi zahmet sussun.

Hatta hep sussun.

Geçen sezon Ali Sami Yen'de kaptanımıza yaptıklarını medya bile yapmadı.

Şimdi mi geldi akılları başlarına.

Önce o maç için, futbolcuları yuhaladıkları, kaptanımızın sevgilisine kadar dil uzattıkları için bir bildiriyle özür dilesinler.

Sonra da düşsünler bu camianın yakasından.

Fener medyası kadar hadleri değil onların artık Arda'yı korumak.

Selametle...

Oguz Altay gibi yaktin beni reis

kayirirlar beni reis rahat ol

her gun kufur ederim ama arkam saglam

esenlerliyim

kayıramazlar :) forumun sahibi olsanda farketmez çünkü burada adalete önem verildiğini düşünüyorum... hoş senin yazdıklarının ceza gerektireceğni düşünmüyorum o ayrı

kayıramazlar :) forumun sahibi olsanda farketmez çünkü burada adalete önem verildiğini düşünüyorum... hoş senin yazdıklarının ceza gerektireceğni düşünmüyorum o ayrı

adalet istanbulda bir semt adindan ibaret reis:)

Seviyeyi iyice düşürüyor bazıları, yüzyüze görse hiç bir insanın başka bir insana diyemeyeceği sözleri klavyeden yazıyor. Beğenmediysen beğenmedim de siz zamanında böyle böyle yapmıştınız de açıklamanızı samimi bulmuyor ve bir Galatasaray'lı olarak doğru bulmuyorum de. Bunları söyle ama bunların dışında ki o ağır mesajları yazabilecek seviye düşüklüğüne sahipsen, al sana Oğuz Altay'ın Facebook hesabı Oğuz Altay | Facebook görüşelim de ve bu yazdığın cümleleri yüzüne söyleyecek delikanlılığıda sahip olduğunu göster bence.

Seviyeyi iyice düşürüyor bazıları, yüzyüze görse hiç bir insanın başka bir insana diyemeyeceği sözleri klavyeden yazıyor. Beğenmediysen beğenmedim de siz zamanında böyle böyle yapmıştınız de açıklamanızı samimi bulmuyor ve bir Galatasaray'lı olarak doğru bulmuyorum de. Bunları söyle ama bunların dışında ki o ağır mesajları yazabilecek seviye düşüklüğüne sahipsen, al sana Oğuz Altay'ın Facebook hesabı Oğuz Altay | Facebook görüşelim de ve yüzüne söyleyecek delikanlılığıda sahip olduğunu göster bence.

simdi bu yazdiklarimi git ona soyle

boyle internet ortaminda yazili aciklamalarla bu programa laf atmaya calismasin

her hafta baglandigi programa baglansin bu hafta

ciksin serhatin cakarin YUZUNE ben sizi yanlis tanimisim kafam basmamis GSin ic islerini sizle tartismisim

halbuki siz adam degilmissiniz

desin

bende lafimi geri alim

simdi bu yazdiklarimi git ona soyle

boyle internet ortaminda yazili aciklamalarla bu programa laf atmaya calismasin

her hafta baglandigi programa baglansin bu hafta

ciksin serhatin cakarin YUZUNE ben sizi yanlis tanimisim kafam basmamis GSin ic islerini sizle tartismisim

halbuki siz adam degilmissiniz

desin

bende lafimi geri alim

Ben neden söylüyorum. Git söyle profil orada.

Ben sana düşüncelerinde haksızsın gibi bir şeyde söylemiyorum. Gidip "bunların programına bağlan sizi yanlış tanımışım gs'ı sizlerle konuşmuşum diye söylemen gerek" diye belirt. Sana haksızsın diyen çok az insanın olacağını düşünüyorum. Ve bende haklı bulurum.

Ama burada 10000 kişinin bulunduğu bir ortamda ne yaparsa yapsın yalama, terbiyesiz, kafasız aptal, üç kuruşluk adam değilsin gibi cümleleri rahat rahat söyleyebiliyorsan, bence o adama görüşelim sana söyleyeceklerim var sen böyle böylesin ben böyle düşünüyorum burdada yazıyorum diye belirt. En azından etik olmasada daha düzgün olur.

Ben sana düşüncelerinde haksızsın gibi bir şeyde söylemiyorum. Gidip "bunların programına bağlan sizi yanlış tanımışım gs'ı sizlerle konuşmuşum diye söylemen gerek" diye belirt. Sana haksızsın diyen çok az insanın olacağını düşünüyorum. Ve bende haklı bulurum.

Ama burada 10000 kişinin bulunduğu bir ortamda ne yaparsa yapsın yalama, terbiyesiz, kafasız aptal, üç kuruşluk adam değilsin gibi cümleleri rahat rahat söyleyebiliyorsan, bence o adamla görüşelim sana söyleyeceklerim var sen böyle böylesin ben böyle düşünüyorum burdada yazıyorum diye belirt. En azından etik olmasada daha düzgün olur.

Delikanlılığın kitabınızı yazmış gibi akıllar vermeyin ne olur.:)

Ama burada 10000 kişinin bulunduğu bir ortamda ne yaparsa yapsın yalama, terbiyesiz, kafasız aptal, üç kuruşluk adam değilsin gibi cümleleri rahat rahat söyleyebiliyorsan, bence o adamla görüşelim sana söyleyeceklerim var sen böyle böylesin ben böyle düşünüyorum burdada yazıyorum diye belirt. En azından etik olmasada daha düzgün olur.

soyledim

Hakkaten ha. Serdar abiyi hakli buluyorsan sen de soyleyebilirsin gardas.

Oguz Altay terminator degil ki

Between Oğuz Altay and You

Serdar Burak April 4 at 11:51am

hic yakismiyor her hafta bu programa katilip GSin kongresinin icini bile dokmeye deger gordugunuz adamlara kalkip 2 gun sonra yarim agizli aciklama yapmaniz.

Cikin yuzlerine siz serefsizsiniz diyin bence

ben ciksam soylerim cunku.

FR ilk geldigi gun bile bu adamlarin ne mal oldugunu anlayip suratlarina mikrofonu firlatmisti

her akli selim GS taraftarida bu adamlarin ne mal oldugunu biliyor

siz GSi korumak istiyorsaniz ve akliniz selimse gordugunuz yerde suratlarina tuukurursunuz, ratinglerine malzeme olmak yerine

ok mi?

UA bir hafta öyle bir hafta böyle.

Ha bire 180 derecelik bir açı içinde hareket ediyorlar :D

Helal olsun ultrAslan.Geç kalınmış olsada güzel bir açıklama olmuş.

Gelelim burda hakaret eden vatandaşlara siz kimsiniz ? GALATASARAY'lısınızz ya hani GERÇEK Galatasaray'lısınız ya ama nasıl olucak çok merak ediyorum Galatasaray terbiyesinden bi habersiniz.uA'ya giydirmekten başka amacınız gayeniz yok.

Adam açıklama yapar siz susun.Susarlar niye susuyosunuz.

Siz naptınız ya ARDA için , heyyy klavye taraftarları.Stada gelip Ardaya destek pankartı mı açtınız ?

Havalimanına gidip destek mı cıktınız ? Telegol programına tepkı mı gösterdiniz ?

Hani GScimbom artık güçlü beyaz mendil sallıyo ya e gelip pankart açsaydınız tezahürat yapsaydınız yoksa sıcak yatak mı size cok huzurlu gelıyor.

Hiç birşeye bulaşmıcaksın ama bu işi yapana da hakaret edeceksın.Süreklı bi beğenmemezlik süreklı bı elestırı.Yahu tamam bende eleştiriyorum ama yanı siz .... cıkartıyosunuz.

Ayıptır ayıp

Forum adminleri modları adalet sadece istanbulda bir semtmi gerçekten :)

oğuz altay kadar kalitesiz ve çıkarcı bi adam galatasarayımızın en byük taraftar oluşumun başına geldiyse vah olsun halimize.Yediniz güzel yürüyedurun başını çıkarcı yalaka oğuz altay ve kabilesi........

Helal olsun ultrAslan.Geç kalınmış olsada güzel bir açıklama olmuş.

Gelelim burda hakaret eden vatandaşlara siz kimsiniz ? GALATASARAY'lısınızz ya hani GERÇEK Galatasaray'lısınız ya ama nasıl olucak çok merak ediyorum Galatasaray terbiyesinden bi habersiniz.uA'ya giydirmekten başka amacınız gayeniz yok.

Adam açıklama yapar siz susun.Susarlar niye susuyosunuz.

Siz naptınız ya ARDA için , heyyy klavye taraftarları.Stada gelip Ardaya destek pankartı mı açtınız ?

Havalimanına gidip destek mı cıktınız ? Telegol programına tepkı mı gösterdiniz ?

Hani GScimbom artık güçlü beyaz mendil sallıyo ya e gelip pankart açsaydınız tezahürat yapsaydınız yoksa sıcak yatak mı size cok huzurlu gelıyor.

Hiç birşeye bulaşmıcaksın ama bu işi yapana da hakaret edeceksın.Süreklı bi beğenmemezlik süreklı bı elestırı.Yahu tamam bende eleştiriyorum ama yanı siz .... cıkartıyosunuz.

Ayıptır ayıp

gscimbom bildirisini oku bu bir

taraftar senin dedigin seyleri yapan bin kisiden ibaret degil bu iki

serhat ulueren zekasi olmayan cok taraftar olmasi benim sucum degil bu uc

Geri
Üst Alt