ultrAslan Tribün Lideri Sebahattin Şirin'den Açıklama!

Ata B. Oğuz

Flavius Claudius Iulianus
Yönetici
Süper Moderatör
Açıklama Şu Şekilde: Şampiyonluğumuz sonrası camiamız için son derece önemli olan seçim gününe yaklaşırken yazılanları büyük bir dikkatle okuyorum. Galatasaray’da şu an HUZUR VAR, KENETLENME VAR VE BAŞARI VAR. Büyük Galatasaray taraftarı ve camiasının en büyük isteği, istikrarın ve bu güzel ortamın devam etmesidir.

Gs.webp

Son düzenleme:
Güzel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir şeyler yapmak lazım, dursun ve arkadaşları durdurulmalıdır. sadece dursun değil aynı baskıyı yönetimine de yapmalıyız.

dursun özbeke oy veren fenerbahçelidir.

Dursun'un yaptığı rezaletleri dile getirmeyerek ve ısrarla bizi felakete sürüklediğini belirtmeyerek, olası bir dursun başkanlığında dursun'un sucuğuna göz kirpiyorlar.

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

yav ne yapsak yaranamıyoruz
inanılmaz bir topluluksun

yani illa kafamıza göre mi takılalım
adamı delirtmeyin

ultrAslan‘iniz batsin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kongre günü Ultraslan'ın kongre salonunun önünde bulunması Dursun'a oy verecekleri tedirgin edecektir muhakkak.

heyya heyya heyya heyya

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rızanın babası buna zamanında yemek ısmarlamışta eski arkadaşıymışta konuyu kapatmışlar. herif sanki klübün sahibi. oysaki bilmiyormu ki sadece önünde duran koyunların cobanı.

Sucuğunuz batsın. Sizin yüzünüzden sucuktan nefret eder hale geldim.

Bravo ultraslan.

"Galatasaray’da şu an HUZUR VAR, KENETLENME VAR VE BAŞARI VAR. Büyük Galatasaray taraftarı ve camiasının en büyük isteği, istikrarın ve bu güzel ortamın devam etmesidir."

güzel.

Herkes Dursuna karşı ve şu ana kadar açıkça Dursuna destek veren birini duymadım. Cumartesi Mustafa Cengiz başkanımız tekrar kazanır. Dualarımız onunla.

Geri
Üst Alt