Ultraslan'a Göre Sabri'nin İpini Yönetim Çekti

Murat Hülagü

10 Numara!
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın başkanı Veysel Giley, yeni sezon planlamasında düşünülmeyen ve kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu'nun durumuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Veysel Giley, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sabri Sarıoğlu'nun kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu söylerken, kadro dışı bırakma kararının teknik direktör Cesare Prandelli tarafından alındığını düşünmediklerini söyledi.

Galatasaray taraftarları olarak ahde vefaya değer verdiklerinin altını çizen Giley, "Sabri Sarıoğlu konusunda bizim bilmediğimiz şeyler de olabilir. Cesare Prandelli göreve gelmeden önce kadro dışı kararının alındığını düşünüyorum. Bir önceki teknik direktörümüz Roberto Mancini'yle alınmış bir karar olduğunu tahmin ediyoruz. Yoksa Prandelli, daha performansını görmeden Sabri'yi uzaklaştırmak istememiştir. Prandelli'ye son sözü söylemek kaldı " diye konuştu.

"Karara çok şaşırdık"

Sabri'nin kadro dışı bırakılması kararına çok şaşırdıklarını aktaran Veysel Giley, şunları söyledi: "Sabri Sarıoğlu her zaman Galatasaraylılar için önemli bir futbolcudur. Alınan karara çok şaşırdık ve sonradan tekrar A takıma çağrılır diye düşündük. Yeni hocamızın önce futbolcuyu izleyip, sonra kararını vereceğine inanıyorduk. Bize göre bu idari bir karardır. Yoksa Sabri'nin oyun anlayışından, performansından kaynaklanmamıştır. Galatasaray taraftarı için başkanlık makamı önemlidir. Oradan bir karar alınmışsa, mutlaka bir gerekçesi vardır. Bu durum sonrası taraftarlar da yarı yarıya bölündü. Bazı taraftarlar olumsuz görüş belirtirken, bazı taraftarlar ise kararı olumlu karşıladı. Biz vefayı seven, bu duyguya önem veren bir taraftar grubuyuz. Sabri Sarıoğlu nerede oynarsa oynasın onu izleyeceğiz ve hakkındaki düşüncelerimiz değişmeyecektir."

"Bence bu yanlış karardan dönülecektir"

Galatasaray taraftarları olarak Sabri Sarıoğlu ile ilgili böyle bir karar alınacağını tahmin etmediklerini aktaran Veysel Giley, oyuncunun durumuyla ilgili yapılan tartışmalara göndermede bulunarak, "Taraftarlarca ne kadar sevildiğini sanırım anlamışlardır" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar için Sabri'nin önemli şeyler ifade ettiğini vurgulayan Giley, "Bence bu yanlış karardan dönülecektir. O an için verilmiş bir karardır ama nihai karar değildir. Sonuçta hala kulübümüzün sözleşmeli futbolcusu. Galatasaray için varını yoğunu ortaya koyan bir isim. Önümüzdeki günler çok şeye gebe. Bizim tavrımız da net" şeklinde konuştu.

Sabri'nin kendileri için neden farklı bir anlam taşıdığına da açıklık getiren Giley, "Sabri sıkı bir Galatasaray taraftarıdır ve bir taraftar gibi düşünür. Birinci planda bizim için bunlar yatar. Bir başka futbolcu için bunlar değer değildir. Bu kriterleri göz önüne almak lazım. Aksi durumda taraftarlar için buruk bir anlam ifade edecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Nefret ediyorum lan bu Ultraslan denilen meretten.

Nasıl bir pislik ilişkileri varsa sabri ile kurtulamadık yıllarca şu heriften

Yönetimide açık açık tehdit etmiş.

Ultraslanın takımı düşündüğü yok kendi menfaatleri peşinde görüyoruz işte

Veysel Giley geldiğinden beri olumlu icraatleri yok

Sen kimsin ya sen kimsin arkadaş ? Yanlış karardan dönülmeliymiş Sabri Galatasaraylılar için önemliymiş...

Daha fazla yazmaya devam edersem küfredeceğim ceza almak istemiyorum...

Sanki Metin Oktay,Hakan Sukur.Alt tarafi Sabri yav.Bir de sezonun icerisinde birakmadik ki adami.Sezon sonunda yollarimizi ayirdigimizi bildirdik.Gidip kendine yeni bir kulup bulmali.

hayırdır ? 1.2m doları sabri sizinlemi paylaşıyor sizene lan kadro dışıysa içiyse ?

Hay Sabri'nize de size de be.

veysel gileyden sonra ultraslan bağımsızlığını yitirmiştir.

Sabri sıkı Galatasaraylıymış ulan ben de bu forumdaki herkes de Sabri'den daha fazla Galatasaraylı o zaman biz oynayalım.

Hem performans sonucu kadro dışı kalmadı diyor niye oynamalı diyince "iyi galatasaraylıdır oynamalıdır" diyor Allah'ım sabır ver...

İşte sabrinin gücü arkasına piskopatları alarak Manciniye küfürde eder üzerlerine şutda çeker.

Bu sabri takım içinde mafya olmuş görüyoruz ki.

Manciniye bunu yapan adam yabancı futbolculara neler yapmaz düşünün

Eğer bu sene sabri takıma geri dönerse ben maç felan izlemeyeceğim

veysel gileyden sonra ultraslan bağımsızlığını yitirmiştir.

alparslan abide iyiydi. oğuzdada kafatasçılar ve gerikafalılar çok fazlaydı özellikle yönetici kesiminde. Ben zaten maçlara giden birisi değilim. Tamamen gözlemlerim, ne kendim nede bunlarlada hiç maçlara gitmedim tanımamda kimseyi. Fakat forumlarına üyeydim bi ara bi senedir falan girmiyorum. Forumdaki yazan kişiler farklı tribündekiler farklı. misal o forumdada söverdik sabriye bu forumdada ama gel görki arenada tribünde yer alan kişiler daha değişik kişiler sanırım

Kadro dışı kararı çok yerinde bir karar ,bunu kesin olarak anladık.

Sabri gidince kutuplaşma azalıcak takımda bence.

İşte sabrinin gücü arkasına piskopatları alarak Manciniye küfürde eder üzerlerine şutda çeker.

Bu sabri takım içinde mafya olmuş görüyoruz ki.

Manciniye bunu yapan adam yabancı futbolculara neler yapmaz düşünün

Eğer bu sene sabri takıma geri dönerse ben maç felan izlemeyeceğim

Baktı hiç dönecek gibi değil Sabri bey devreye bunları sokmuş.

Şu haberden sonra bu adamın kadro dışı kalmasının ne kadar doğru bir karar olduğu anlaşılmıştır...

Yönetime, gerçek Galatasaray taraftarının sabriyi istemediği menfaat peşinde olanların sabriye destek çıktığının söylenmesi lazım.

Mail organizasyonu yapabiliriz.

Yoksa yönetimin taraftarın sabriyi çok sevdiğini zannedip tepkilerden çekinip affetmesinden korkuyorum.

Veysel abiye katılıyorum . futbolculuğu tartısılır. GS sevgisi tartısılmayacak bir oyuncu . Gönderilmesin demiyorum ama en azından buna hoca karar vermeliydi. Oturup konusulduktan sonra karar yüzüne söylenebilirdi.

o kadar vefalılarsa alsınlar amigo yapsınlar

karaborsa işleri iyi gitmiyo diye bu sene zıvanadan çıktılar

kaç tane kombine satıldı taraftarsanız önce görevinizi yapın

Geri
Üst Alt