Ultraslan'a Göre Sabri'nin İpini Yönetim Çekti

Yönetim terimi bile yolladı ama galatasaraya yakışmayan bağdaşmayan bu reiscilik oynayan taraftar grubunu temizlemedi tribünlerden.

o kadar vefalılarsa alsınlar amigo yapsınlar

karaborsa işleri iyi gitmiyo diye bu sene zıvanadan çıktılar

kaç tane kombine satıldı taraftarsanız önce görevinizi yapın

bilmeden konusmayalım :) kale arkaları yani ua nın oldugu tribünler için kombine satısı olmadı çünkü hepsi yenilendi :) bedava bilet olayıda yok bedava maça girme olabilir ama bedava bilet asla yok :)

sanarsin takimin bel kemigi

sabri lan bu sabri

yillardir yattigi yerden milyonlari götürmüs bir adamdan bahsediyoruz

midem bulaniyor artik

10 senede hayvana konusmayi ögretirsin lan, bu herif hala bir tane bile dogru dürüst orta yapamiyor. En basit örnek budur. Icimizdeki herkes anlasin.

Ve ne hikmet ise bu Herif hala savunuluyor. Yemisim onun reisligini.

Kim akil ettiyse buna reis demeyi allah akil fikir versin. Bunun neresi reis. YIllardir kendi taraftarinin bile dalga gectigi bir "futbolcu".

Alın o sabrinizi ......... amigo yapın . Polarcılar . Yönetim var ki bir şey biliyor . Size ne hem ? Sizin amacınız iyi-kötü günde takımın yanında olmak değilmidir ?

Bu adam a2 de kalır yata yata parasını alır...

Galatasaray'ı seven adam kadro dışı kaldıktan sonra kendine takım arar , bu kadar basit...

Sanki taraftar grubu değil kulübün sahibi.İsterseniz kadro planlamasını sizinle yapsınlar.Kulübün bu oluşumdan kurtulması şart artık.

tapatalk

Bedava kombineciler yine çikmis meydana. Sizene sabriden polarcilar, basimiz teknik direktormu kesildiniz simdi?

Birde taraftar istiyor demezlermi.. Hangi "taraf"tar?

Sabri falan boşverilmeli. Bu takımın tarihte yaptığı en büyük ayıplardan biri geçen yıl Erman Kılıç'a yapılmıştır, o zaman bu Ultraslan denen riyakar oluşum ses seda etti mi, manevi babaları var iken takımda ?

Neyse ki kulübü bu otopark mafyası kılıklı tipler yönetmiyor. Konuşur dururlar öyle. Ciddiye almak gereksiz.

-Tapatalk-

Te Allahim su rezillige bak. Sabrinin 3lülerinde orgazm mi oluyorsunuz anlamadim ki.

alparslan abide iyiydi. oğuzdada kafatasçılar ve gerikafalılar çok fazlaydı özellikle yönetici kesiminde. Ben zaten maçlara giden birisi değilim. Tamamen gözlemlerim, ne kendim nede bunlarlada hiç maçlara gitmedim tanımamda kimseyi. Fakat forumlarına üyeydim bi ara bi senedir falan girmiyorum. Forumdaki yazan kişiler farklı tribündekiler farklı. misal o forumdada söverdik sabriye bu forumdada ama gel görki arenada tribünde yer alan kişiler daha değişik kişiler sanırım

valla bende istanbuldan 2 yıldır ayrıyım. tirübünlerle ilişkim bayadır yok. olan bitene bakarsan ultraslan oğuz abiden sonra dandikleşmeye başladı

veysel giley'e soracağız artık kimin kalıp kimin gideceğini...

taraftar tarafından seviliyormuş da, karardan dönülmeliymiş de.. hangi taraftar lan hırt? benim gördüğüm bu sitedeki taraftarın çoğu karardan gayet memnun ve burası ultraprimalardan daha büyük bir site..

Galatasaray'ın yüz karası ultraslan. Kimlere hizmet ediyor bu sözde Galatasaray taraftar grubu???

Fener karıştı.. Elimiz kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olacağımız sezon başlamadan bizi yetenek fakiri bir topçu üzerinden karıştırmaya çalışıyor birileri. Sabri denen yeteneksiz Galatasaray'a ne vermiş bunca yıldır??? Galatasaray bu adamı resmen besledi, 0 yetenekle milyoner oldu bu çöp herif

Daha stad açılmamışken, hiç kullanılmamış koltukların üzerinde 3lü çekicez diye tepinen tayfa değil mi bunlar ?

E haliyle, bunlara Sabri gibi futbolcu yakışır

Allah'ın gereksizleri !!

Geri
Üst Alt