Ultraslan'a Göre Sabri'nin İpini Yönetim Çekti

Ne Sabriymis be. Keita icin bile bu kadar üzülmedil kimse neredeyse. Yemisim Sabriyi.

Cillop gibi yan gelip yatiyor 10 senedir herif ama sanarsin Dani Alvesi kovmusuz.

Sabri Galatasaray´da 10 yildir nefret ettigim bir oyuncu, ve Galatasaray formasi giyen bir insana nefret etmem kolay olabilecek bir durum degil. Ama bazi sahislarin, bu konuyu da zivanadan cikaran yorumlari sayesinde, Sabri´ye karsi bile sempati duymaya basliyorum...

Heee, birde buraya yaziyorum. Eger Ünal Aysal baskilara boyun egip, yeniden kadroya girmesini saglarsa Sabri´nin, oda adam degil...

Bu açıklamadan sonra iyice Sabri'nin affedilmesine karşı çıkıyorum. Ultraslan açıklama yapacak kadar cüret gösteriyorsa Sabri ile ilgili bilmediğimiz bir haltlar var.

hayir sabrinin ipini sabri cekti.

12 yilda bir milim ilerleme, kendini hicbir sekilde gelistirme ve nasil olduysa bir sekilde 12 sene takimda kal.

saka gibi.

bu isin 7-8 sene once filan yapilmasi lazimdi. cok gec kalindi.

ya 12 sene kediye orta calistirsam sabriden daha iyi orta yapar.

Polarcılar iş başında. Sabri neden bir Galatasaraylı için önemli olabilir ki? Nasıl bir performansı, duruşu vs si var? İnanılır gibi değil.

Sabriyi gonderdikten sonra yonetimin yapmasi gereken ilk is bu ultraslani da tribunlerden temizlemek olmali.

Bakalim mamalari kesildikten sonra da bu kadar sevecekler mi Galatasaray'i.

Suna bak resmen tehdit ediyor yonetimi.

Bu tur seyler durup dururken olmaz, belli ki takimi karistiran adam Sabri, siz-biz olayinda ayyuka cikmisti zaten.

Ve bence bu tehditi yaptiran da yine o.

Adam resmen posta koyuyor yonetime.

Sabrinin GSde bu kadar kalmasi ve kaptan yapilmasi en büyük hata.

Şu anki duruma bakilirsa kadroda sağbek göremiyorum enkaz Hamit mi oynayacak,Veysel keza ağir Sabri'den ,yoksa 3-5-2 olursa Semih var leş bir sezon geçirdik bu sistemle o da uymuyor şu ana kadar on kere gonderilmeliydi demissin ona hak veririm ama bu sezon o pozisyonda adam alinsa bile yedek kalmayi sorun etmeden bekler olmazsa olmaz değil tabi ama gecen sezonki oyununu takdir ediyorum farklı pozisyonlarda bile siritmadi.

Şu anki duruma bakilirsa kadroda sağbek göremiyorum enkaz Hamit mi oynayacak,Veysel keza ağir Sabri'den ,yoksa 3-5-2 olursa Semih var leş bir sezon geçirdik bu sistemle o da uymuyor şu ana kadar on kere gonderilmeliydi demissin ona hak veririm ama bu sezon o pozisyonda adam alinsa bile yedek kalmayi sorun etmeden bekler olmazsa olmaz değil tabi ama gecen sezonki oyununu takdir ediyorum farklı pozisyonlarda bile siritmadi.

Sabri hizli diye hepsinden iyi bek mi oluyor? Hizindan baska ne özelliği var Sabrinin? Maicon da ağirdi ama yillarca dünyanin en iyi sağ bekiydi. Hamit yillarca Bayernde Schalkede sağ bek oynadi. Sabri sağ bek oynadiğinda o bölge küme düsen takima karsi bile koridora dönüyordu. Hamit Sabriden daha iyi bektir. Veysel, son maclarda sağ bekte cok iyi is cikariyor. Böyle devam ederse, Milli takimdaki sağ bek sorununuda cözer. Semih sağ bekte Sabriden cok daha iyiydi. Herseyi gectim, sağ bekte Furkan oynasa, Sabriden daha faydali olur.

Kanatta alternatif olmasa, Sabri kalmali fikrine katilirdim. Kimse olmamasindan Sabrinin olmasi iyidir. Fakat bu sene kanatta alternatif cok fazla.Sabriye yer yok.

Prandellinin Sabrinin ne kadar kötü bir bek olduğunu anlamasi icin 10 dklik videoyu bile izlemesi yeterli. Prandellinin Sabriyi affedeceğine basindan beri inanmiyorum.

Sabri hizli diye hepsinden iyi bek mi oluyor? Hizindan baska ne özelliği var Sabrinin?

Böyle düşünenler de Tarık gibi pır pır koşan hızlı adamlara bayılıyorlar.Mesela Veysel ağır adam ama pozisyon hatası neredeyse hiç yapmıyor,Telles mesela çok hızlı ama sık sık pozisyon hatası yapıyor...

Sabri ise pozisyon hatası yapmıyor adam bildiğin pozisyon almıyor,maç içinde defalarca oluyor.Savunma mevkinde oyuncular için en önemli ama en önemli şey pozisyon bilgisi...

Geri
Üst Alt