Ultraslan'a Göre Sabri'nin İpini Yönetim Çekti

Böyle düşünenler de Tarık gibi pır pır koşan hızlı adamlara bayılıyorlar.Mesela Veysel ağır adam ama pozisyon hatası neredeyse hiç yapmıyor,Telles mesela çok hızlı ama sık sık pozisyon hatası yapıyor...

Sabri ise pozisyon hatası yapmıyor adam bildiğin pozisyon almıyor,maç içinde defalarca oluyor.Savunma mevkinde oyuncular için en önemli ama en önemli şey pozisyon bilgisi...

Katiliyorum. Sabri ne pozisyon almayi nede oyunu okumayi biliyor. Sabri kalacağina sağ bekte Can Özgür oynasin, Sabriden daha kötüsünü yapamaz. En azindan bir genc oyuncuyu kazaniriz.

Telles Brezilyadan geldi. Brezilyali savunmacilar Avrupaya ilk geldiklerinde Tellesten farkli degiller. Savunma yapmayi Avrupada ögreniyorlar. Telles ve genc oyuncular hakkinda Prandelliye güveniyorum.

Sabri çok hızlı ondan sağ kanadımız otoban oluyor her maç gol yediriyor.

Futbolunu geçtim sabrinin karakteri müsait değil Galatasarayda oynamak için

allaha emanet sabri, kanser oldu herkes olacağı kadar, madem seviyorsan ayrılmayı da bileceksin.

kaos halındekı fenerbahceden ilgiyi galatasaraya getirmek için yapılmış haberler kanmayın şu medyaya

Takım içinde Türk-Yabancı ayrımına sebep olan, yeteneksiz, sırf taraftara oynayıp yıllarca kulüpte kalmayı başarabilmiş, rakip taraftarlarca dalga konusu haline getirilmiş bir 'kaptan'dan söz ediyoruz. Galatasaray gibi bir takıma kaptanlık yapması futbola, milyonlara hakarettir, ihanettir. Buraya kadar gelinmişken bitsin artık bu rezalet.

Gelsin veysel efendi kendi top oynasın . Sizin nereniz ultras lan ?

unal aysaldan tum hayati boyunca bir kez azizlik yapmasini beklerim , su ultraslan icin ,,,

İpini çekti yanlış bir tabir

Dizginlemek için ip çekilir

Fişini çekti olabilir

ya da kalemini kırdı

ya da şöyle olsun

Sabrinin idam sehpasını yönetim tepikledi

gönderilmesinin önemini gösteren bir açıklama olmuş.

Sabri'nin ne zarari olur diye düsünüyordum ama ultraslan'da ki arkadaslarimiz gözlerimi iyice açti. Çok dogru ve yerinde bir karar almis yönetim.

Geri
Üst Alt