ultrAslan'dan Açıklama

Kimin gelmesini istiyon ünsal

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Dostlar ultraslana fazla anlam yuklediginizi hep soylemis durmustum , keza bunu ua nin kendi forumunda da yazmistim

Genel kurullar kuluplerde taraftar gruplarini filan kaale alsaydi 20 senedir aziz kalamazdi , keza dursun aday olamaz , ibra olamaz veya 50-60 farkla degil 200 oy bile alamadan secim kaybederdi

Ultraslanin baskisi secilmis bir baskana karsi tribunun etkisini yonetme olarak kismen vardir , kismen diyorum cunku bu sezon bile ua nin bir dedigine esit sayida seyircinin yuhaladigi veya karsi ciktigini biliyoruz , gorduk yasadik

Su an kimin secilecegi muamma oldugu icin ultraslan bu topa girmiyor , cunku isaret ettikleri aday secilmez ise "kaybeden" statusune gececekler

Fakat 2 adayli secimde artik dursunun yaptigi seyler o kadar sacmaydi ki , dursunu istemiyoruz dediler

Dursun secilse idi , taraftarin sesiydik genel kurul tersini yapti diyeceklerdi , cengiz secilirse de bak biz yaptik diyeceklerdi

Biz senelerin kulup ici siyasetini ve tribunleri bilen adamiz , ayrica cok da iyi satranc , go ve tavla oynamayi bilirim , girdigim turnuvalardan da odul neyse alir cikarim . Bu ua davranisina da cok basit deyimle acmaz derler , ya da kendileri acisindan win-win derler

Anlamasi bu kadar kolay mevzularda luzumunu asan misyonlar yuklemeyin ne genel olarak seyirciye ne de taraftar gruplarina

@Uğur Güzel

Evet Sinan baskanin soyledikleri uzerine dusundukten sonra yeni durusum bellidir

uA lagvedilmelidir

Ua boş beleş bir oluşum Galatasaray taraftarını zerre temsil ettikleri yok para nerde onlarda ordalar, kulüpte o kadar çok sıkıntı var ki ua'ya sıra gelmiyor halledilsin bunlarda kendilerini bir halt sanıyolar.

Arenada akhisar maçında dursun, tudor istifa diye bağıran gerçek Galatasaray taraftarının sesini kısmak için ıslıklayıp ua ua hey hey diye bağırıp gerçek Galatasaray taraftarından tepki yedikten sonra hemen dönen ve dursun istifa diye bağıran, rüzgar ve para doğrusunda hareket eden bir saçma oluşum.

Neden lagvedilsin , ne guzel kareografiler yapiyorlar , cok yenilikci olmasalar da stad sustugunda iyi kotu bir ambiyans yaratiyorlar , seyirciyi butunlestirmek de ayirmak da bir aksiyondur , harekettir , hareket de berekettir

Arti ben kulup yonetiminde etkileri olmamalidir da demedim , kendisini sevmem ama oguz altay mesela ilgiliydi her kongreye gelirdi ederdi .

Ben temenni degil durum tesbiti yaptim , dogrulari bilip bu gruba gereginden fazla anlam yuklemeyin diye

Ultravestiler bu kulübün omurilik soğanıdır. Lutfen saçmalamayalım.

Kuluple istisare ederek kabul ediyor , ua lara kizmanin alemi yok o hususta

Pankartlar vs hep izinli sokuluyor

Bir kez daha ettigin lafin altinda eziliyorsun Sinan baskan

21. yuzyilda bir GSC Satranc turnuvasi tertip etmek cok kolay oysa

Dostlar sizle tavla satranc filan oynamak isteginde degilim

Ultraslan meselesine donunuz

Geri
Üst Alt