ultrAslan'dan Açıklama

hangi pankartlar
ve koreografiler kardeş

Bu seneki ic saha pankartlari cok iyi. Su tarz seylere ve siyasi pankartlara dayanamiyorum:

maxresdefault.jpg

tamam kardeş sen en elitist en vizyoner ve misyoner insansın tamam mı
galatasaray senin başında sen olsan dünyanın en iyisiyiz tamam
mutlu oldun mu
Galatasaray'in basinda olsam, sizin gibi bos belesh yonetim tarafindan verilen kombineleri alamazdiniz.

Bos belesh kombine'yi cebine koy, sonra biz menfaatsiz seviyoruz diye heryerde konus? Galatasaray'in menfaatlerine sahip cikama, cikmaya calisan taraftari dovmeye kalk, kendini yucelten sloganlar at ve kendini bok zannet.

Yonetim tarafindan verilen deplasman biletleri ile artistlik yapan adamlar komik.

Yani bana oyle gorunuyor olabilir ama mesela bol bol Islam temali pankart da hatirliyorum. Kudus'ten bahsetmiyorum, ona tepki gosterilmesi kadar dogal bir sey yok ama Hz. Muhammed karikaturune de tepki gosterildigini hatirliyorum bir pankartla.

Genel olarak uA herhangi bir sekilde din, siyaset gibi seylere ucu dokunan seylerden uzak durmali. Irkcilik ve diger insanlik ayiplari konusunda sessiz olmasinlar tabii, o baska.

Yaşadığımız şu kritik günler için, UA ya CEVAP:

BIRAKIN BU İNCİK BONCUK İŞLERLE SHOW YAPMAYA ÇALIŞMAYI DA,
BU AÇIKLAMANIZDAKİ KORUDUĞUNUZ KİŞİNİN MAKAMINDA KALMASI İÇİN ELİNİZİ TAŞIN ALTINA SOKUN, ve
VARLIĞINIZA ANLAM KATACAK '' İYİ Kİ VARSINIZ '' DEDİRTECEK BU FIRSATI KAÇIRMAYIN..

Bu sebo tam kekoya benziyor alparsan dikmen den sonra gelen tiplere bak

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Sebahattin ve önemli açıklama... İkisini kafamda bir araya getiremedim ne yazık ki.

sebohattin: ua logolu mayolarimiz satisa cikmistir

Dursun başkan gitti öksüz kaldık sucuksuz kaldık.

Bu çocuklar ne yiyecek? Açız aç!

Diyebilir mesela.

sent via GSC

Şampiyonluğumuz sonrası camiamız için son derece önemli olan seçim gününe yaklaşırken yazılanları büyük bir dikkatle okuyorum.

Galatasaray’da şu an HUZUR VAR, KENETLENME VAR VE BAŞARI VAR.

ooo büyük reyiz konuşmuş :D

BUNUN ADI GRI'DIR ISTE. GRI DE artik

Bu alemde reis sebahattin reis
Puahahaha

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Büyük Galatasaray taraftarı ve camiasının en büyük isteği, istikrarın ve bu güzel ortamın devam etmesidir.

hadi hayırlı olsun :)

uA ne derse o

Alayınıza ultrAslan ulAn

ADAMI MADAM EDERİZ MADAM
HEY OLEY
ultrAslan ultrAslan

Geri
Üst Alt