Ultraslan'dan Açıklama

Ara ara böyle akilli aciklamalari oluyor ama icraat lazim artik.

:sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping:

:sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping:

:sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping:

:sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping:

Şerefsiz medya bunu zaten yayınlamaz.

Ua'nın yaptığı en iyi iş koreografi, o yüzden bu açıklamaya benziyen bir koreografi yapmalılar

Helal UA; çok yerinde ve güzel bir açıklama olmuş

Bazıları açıklamayı beğenmemiş ,aksiyon istemiş.o kadar kolay görüyorsan Evinde oturup klavyenden yazacağına aksiyonun içinde sen de ol

Helal UA; çok yerinde ve güzel bir açıklama olmuş

Bazıları açıklamayı beğenmemiş ,aksiyon istemiş.o kadar kolay görüyorsan Evinde oturup klavyenden yazacağına aksiyonun içinde sen de ol

Hangi örgütlenmeyle? Tek başıma miting mi yapayım?

Acıklama ile olmaz.

Derhal tff binasına molotoflu saldırı düzenlemeliyiz.

Tüpçüyü reyin almalıyız.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs[/media]

AH BE ABİLER! SİZ NERDESİNİZ BE! :(

3 Temmuz 2011’de Türk Futbolu’nun en derinlerine kadar kök salmış çürük ağaçların foyası ortaya çıktığı günden bu yana ultrAslan olarak birçok açıklama yaptık

Nasıl yani?

kendi renkdaşlarını stadyumda ıslıklayabilen zihniyetteki politize olmuş bu oluşuma destek vermiyorum. bahsettiğim olayı da bir G.Saraylı olarak hiçbir zaman unutmayacağım. açıklama ise fena değil ama önemi yok. çünkü çok önemli ve kritik bir eksik var. o eksiği tamamlayabilecekleri kadar yürekleri olsaydı veya tarafsız olabilselerdi, o zaman benimde kalbimi belki yeniden kazanabilirlerdi. o kritik eksik ise bence şudur; "Kendi yaptıkları yolsuzlukları örtbas edebilmek ve yolsuzluk operasyonu sonrası ortaya çıkan kaos ortamında kendilerini kurtarabilmek adına, tescilli şikeci olan camiaların taraftarlarına şirin gözükebilmek ve oy kazanabilmek için kirli ve tehlikeli oyunlar oynayan, senelerdir tescilli şikecileri koruyan ve şimdi de tescilli şikenin aklanmasına önayak olan bazı siyasi partilerce bilinmesini isteriz ki G.Saray taraftarı bu zihniyetteki herkese her platformda gereken cevabı verecektir..."

o kadar yazmışlar ama en önemli ve can alıcı konuyu unutmuşlar!! yersen...

yukarıdaki bence eksik olan cümleyi o metne ekleyemiyorsan ben G.Saraylıyım diye gezme ortalıkta!! Şu partiliyim bu partiliyim diye gez!! ultraslan benim külahıma anlatsın. gerisi laf-ı güzaf......

vip tribun mu o? şu ortalardaki ben miyim acaba? :D

Varsa gücümüz TFFyi yıkmaya oynamalıyız. Çünkü bunları okuyup "yav he he" diyip gülenler var.

kendi renkdaşlarını stadyumda ıslıklayabilen zihniyetteki politize olmuş bu oluşuma destek vermiyorum. bahsettiğim olayı da bir G.Saraylı olarak hiçbir zaman unutmayacağım. açıklama ise fena değil ama önemi yok. çünkü çok önemli ve kritik bir eksik var. o eksiği tamamlayabilecekleri kadar yürekleri olsaydı veya tarafsız olabilselerdi, o zaman benimde kalbimi belki yeniden kazanabilirlerdi. o kritik eksik ise bence şudur; "Kendi yaptıkları yolsuzlukları örtbas edebilmek ve yolsuzluk operasyonu sonrası ortaya çıkan kaos ortamında kendilerini kurtarabilmek adına, tescilli şikeci olan camiaların taraftarlarına şirin gözükebilmek ve oy kazanabilmek için kirli ve tehlikeli oyunlar oynayan, senelerdir tescilli şikecileri koruyan ve şimdi de tescilli şikenin aklanmasına önayak olan bazı siyasi partilerce bilinmesini isteriz ki G.Saray taraftarı bu zihniyetteki herkese her platformda gereken cevabı verecektir..."

o kadar yazmışlar ama en önemli ve can alıcı konuyu unutmuşlar!! yersen...

yukarıdaki bence eksik olan cümleyi o metne ekleyemiyorsan ben G.Saraylıyım diye gezme ortalıkta!! Şu partiliyim bu partiliyim diye gez!! ultraslan benim külahıma anlatsın. gerisi laf-ı güzaf......

Ancak bu süreçte; birkaç ay önce çıkardıkları kanunu, TBMM çatısı altında bir gecede alelacele tüm partilerin ortak kararı ile değiştirdiğini gördük. Yine aynı şekilde bir otelde Federasyon tarafından bir gecede tüm futbol yapısını değiştirecek değişikliklere imza atıldığına şahit olduk. Tüm bu değişikliklerin ortak noktasının Fenerbahçe'yi ve suçlu yöneticileri koruyacak şekilde hazırlanmış olması, kamuoyunun hafızalarında tazeliğini korumaktadır.

Sanırım burada konu ile alakalı olarak parti gözetmeksizin meclis çatısı altındaki tüm partilerin ortaklaşa aldıkları yanlı bir karar hakkında eleştirilerini ortaya koymuşlar...

Yani senin yaptığın gibi tarafını belli etmektense tüm siyasi oluşumlara tepki göstermişler... Senin bu yazından benim anladığım şey ise bu yasayı yürürlüğe koyan tüm siyasetçiler yerine sadece tek bir partiye tepki koymalılardı... Oysaki bu kararda imzası olan diğer parti mensuplarına da tepki göstermeleri gerekmez mi insanların?

Cevabımdan sonra ben iktidar partisi yandaşıyım gibi bir düşünce oluşmasın aklında. Sadece adalet ve hak aramaktan bahsederken adaletsiz davranmadan o kararın altında imzası olan tüm haysiyet yoksunlarından hesap sorulmalı.

Bu arada UA'nın eyleme dökmeliler lafından ben bir şey anlamıyorum. Eylem derken nasıl bir eylemden söz ediyorsunuz? TFF binasını ya da Yargıtay'ı mı basmalılar? Polisle mi çatışmalılar? Taksim'i de gösteri mi yapmalılar? Bir şeye tepki göstermek için anlamlı bir metnin yazılması da yeterli olabilir...

Tabi ki UA' yı da eleştirmeliyim... Bugüne kadar bir çok kez bu konu hakkında açıklama yaptık gibi söylemleri olmuş. Ama ne yazık ki ben UA gibi düşünmüyorum. Bugüne kadar yaptığınız açıklamalar gayet yetersizdi. Hatta o kadar yetersizdi ki, şu anda yapılan açıklamanın şike camiası tarafından iki senedir sesiniz çıkmıyordu, puan farkı bu olunca mı sesinizi çıkartmaya başladınız diyeceklerinden adım gibi eminim. En az Trabzonspor taraftarı ve Hacıosmanoğlu kadar duyurmalıydık sesimizi.

Neyse bunların hepsinin boşa olduğunu düşünüyorum ben. Hani tabiri caizse süre aşımına uğradı artık dava. 6 ay içerisinde açıklanacak bir Yargıtay kararının bir yıldan uzun süredir açıklanmamış olmasının altında nasıl buzağılar yatıyor çok merak ediyorum. Bir gün çıkıp süre aşımına uğradığı için dava düşmüştür demelerinden korkuyorum. Böyle bir şey imkansız aslına bakarsanız ama bu ülke imkansız olayların sürekli yaşandığı bir ülke...

Geri
Üst Alt