UltrAslan'dan Açıklama!

Ultraslan'ı sevmem ve bu olayda bile onları savunmam.

Ancak Ergin Ataman'ın ve yönetimin tehditkar acıklamaları beni bir Galatasaray Taraftarı olarak cok rahatsız etti.

Biri gitmekle biri de şubeyi kapatmakla tehdit ediyor taraftarı.

Ergin Ataman'ın kaybettiği mactan sonra da macı konusmam ben deyip taraftara sallamasını da dogru bulmuyorum.

Sen takımın kocuysan, macı da kaybettiysen yapıcaksın teknik analizini mac sonu. Taraftara atıp tutup kaçmakla olmuyor bu işler. O kaybettiğin macla son 16 elimizden kactı belki, bunun sorumlusu taraftar degil, takımın kocudur.

Ergin Ataman'ı severim ama ben daha iyi Galatasaraylıyım vs diyerek kimseyi tehdit etme hakkını kendisinde bulamaz.

Mactan sonra taraftara atıp tutmaya devam edicekse de önce macını kazansın, sonra cıksın mactan konusmak istemiyorum desin. Kaybettiğin mactan sonra sen kacamazsın öylece, sanki taraftar kaybettirdi sana o macı.

Ultraslan'ı sevmem ve bu olayda bile onları savunmam.

Ancak Ergin Ataman'ın ve yönetimin tehditkar acıklamaları beni bir Galatasaray Taraftarı olarak cok rahatsız etti.

Biri gitmekle biri de şubeyi kapatmakla tehdit ediyor taraftarı.

Ergin Ataman'ın kaybettiği mactan sonra da macı konusmam ben deyip taraftara sallamasını da dogru bulmuyorum.

Sen takımın kocuysan, macı da kaybettiysen yapıcaksın teknik analizini mac sonu. Taraftara atıp tutup kaçmakla olmuyor bu işler. O kaybettiğin macla son 16 elimizden kactı belki, bunun sorumlusu taraftar degil, takımın kocudur.

Ergin Ataman'ı severim ama ben daha iyi Galatasaraylıyım vs diyerek kimseyi tehdit etme hakkını kendisinde bulamaz.

Mactan sonra taraftara atıp tutmaya devam edicekse de önce macını kazansın, sonra cıksın mactan konusmak istemiyorum desin. Kaybettiğin mactan sonra sen kacamazsın öylece, sanki taraftar kaybettirdi sana o macı.

yönetimin ve ergin ataman'ın şunu yaparız bunu yaparız vs.. gibi tehditkar tavırlarını kimse tasvip edemez renkdaş. azizin eline mikrofonu alıp taraftarı azarlamasından çok büyük bir farkı yok bu durumun. ama işte açıklamayı yapan ultraslan olunca yazının benim için önemi haklı da olsa kayboluyor ve ehemmiyetini yitiriyor. sade bir G.Saray taraftarı olarak adamlara güvenimi inancımı yitirmişim :redface:

Şubeyi kapatmaya gerek yok taraftar küfür etti mi 3 maç seyirciyi almıyorum de kimse karışamaz.

Ergin Ataman'ın başarıları ne olursa olsun Galatasaray'ı hiç kimse ben bırakır giderim gibi laflarla tehdit edemez, gidecekse kapı oradadır herkesin yeri dolar meraklanmasın.. İsmail Şenol'u fenerli karşıyakalı nereli olursa olsun severim ama dedikleri gibi tweet atıp sonradan silmişse çok büyük ayıp etmiştir. Ergin Hoca taraftara laf edeceğine son hücumda faul yapmayı deneseydi belki oturup analizini daha iyi yapar başı ağrımazdı. Ultraslanı bende pek sevmesemde son 2-3 yılda tribünlerde küfür müfür hakkaten yok olmuştur, bikaç istisna hariç + saha kapatmalarda sona ermiştir. Hakkını yemeyek şimdi..

Neden üstünüze alındınız?

sulu drbiden sonrada futbol klubunu kapatsaydiniz

Neresinden tutarsan tut ,klubun ve hocanin elinde kalan bir durum bu

1-ataman kim oluyor ki sezon sonu bırakırım diye tehdit ediyor. galatasaraya koç mu yok.

2-yönetim neden bildiri yayınlayarak kendi taraftarını medyanın kamuoyunun kucağına atıyor.

3-şube kapatmak için bahane arıyorlar

Geri
Üst Alt