ultrAslan'dan Açıklama

Gayet yerinde bir açıklama.Ulan lafa gelince heyşeyi bu forum ahalisi biliyor ama istisnasız yanılıyorlar.

şu forumdaki ultraslan grubuna yönelik saçma düşmanlık gerçekten çok gerzekce

O toplulukta gram beyin olsa bununda bir tepki olduğunu anlayacaklarda. İşte yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oluşum sapıtmaya başladı bir fırsat bulsakta yönetime giydirsek havasındalar

Aslında biraz da onların tarafından bakarsak iyi olur diye düşünüyorum . Adamlar sezonun neredeyse her maçına gitsinler , deplasman yapsınlar , basketbol , voleybol demeden gitsinler onlara bir ayrıcalık yok . Ama Bursadaki 800 TL'lik maça gidince ayrıcalık var .

Yönetim aslında iyi düşünmüş olabilir ama işin bu tarafını iyi düşünememiş belli ki .

tepki olduğunun farkında değiller sanan var ya

Ben 1-2 senedir bu forumu takip ediyorum ve gelenekler ve degerlerine bu kadar düsman bir Galatasaray Taraftar Toplulugu görmedim... Bir Bilgi, bir Kanit olmadan durmadan camur atma, iftira atma Galatasaray´in degerlerini lekeleme cabalari. Bu nasil bir Galatasaray´lilik anlayisi cözemedim ne yazikki. Ama sorsan ondan büyük Galatasaray´li yok.

Burada bazi insanlarda ne yazikki cekememezlik ve fesatlik var, nedense artik.

-----------------------

Bana göre Yönetim güzel bir jest yapmis arkadaslara ve helal olsun diyorum.

Galatasaray Yönetim´inin fazla suskun kalmasi ile ilgili elestiri bana göre hakli. Vefakarligin maddiyat ile ölcülenmeyecegi fikri de dogru, ancak tepki göstermek burda biraz gereksiz olmus.

Ne kadar "yalnis anlasilmasin" deseler bile, yalnis anlasilmaya acik bir Tepki.

Ultraslanı seviyorum ama herşeye açıklama yayınlamak saçma hele hele tam takım üstünde ki ölü toprağını atmışken..

Saçmalık, rezillik. Kim yazdıysa bir daha eline mümkünse kalem vermesinler.

Evde iki cocuktan birine seker alininca diger cocugun kiskanip bana niye almadiniz demesine benzemis.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Haklılık payı olabilir de kamuoyuna açıklama yapmaya ne gerek var, floryaya girebilen adamlar yönetime mesaj yollayamayacak mı , son derece gereksiz saçma sapan bi iş yapmışlar

Ben 1-2 senedir bu forumu takip ediyorum ve gelenekler ve degerlerine bu kadar düsman bir Galatasaray Taraftar Toplulugu görmedim... Bir Bilgi, bir Kanit olmadan durmadan camur atma, iftira atma Galatasaray´in degerlerini lekeleme cabalari. Bu nasil bir Galatasaray´lilik anlayisi cözemedim ne yazikki. Ama sorsan ondan büyük Galatasaray´li yok.

Burada bazi insanlarda ne yazikki cekememezlik ve fesatlik var, nedense artik.

-----------------------

Bana göre Yönetim güzel bir jest yapmis arkadaslara ve helal olsun diyorum.

Galatasaray Yönetim´inin fazla suskun kalmasi ile ilgili elestiri bana göre hakli. Vefakarligin maddiyat ile ölcülenmeyecegi fikri de dogru, ancak tepki göstermek burda biraz gereksiz olmus.

Ne kadar "yalnis anlasilmasin" deseler bile, yalnis anlasilmaya acik bir Tepki.

@Abdullah Tasan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aciklama temel olarak dogru (Yönetim Bursa'nin bu hamlesine niye tepki göstermedi?!), fakat öyle bir yazmislar ki komik duruma düsüyorlar.

Bunlar ne zirvaliyor?

ultrAslanın istediği, GalataSaray kulübünün taraftarının haklarını korumasıdır.

GalataSaray kulübü 800 liralık bilete tepki vermeliydi, her taraftar bunu kulübünden bekler.

ultrAslanı eleştirebileceğiniz bir çok konu var ama bu konuda haklılar.

bir çok forum kullanıcısının daha yazıyı okumadan ve dolayısıyla anlamadan yorum yaptıklarını düşünüyorum.

ayrıca ultrAslanın fikrini düzgün anlatamadığıda ortada.

cok güzel aciklama, yarin gidip yine bir polar alacagim.

Belli bir alginin disina cikilamiyor. uA bisey mi demis tamam hemen laf cakalim, bayik polar esprileri yapalim..

X takim fenere 800 lira fiyat ceksin yer yerinden oynardi. Gundem yaratma olayi bizde pek yok zaten ama taraftarin hakkini savunabilmeliydi yonetim

Tapatalk

Geri
Üst Alt