ultrAslan’dan Duygun Yarsuvat’a Zehir Zemberek Açıklamalar!

Haklılar bu moruk hain Dursunun döneminde niye konuşmuyordu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cidden Dursun kazmasını başımıza saran adam buydu.

Istenen yetkilerin (gecmiste de bugun de) biraz fazla etraflica oldugunu , tuzukteki bazi duzenleme olarak algilanacak maddelerin buna katilmasinin dogru olmadigina ben de istirak ediyorum

Ama boyle teklifler getirirseniz ... diye tehdit cok sacma

Red verirsiniz olur biter

asporda bunu tartisiyorlar su an

Cidden Dursun kazmasını başımıza saran adam buydu.
Öyle ancak 2.5 sene dursun'un her rezaletine sessiz kalanda bu sucukçulardi.
Kim sucugu bunlara dayasa ona göre açıama yapıyorlar.
Dursun'un sucugu yetmeyince yetenin istediği şekilde açıklamalar yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Bugünde sucukcu kebabci kokoreççi eleştirisi yapıldı çok şükür

Duygun Yarsuvat fena saçmaladı o konuşmalarında. Sanırım sicaktan akil tutulması gecirdi. Ya da baskan olunca egosu tavan yaptı, kendini bir şey sandı.

Ya da samimi olarak sunu soylemek istedi , tehdit olarak degil de

"Biz bu yetkileri veremeyiz vermeyecegiz , geri cekin ve veremeyecegimiz yetkiler sanki sizi istemiyoruz algisi yaratmasin , sizle devam etmek istiyoruz ama red yerseniz farkli algilanir ...."

Ben boyle okuyorum ama yine de hitabeti kusurlu ve yanlisti

Ya da samimi olarak sunu soylemek istedi , tehdit olarak degil de

"Biz bu yetkileri veremeyiz vermeyecegiz , geri cekin ve veremeyecegimiz yetkiler sanki sizi istemiyoruz algisi yaratmasin , sizle devam etmek istiyoruz ama red yerseniz farkli algilanir ...."

Ben boyle okuyorum ama yine de hitabeti kusurlu ve yanlisti

Sedef hanımın kovulmasına bozulmuş olabilir mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanmiyorum . Cikip konusmasinin yanlis oldugu bir konuydu

Kendisinin yasi , kendi donemindeki olaylari hatirlamak konusuna dahi pek musade etmiyor

Hakaret elbette asla hos karsilanamaz ana kenara cekilmeyi de bilmek lazim

Hos ben bu yetkilerin hangi yonetimce istenirse istensin yanlis ve fazla oldugunu dusunenlerdenim ama eski bir baskanin daha sorumlu davranmasi gerekir

Yalniz yonetimin de uye ceza sisteminde , bazi ince detaylarda hatali oldugu yerler var

Sicil kurulu baskaninin uye sayisi ile ilgili yorumu bir hukuk katliamiydi mesela

Keza uyelik basvurusu esnasinda 10 bin lira oldugunu bilerek basvuru yapanlarin basvuru neticelenirse 20 bin liraya cikacagini kabullenmesini beklemek de amatorce

Bu isler bastan ilan edilir basvuran onu bilerek basvurur

Adam siraya girmistir , bu kez denk gelip ismi kabul edilenlerdedir ama 10 bin diye yola cikmisken 20 bin istersen olmaz

Yarsuvat gibi deneyimli bir hukukçunun kendisini yanlış ifade edeceğini düşünmüyorum. Açık açık aba altından sopa gösterdi. Dursun zerzevatı Riva ve Florya'yı peşkeş çekerken çıkıp konuştuğunu hatırlamıyorum. Alkışlar eşliğinde verdiler yetkiyi. Asıl sorun burada zaten.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu olay kabak tadı verdi açıkçası her gelen başkan x veya y yetki için izin isteyip olay çıkarmış oluyor bunu netliğe kavuşturmaları lazım ya gelen başkanlar bu görevden muaf tutulacak ve işleyiş bir şekilde sağlanacak ya da geldiği gibi bu hakka sahip olacak. Yeter sürekli aynı olaylardan kriz çıkarttıkları sanki atla deve ki giden gitti.

başkan Galatasaray menfaatleri doğrultusundan birilerinin mamasını kesti ki köpekler havlamaya başladı.

kemirgen duygun yarsuvat

Kanunen mecburlar . Genel kurul her ne kadar yonetim kuruluna x yetkiyi verse de , gorevdekilere sahsi anlamda vermis oluyorlar , fakat kisiler degisirse yetkinin yenilenmesi gerekiyor

Dernekler kanunu , medeni kanun ve borclar kanunun farkli maddelerine atifta bulunan tuzukler bunu mecbur birakiyor

Hain oldugunu soylemis idik daha once.

Torunlarinla zaman gecirecek yasa gelmissin senin ne isin olur Galatasaray'la

Geri
Üst Alt