ultrAslan'dan Gündeme Dair Açıklama!

Protesto yapanları döverlerse millet ne yapsın ki

UltrAslan yalakalığı bırakıp yönetimin istifasını istemesi lazım

Bedava bilet için yalakalık yapmaması lazim

Bende onu diyorum hep oyle yapilmali boyle yapilmali diye anlatiliyor ee gidin siz yapin kardesim, ultraslan yanlis yapiyorsa siz dogrusunu yapin.

Ayrica ultraslan tribunu disinda istedigin tezahurati yapalirsin birsey olmaz.

Son düzenleme:
Bu heriflerin marşları stadyumda yasaklanmalı, çocukların uyuması için ninni olarak piyasaya sürülebilir.

Ergin Ataman bu sene tamamen batırmıştır fakat ''Tarihin en büyük bütçesi'' falan değildir
Aysal döneminde bütçe daha çoktu yanılmıyorsam

Yine tek kelime dursuna eleştiri yok
Tek kelimeyle rezalet bir taraftr grubu

Laylaylaylay Saldır Galatasaray demekten başka bir şey bilmiyorlar

2-3 tezahurat üretin bir zahmet
Maça giden taraftarları da uyutuyor bu rezalet grup

kasa geliyorum diyor ama önlem almiyorum anlamina geliyor bu aciklama

şurda haklılar sanki koca kulübün tek sorunu ultraslan adlı taraftar grubu..
ayrıca önyargılı olmadan okuyunca; yönetimi beğenmiyoruz ama şu an şampiyonluk için gayet iddialı bir puandayken protesto yapmıyoruz demeye çalışmışla..r
şarkı ve tezahüratları kötü ve ninni modunda o kesin bilhassa küçük maçlarda hakeme etkileri sıfıır... saldır GAAASARAYYY belki 1500 defa ninni modunda tekrar ediliyor..
biletler bunlara indirimli veya belirli sayıda bedava veriliyor diye yönetimi eleştirmiyorlar suçlaması adaletli bir suçlama değil..
neticede ualılarda GSARAYlı ve GSARAYI öyle bedava bilette filan satmazlar o sevda yürek yakar vicdan yapar..
not:
istanbuldan uzakta küçük bir şehirde yaşıyorum zerre ultraslan grubu mensubu arkadaşım yok önyargısız bir şekilde adamların yaptığı açıklamayı yorumladım..

Son düzenleme:
her şeyi başkasından bekleyin aman siz bir hareket, bir protesto yapmaya çalışmayın incileriniz dökülür.

ultrAslanın duruşunu beğenmeyenler bilet alıp maça gidip protesto yapsın ama nerde side o yürek anca klavye başından sallayın.

Haklısında kardeşim aysal istifa diye bağrırken neden dursuna tepki yok
Manciniye bagırırken neden hollandalıya yok
Çok beğendikleri gs batıyor 3 5 kuruşa peş keş çekiliyor neden tepki yok
Aysal zamanında döviz borçlarının bir kısmı tlye çevrildi dursun zmanımda döviz borçlanması yüzünden 58 mil lira zarar ettik neden bir tepki yok
Musleraya torpil çakmak atıp 2 saat sonra yöneticiler tarafından nezaretten çıkarılan ua değimli oyüzden mi acaba beleş bilet alıp kendi ürünlerini gs stortan satıyor diyemi

Haklısında kardeşim aysal istifa diye bağrırken neden dursuna tepki yok
Manciniye bagırırken neden hollandalıya yok
Çok beğendikleri gs batıyor 3 5 kuruşa peş keş çekiliyor neden tepki yok
Aysal zamanında döviz borçlarının bir kısmı tlye çevrildi dursun zmanımda döviz borçlanması yüzünden 58 mil lira zarar ettik neden bir tepki yok
Musleraya torpil çakmak atıp 2 saat sonra yöneticiler tarafından nezaretten çıkarılan ua değimli oyüzden mi acaba beleş bilet alıp kendi ürünlerini gs stortan satıyor diyemi
ya kardeşim ben tepki olmasın ultraslan doğru yapıyor demiyorumki

madem tepki vermek lazım sen ver ben vereyim stadın salonun geri kalanı versin

madem ultraslan para alıyor o yüzden tepki vermiyor peki geri kalanlar neden tepki vermiyor ?

yarın maça git ultraslan dediğin grubun stadyumda 300-500 kişiden ibaret olduğunu göreceksin.

20000 kişi maça gidiyor sen kafayı o 300 kişiye takıyorsun.

her şeyi başkasından beklememek lazım.

Turkiyede herkes her zaman ikiye bolunuyor neden acaba?

Grupca birsey yapmayi beceremeyen bir milletiz arkadas.

Artık ultraslan 'ın nefesini ensesinde hissedecek bir yönetim var. Destek destek bir yere kadar.

UltraVest denilen herifler kendi forumlarinda kimseyi kabul etmiyor, biz niye bu uA sucuk ekmek tayfasini kabul ediyoruz forumda?

Noldu lan Zeki büyük resmi gören GSC'ye şöyle böyle diyodun ilk fırsatta hemen maval okumaya başlamışsın adam ol bari bir duruşun olsun

Geri
Üst Alt