ultrAslan'dan Protesto: " #ÜlkeriBoykotEt "

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
3Ry9o0.jpg

ozBAE9.jpg

Boykotumuzdan dolayı Galatasaray taraftarını hukuk yoluyla, sindirmeye ve susturmaya çalışan #ÜlkeriBoykotEt !

Hukuk yolu ile Galatasaray Taraftarını SUSTURAMAYACAKSINIZ! #ÜlkeriBoykotEt !

Bizleri hukuk yolu ile susturmaya çalışanlar bilmelidir ki; BOYKOTUMUZ KOŞULSUZ SÜRECEKTİR! #ÜlkeriBoykotEt

Spora katkı adı altında “ŞİKE HÜKÜMLÜLERİNİ” finanse edip omuz omuza yürüyen "Malum Marka" bizleri ASLA SUSTURAMAYACAK! #ÜlkeriBoykotEt

Mahkeme “haklı protestomuzu” susturmaya ve sindirmeye çalışan “malum markaya” verdiği kararla TOKAT ATMIŞTIR! #ÜlkeriBoykotEt

https://www.facebook.com/video.php?v=10152896264024265

Ya bizim formanin arkasindaki reklamin süresi bu sezon bitmiyormuydu ?

Sen ben biz katılıriz da ne kadar verimli olur bilemeyiz ben uyguluyorum zaten.
Ha bide bu fner ne oynak klüptür ya bize bu komployu paralelciler yaptı diyorlar salonları ülker Arena.
hala baskete inanılmaz yatırım yapıyorlar bu serrfsizlerin heryeri oynuyor.

Sen ben biz katılıriz da ne kadar verimli olur bilemeyiz ben uyguluyorum zaten.
Ha bide bu fner ne oynak klüptür ya bize bu komployu paralelciler yaptı diyorlar salonları ülker Arena.
hala baskete inanılmaz yatırım yapıyorlar bu serrfsizlerin heryeri oynuyor.

Dansözlükte çığır açtılar, ne asena ne tanyeli su döekemez ellerine,

yıllarca rte protesto eden kendileri şimdi totosunu yalamaktan başları dönüyor,

yıllarca cemaat protesto eden kendileri yıllarca sponsorları ülker..

Dansözlükte çığır açtılar, ne asena ne tanyeli su döekemez ellerine,

yıllarca rte protesto eden kendileri şimdi totosunu yalamaktan başları dönüyor,

yıllarca cemaat protesto eden kendileri yıllarca sponsorları ülker..
Onlara sorsan onlardan büyük delikanlı yok başkanları hep asıyor hep kesiyor.

Gofret hariç bende varım

destekliyorum her ne kadar ua sevmesem de

Edelim ve ben de katılıyorum bu protestoya.

Ama gel gör ki formalarımızın arkasında hala bu şikeci dostunun reklamı var. onu napçaz

Açıklamanın son cümlesi; "Yaşasın Bağımsız Ultraslan" :red:

Bu açıklamanın amacı güldürmekse başarılı oldular evet güldüm :asd: Avrupadaki ve anadoludaki bağlantılarına sahaya meşale atmamayı ve kulübü zor durumda bırakmamayı öğretsinler öncelikle ki sonra bu açıklamalarını dikkate alırız belki :red:

Bizim taraftar ne ligtv'yi nede ülkeri boykot eder, sadece niye bu durumdayız diye eleştiri yapar herşey açık açık ortadayken.
Trabzon taraftarı gibi şikebahçe niye kollandığından yakınıp onların en büyük destekçisine toz kondurmayan taraftarımız bile var.

Ben zaten yıllardır almam annem almaz eşim almaz da bu konudan ayrı olarak Murat Ülker deki ticarü zekayıda beğenmiyor değilim adam dünya devi oldu öyle veya böyle. Şimdi kakao tarlaları kapatmış her yerde zira 20 yıl donra kakao tarlası çok az kalacak deniyor,zaten dondurma için gitti doğu da, güney doğu da maraşta bir sürü.mandıra aldı keçi sütü için neredeyse monopol oldu

Bende son zamanlarda almıyorum aldırtmıyorum.
Gerçi çevremdekiler çok saçma buluyor ama yine devam edeceğim.

Geri
Üst Alt