ultrAslan'dan Sert Açıklama!

Gerçek Galatasaraylı Galatasaray başkanına hain demez.

Taptap

Başkan 2,Terim sittin senedir klubün içinde,yaşayan simgesi..Kurumsallık ayağına böyle bir değeri harcarsan benim gözümde hain damgası yersin..

Çok akıllı adam olsa Terim:'i de elinde tutar,yabancı hakkını da alır,yönetimi de korur,saltanatın idame ettirirdi..Medyayı görünce havaya girdi başkan,şirket içi oyunları Galatasaray camiasında da uygulayabileceğini sandı,başarılı olduğu için kimse gıkını çıkarmadı ama bile bile lades denilmez,kör olmayalım,başkandan ve mancini'den kurtulmamız lazım..Bunlara baktığımda Galatasaray'ı görmüyorum ben..

Bakiyorum da bazi arkadaslar uA ya cahil diyorlar kendilerini bilmeden.Asil kim cahil once onu ortaya koyarim,aslinda bize terimsporcu diyen cahilleri falan hepsinin adini yazarim bi guzelde rezil ederimde gerginlige gerek yok.Evet uA ya cahil topluluk diyen arkadasim soylesin yonetimin yaptigi hainligi statta protesto edenler bugunleri goremediler mi zannediyosun.Selcukla,buragin en zor gunlerde ne oynadiklarini bilmiyolar mi saniyosun ? Herseyin farkinda herkes ama boyle aramizda kin duygusundan baska bisey olmayan ve mancini,unal aysal fanatigi bu Arkadaslar hala bos muhabbet pesinde.Biriside yazmis chelsea bi sene once uefayi aldi,ondan oncede cl yi favori tabikide demis,saglam kufur edilir bu arkadasa ama susalim yinede.Rakip takim favoriyse favori senin takimi calistiran adamin oyuncularini bu kadar nasil ezer? Bu kadar ezerse bu takim motivasyonunu nasil korusun.Sana favori oldugumuz maclari kazan gerisine karisma diye mi para veriyoruz.Saha kenarinda formasyon degistirmekten baska bisey bilmeyen adami korumak icin yaz kis ayirt etmeden maca giden adama cahil demek nedir?

akilalmaz derecede sacma, gafil ve anlamsiz bir mesaj oldugunu soyleyebilirim

Stamford Bridge'e giden taraftara da helal olsun,1 dakika bile susmadılar,o ruhsuz,şahsiyetsiz oyuna rağmen..

ligde 5. sıradayız, şampiyonlar ligine gitme ihtimalimiz yok. avrupada ilk maçlarda daha elendik zaten.

ultraslan durumu böyle falan mı sanıyo acaba

Başkan 2,Terim sittin senedir klubün içinde,yaşayan simgesi..Kurumsallık ayağına böyle bir değeri harcarsan benim gözümde hain damgası yersin..

Çok akıllı adam olsa Terim:'i de elinde tutar,yabancı hakkını da alır,yönetimi de korur,saltanatın idame ettirirdi..Medyayı görünce havaya girdi başkan,şirket içi oyunları Galatasaray camiasında da uygulayabileceğini sandı,başarılı olduğu için kimse gıkını çıkarmadı ama bile bile lades denilmez,kör olmayalım,başkandan ve mancini'den kurtulmamız lazım..Bunlara baktığımda Galatasaray'ı görmüyorum ben..

Mancini gitmesin demedim ki ben. Gitsin ama başkan giderse yerine gelecek adam böyle idare edemez parayı. Belki Ulusoy da olabilir. Ama Mancininin yerine gelecek hoca da Terim değil.

Taptap

Takim iyice amatore dondu, sanki lig bitmis yaz kampinda hazirlik maclari yapiyoruz gibi bir hava var. Biri gidip sunlari uyandirsin, daha 9 lig maci ve kupa maclari var. En azindan bitane kupamiz olsun bu sene yani.. Deli etmesinler adami!

Mancini gitmesin demedim ki ben. Gitsin ama başkan giderse yerine gelecek adam böyle idare edemez parayı. Belki Ulusoy da olabilir. Ama Mancininin yerine gelecek hoca da Terim değil.

Taptap

Aga para mara,maliye boş işler..Takım başarılı olursa klüpte ekonomik olarak o kadar ivme gösterir,değer kazanır..Türkiye içi spk işleri olmak üzere tüm mali işleri halletmek için hükümete yakın olmak kafi..Biz paraya muhtaç kalacak bir klüp değiliz şu anda,yani başkanın ekonomi de iyi olması yetmez,yetmiyor görünen tabloda..Ulusoy,Ali Dürüst 10 numara başkan olurlar bize..

10 sezonda 1 gelen şampiyonlar liginde çeyrek final, diğer sezonlar gruplara bşle kalamama >>>>>>> her sezon şampiyonlar liginde gruplarda oynama

ultraslanın bakış açısı tam olarak bu olmuş. sahada şuursuzca saldır, canla başla mücadele et, 3 yeyip evine dön. tam alamı ile fm gençliğinin açıklaması, ergenler iyiden iyiye hissettirmeye başladı kendilerini. iyiki bu ergenler bjk taraftarı falan değiller, 10 sene bi şampiyonluk görmekten kalp krizi geçirirlerdi herhalde.

Problem nedir arkadaş?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terim gitmek istedi ve gitti durmak istemeyen kişiyi zorla tutmazdı yönetim

Dün gece okumadım, yarın sabah salim kafayla okurum dedim de bunun salim kafayla okunacak yeri de yokmuş. Bu nedir Allah aşkına? Ultraslan ülkü ocakları kuruldu da haberimiz mi yok? Ruh ruh demişsiniz olaya çok yanlış yerden girmişsiniz. Nedir arkadaş bu ruh? Dünya futbolunda sadece bizde mi var bu ruh denen illetten? Olimpiyakos bile takır takır sistemli oyun oynarken bizimkiler ruh diye geberiyorlar. Takımın sitemi yok de, topçular oynayamıyor de, ama tuh nedir arkadaş? Bayern Münih geçen sene kupayı ruhla mı aldı? Yoo takır takır sistemli top oynayarak aldı. Medyuma gidin ruh çok lazımsa.

Gelelim "Galatasaray'ın ruhunu idrak edemeyen adam"a. Mancini hayatı boyunca duymamıştır bu ruh dediğiniz zımbırtıyı. Ne futbolculuğu döneminde ne de teknik direktörlüğü döneminde. Ruh denen şey Şampiyonlar Ligi takımının sarılacağı bişey değildir çünkü. Real ve Juve'nin olduğu gruptan bu "Ruhu anlayamayan adam" çıkardı bizi ruh değil. Chelse'ye ilk maçta 18dk boyunca sadece 1 top gösteren de bu "ruhsuz" takım, ruh değil.

Saçma sapan bi açıklama yine, tam Ultraslandan bekleneceği gibi. Yakında gider Florya'ya topçu da tokarlarsınız. Ua ruhu hayırlı olsun.

Şimdi tek amacı Mancini'ye sallamak olan adamlar alıntı yapar benden, ilk elden yazayım amacım Mancini'yi falan korumak değil, babamın oğlu da değil Mancini. Ama şu açıklama başlı başına eziklik timsali.

Boş boş tartışmalar yaşanıyor.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt