Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Cevap: ultrAslan'ın ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?
İlk başta ne yapmaya çalışıyor diye bi soru sormuştum, kendi adıma tatminkar olmasam da en azından onların gerekçelerini öğrenmiş oldum, teşekkür ederim size..
bu siteden uA sitesine üye olan mutlaka vardir. bu kisinin o sitede konu acip uA ne yapmaya calisiyor diye Babayigit gibi yerden yere vurmasini bekliyorum.
Oraya konu açsak ne olacak ki, eleştirtmezler, muhtemelen diren banlanır eleştiren kişi.. Genel olarak Türkiye'de hiç bir kurumun eleştiriye tahammülü yok. Bu arada uA'nın son açıklaması oldukça iyiydi. Umarım devamı geneli de kapsayacak ve ses getirecek şekilde devam eder.
Ben 6 ay önce uA-Uni başkanıyla konuşmuştum. Eleştirileri vs. anlattım. Onu dinleyince bazı şeylere hak verdim. Oğuz Altay ile çok yakın oldukları için uA'nın genel düşünce yapısı olarak alabiliriz cevaplarını. Fevri hareket etmek ve çığırtkan olmak istemiyorlar. Ağır başlı olmayı tercih ediyorlar. Atacakları adımın Galatasaray'a fayda sağlayıp sağlamayacağını kırk kere düşünüyorlar. Şike davasındaki suskunlukları da şüphesiz ki kulübün aldığı karara uygun hareket etmek istediklerindendir. Son gelişmelerin ardından onlar da bir açıklama yaptılar artık.
İlk başta ne yapmaya çalışıyor diye bi soru sormuştum, kendi adıma tatminkar olmasam da en azından onların gerekçelerini öğrenmiş oldum, teşekkür ederim size..
bu siteden uA sitesine üye olan mutlaka vardir. bu kisinin o sitede konu acip uA ne yapmaya calisiyor diye Babayigit gibi yerden yere vurmasini bekliyorum.
Oraya konu açsak ne olacak ki, eleştirtmezler, muhtemelen diren banlanır eleştiren kişi.. Genel olarak Türkiye'de hiç bir kurumun eleştiriye tahammülü yok. Bu arada uA'nın son açıklaması oldukça iyiydi. Umarım devamı geneli de kapsayacak ve ses getirecek şekilde devam eder.