ultrAslan'ın ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?

Cevap: ultrAslan'ın ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?

Ben 6 ay önce uA-Uni başkanıyla konuşmuştum. Eleştirileri vs. anlattım. Onu dinleyince bazı şeylere hak verdim. Oğuz Altay ile çok yakın oldukları için uA'nın genel düşünce yapısı olarak alabiliriz cevaplarını. Fevri hareket etmek ve çığırtkan olmak istemiyorlar. Ağır başlı olmayı tercih ediyorlar. Atacakları adımın Galatasaray'a fayda sağlayıp sağlamayacağını kırk kere düşünüyorlar. Şike davasındaki suskunlukları da şüphesiz ki kulübün aldığı karara uygun hareket etmek istediklerindendir. Son gelişmelerin ardından onlar da bir açıklama yaptılar artık.

İlk başta ne yapmaya çalışıyor diye bi soru sormuştum, kendi adıma tatminkar olmasam da en azından onların gerekçelerini öğrenmiş oldum, teşekkür ederim size..

bu siteden uA sitesine üye olan mutlaka vardir. bu kisinin o sitede konu acip uA ne yapmaya calisiyor diye Babayigit gibi yerden yere vurmasini bekliyorum.

Oraya konu açsak ne olacak ki, eleştirtmezler, muhtemelen diren banlanır eleştiren kişi.. Genel olarak Türkiye'de hiç bir kurumun eleştiriye tahammülü yok. Bu arada uA'nın son açıklaması oldukça iyiydi. Umarım devamı geneli de kapsayacak ve ses getirecek şekilde devam eder.

Ben 6 ay önce uA-Uni başkanıyla konuşmuştum. Eleştirileri vs. anlattım. Onu dinleyince bazı şeylere hak verdim. Oğuz Altay ile çok yakın oldukları için uA'nın genel düşünce yapısı olarak alabiliriz cevaplarını. Fevri hareket etmek ve çığırtkan olmak istemiyorlar. Ağır başlı olmayı tercih ediyorlar. Atacakları adımın Galatasaray'a fayda sağlayıp sağlamayacağını kırk kere düşünüyorlar. Şike davasındaki suskunlukları da şüphesiz ki kulübün aldığı karara uygun hareket etmek istediklerindendir. Son gelişmelerin ardından onlar da bir açıklama yaptılar artık.

Evet, Kulüp uA'nin bu olaya pek karismasini istemiyor. ilk zamanlar uA bir yürüyüs yapacakti Kulüpten aciklama geldi , biz uAnin yürüyüs yapmasini istemiyoruz ortam gerilmesin diye. sonrada bu uA iptal etti. yani uAni Oguz Altay degil kulüp yönetiyor bire bir iletisim icindeler yönetimle Oguz Altayli.

Fakat unutmasinlarki uA bir Taraftar toplulugu ve kulüpten ayri calismasi gerekir. Neyin Dogru neyin yalnis oldugunu Oguz Altay kendi bilmesi gerekir. uA'ni Monotonlastirmak degil uAni aktif hale getirmesi gerekir

Burdan GSC yöneticilerine ve ua yöneticilerine sesleniyorum sitelerinize birer İNTRO yapmak çok mu zor ? niye yapmıyorsunuz ?

En az 6 gündür intro için uğraşıyorum. Olsun demekle olmuyor, birlikte yapalım, nelere yer verelim diyoruz. Ne fikir geliyor, ne görsel desteği. Ne de onunla uğracak teknik adam bulabiliyorsun. Onda da yazım hataları oluyor, mesaj tam kurgulanamıyor. Seçilecek müziği bile uzun uzun uğraşıyorsun. 6 gün geçince gündem de değişiveriyor.

6 günden sonra belki bugün birşeyler koyabileceğiz.

Sözün özü kolay değil. Olsun, etsin önerileri güzel de, o kadar kolay değil. Sadece bunu belirtmek istedim.

"FB is all in" intromuz yakında açılış sayfasında olacak.

bumu aciklama

klubun arkasina saklanarak

pasif

kim takti bu aciklamayi

birakin bu isleri

gundem yokken aciklama yapmayi bile beceremeyen bir topluluk

klup aciklama yaptiktan 2 saat sonra ayni seyleri soylemek nedir

ua klubun arkasindayiz demesi gereken bir toplulukmu!

aysal ates ufleyerek sonmez dediginde arkasinda degilmiydiniz

geciniz pls

---

I am here: https://maps.google.com/maps?ll=40.818701,-73.988149

Ayrıca, tüm sporseverleri Türk futbolunun geleceğini yayıncı kuruluşlara teslim etmek isteyenlere karşı dik durmaya davet ediyoruz.

yeterde artar bile.

86 mesaj var kimse cikip da ben anladim dememis heralde ozetliyor durumu iyi

En az 6 gündür intro için uğraşıyorum. Olsun demekle olmuyor, birlikte yapalım, nelere yer verelim diyoruz. Ne fikir geliyor, ne görsel desteği. Ne de onunla uğracak teknik adam bulabiliyorsun. Onda da yazım hataları oluyor, mesaj tam kurgulanamıyor. Seçilecek müziği bile uzun uzun uğraşıyorsun. 6 gün geçince gündem de değişiveriyor.

6 günden sonra belki bugün birşeyler koyabileceğiz.

Sözün özü kolay değil. Olsun, etsin önerileri güzel de, o kadar kolay değil. Sadece bunu belirtmek istedim.

"FB is all in" intromuz yakında açılış sayfasında olacak.

Cevabınız için teşekkürler...

Yanlız bu gibi konularda daha hızlı anlık tepki verebilirsek ne mutlu..

Fırtına öncesi sessizliktir umarım.

Geri
Üst Alt