Ulu Johan Efsanesi

Kendisine ailemin tüm fertlerini emanet edecek kadar güvendiğim(öyle bir izlenim bıraktı ki) bana göre Galatasaray tarihinin son 12-13 yılındaki en iyi 5 futbolcusundan birisidir.Derbilerde attığı goller,yaptığı röportaj,alnındaki kan,kırık ayakla oynamaya çalıştığı şampiyonluk maçı aklıma kazınan ve hayatım boyunca ismi zikredildiğinde gözümün önüne gelecek anılar ve başarılardır.Sen çok yaşa be Elmander yolun her daim açık olsun.

Şu adamın kıymetini bilemedik bursa maçında kenarı alındığında yüz ifadesini unutamıyorum.

Tulunun nadir iyi işlerinden biri.

I am the one who knocks!

sasa iliç milan baros harry kewell elmander 3.kategori efsanelerden diyebiliriz gerçekten çok karakterli bir isimdi..

1.kategori : metin oktay ali sami yen Hagi gündüz kılıç

2.kategori ft, 2000 kadrosu, hakan şükür, jardel simovic prekazi filan işte

Valla bu gözler son yıllarda Elmander gibi karakterlisini yereklisini görmedi.

Bu Elmanderde ki yürek var ya yürek birazcık Sneijder de olsa ortalığı toz duman ederdi.

Valla bana Sneijder mi sağlam bir Elmander mi diye sorsalara hiç düşünmem Johan derim.

su an net olarak takıma lazım olan oyuncu tipidir elmander ilerde top tutacak topu taşıyacak mücadeleci yedek kalmayı sorun etmeyecek ( yabancı sınırlaması )

------------elmander------------

bruma---sneijder----olcan

------selcuk---melo----------

hoş geldin tsl şampiyonlugu.com

su an net olarak takıma lazım olan oyuncu tipidir elmander ilerde top tutacak topu taşıyacak mücadeleci yedek kalmayı sorun etmeyecek ( yabancı sınırlaması )

Gol atamayiz boyle. Çift forvet oynayacaksak Elmander gibi biri iyi olurdu ama tek forvette hayır.

Gol atamayiz boyle. Çift forvet oynayacaksak Elmander gibi biri iyi olurdu ama tek forvette hayır.

bence şuan ki halimize göre çok daha rahat gol atarız bruma yı ve olcan ı çok iyi besleyeceğini düşünüyorum duvar olarak nitekim sneijder i de hatta false 9 gibi bile kullanma durumu olabilir sneijder i oynadığı ilk sezonu anımsarsak hep bunu yaptık selcuk melo a.ş nin gol rakamlarının o kadar yüksek olmasının en büyük sebebiydi bu adam

ki dediğin gibi baktın maç kilit durumda al burak ı 2 le forveti her nekadar dogru bulmasamda çek sneijderi sola

Avrupadan futbolu takip eden arkadaşlar varmı acaba aramızda çok sıkı olarak.

şu anda Elmander ayarında kimler var mücadeleci ve karakter sahibi olarak hem de klübe uygun?

fener maçındaki sakatlık onu bitirdi 2-3 ay düzgün çalışamadı ardından Umut ve Burak gelir gelmez bir anda form yakaladı oda yedek kalmaya başladı ardından Drogba gelince iyice gözden düştü ama yinede ilk sezonundaki perfrormansı unutulmazdı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lUH9MeNsUd0[/media]

Çok severdim eskilerden,kendisi için yaptığım bir video

Elmander benim için efsane kadrodan sonra gelen en özel 2-3 oyuncudan biridir. Muteşem bir karakter.

Gol atamıyor gibi ilginç eleştirilere karşı az savunmadım.

Elmander benim için efsane kadrodan sonra gelen en özel 2-3 oyuncudan biridir. Muteşem bir karakter.

Gol atamıyor gibi ilginç eleştirilere karşı az savunmadım.

Elmander ve gol atamamsı mı aman hocam ya taş olsa çatlar valla, hep kritik noktalarda maçlard gollerini atmıştır bu adam.

topa bölr vuracak forvet çok azdır.

ulan ne adamdı be. abi geçmişe dönüp bakıyorsun bütün müthiş hikayeler fatih terim dönemi oyuncularından çıkıyor. yeter be yeter imparatoru geri istiyoruz!!!

Geri
Üst Alt