Uluç: "Belhanda, Terim'in manevi oğlu"

Aydın Aslan

Berlin Panteri
Hıncal Uluç: ''Belhanda'nın yerine kimse gelemez. Bu 'kimse'nin içinde Messi de dahil. Çünkü Belhanda, Fatih Terim'in manevi oğlu.''

DlKw1XpXoAA6vZS.jpg

Galatasaray yönetimi, Ali Koç'a kaybetmiştir. Transferi yapan Emre Akbaba'nın kendisidir. Emre, kendini Galatasaray'a transfer ettirdi. Ben Galatasaraylıyım, başka takımda oynamam dedi.

hincal_uluc_gundemi_746fd_800.jpg

Fenerbahçe'nin teklifi işi bitirmişti. Eğer Emre profesyonel bir futbolcu olsaydı. Ama Emre, Galatasaraylı gibi davrandı.

Emre Akbaba'yı ne Galatasaray alsın diye sevinsin, ne de Fenerbahçe kaybettik diye üzülsün.

GALATASARAY'IN DÜZENİ YOK

Galatasaray bir şey oynamıyor. Takım tıkır tıkır oynar da transfer etkili olur. Galatasaray'ın bir oyun düzeni bile yok. Fatih Terim'in lügatında hızlı oyun diye bir şey yok. Terim'in hızlı oynattığı bir oyun söyleyin.

Fatih Terim'in bir tane taktiği vardır. Top bizdeyse gol yemeyiz diyor. Bunun içinde hızlı futbol yok. Hızlı futbolun ne olduğunu Göztepe gösterdi. Fatih Terim, burada oyalanayım, bir tane atarsam yeter dedi.

Emre Akbaba, böyle bir takımda da oynayamıyorsa niye aldın diye sorarlar adama. Galatasaray'ın oynamak istediği oyunu, Fatih Terim'in oynatmak istediği oyunu anlayamıyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu herif oksijenimizi tüketiyor. Yeter yav. Azrail bunu unuttu heralde.

şu açıklamalarında tek bir cümlede gariplik göremedim

tepeden tırnağa doğru açıklamalar

Böylece kralhandaya veda ediyoruz

Büyük usta olaya el attı. Sonunda kurtulacağız bundan.

Son düzenleme:
Niye kızıyorsunuz ki Hıncal'a, bu yazıdan sonra Belhanda'ya elveda diyebiliriz. Zira Hıncal ne derse tersi çıkar. :D

Sanane lan moruk.

Belhanda her maç oynasa sana inat sesimi çıkarmam.

Valla nefret ediyorum bu adamdan neden bilmiyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt