Ulueren: "Riekerink sezonu Galatasaray'da bitirsin bir daha televizyona çıkmam"

ne kadar saygisiz bir ülke basini... adama geldiginden beri saygisizlik yapiliyor

"GS'ye layik görülmüyorsunuz..."

"kadroyu sneijder mi yapiyor...?"

vs...

Gargamel totem yapio rahat olun en son bunu dediginde clde ceyrek oynadik

Adam haklı

Sent from my iPhone using Tapatalk

burnuna soçtığımının.

Allahini seven bu adama 3 sene süre versin ki uzun yillar isleyen bi sistem olustursun. Ama iste Türkiye burasi. :red:

Sence Riekerink'in yollanması gidişatı ne yönde etkiler?Ve yollanacak mı Riekerink?

Dursun sezon başında Terim'le söz kesmiş ama Terim'i bırakmamışlar.Bizimkiler de geçici olarak Riekerink'i getirmiş ve Terim'i de işler kötü giderse "imdat butonu" olarak kullanacaklar diye düşünüyorum.

Riekerink'in kalıp kalmaması performansına bağlı.

Dursun sezon başında Terim'le söz kesmiş ama Terim'i bırakmamışlar.Bizimkiler de geçici olarak Riekerink'i getirmiş ve Terim'i de işler kötü giderse "imdat butonu" olarak kullanacaklar diye düşünüyorum.

Riekerink'in kalıp kalmaması performansına bağlı.

Ne bileyim,bana arada teklesek de kalacak gibi geliyor bu adam.Arkasında bayağı taraftar desteği var,yönetim bu kumarı oynamaya cesaret edemez bence.

Terim bu aşamada tekrar gelirse 2. Kez geldiği gibi sonuçlanır herşey. dua edelimde milli takım iyi gitsin yoksa en ufak krizde bize gelecğini düşünüyorum bende

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir operasyon seziyorum Jor'a karşı geçen maçta hasan şaş ve ümit davala vardı ft fizibiliteye başlamış gibi

Ft ile ilgili dğl.

Fener medyasının ayak oyunlarından biri.

Riek hocamız sezonu bizde tamamlayacak, Şimdiye kadar tamamlamaması için bir sebepte görmüyorum zaten. Herkesin vurmak icin bahane bulduğu oyuncu değişikliği olayı tamamen kondisyona yönelik bir hamle bana göre.

Ayrıca 60da çıkmalıydi denilen Yasin, 80de cikti galiba. Gećen 20 dakikada rizenin 4 atağı olmuş. 1i tehlikeli.

Ntvspor gibi bir kanal da bile Wesley uzerinden rieke vuruluyorsa bilin ki riek doğru şeyler yapıyor.

Artik dikkatle takip etmek gerekir. Baska ne tahminlerde bulundu ona gore hazirlayalim kendimizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tahmin edilmesi zor şeyler söylemiyor aslında. Sadece söylediklerine siz inanmak istemiyorsunuz o kadar.

hemen hemene her isme aynı seyı soyluyor ee doğal olarakta tutuyor yoksa bir muneccim tarafından tatmin edilmesi falan söz konusu olamaz heralde :asd:

edit. tutturamadıklarınıda gündeme getirmiyor işin birde o kısmı var.

bu biraz bizim sergenin yılda 10.000 transfer haberi verip büyük bir mucize olup aradan bir tanesi ile ilgilndiğimizde "bu adamı burada kimse anmıyorken ilk ben size söyledim" demesi gibi bişey :asd:

Son düzenleme:
Bana gore onumuzdeki 5 sene icinde kadikoyde kazaniriz sonra bir 20 sene seri daha olur

Geri
Üst Alt