Ulusal Kanal'ın Fener Sempatizanlığı

Evet Ulusal tv herkesin gözünde belli bir yerde olan Ulusal Tv. Hanoğlu denen Galatasaray düşmanını yayına çıkararak rengini belli etmiştir. Tabi bunun siyasi kaygı olduğunu hepimiz biliyoruz.

Ayırca sorulan soruların sadece Galatasaray aleyhine olması ve karşı tarafa söz hakkı tanınmaması da rezalet.

Nasıl hükümete yalakalık yapan kanalları eleştiriyorsak bu kanalı da eleştirmeli gereken tepkiyi ortaya koymalıyız. Adil olmalıyız..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0E6TqKR6pdk[/media]

Fener kongre üyelerinin ulusalcılardan oluştuğunu, fenerin her zaman ulusalcı propagandalar yaptığını zaten bilmeyen yok..

Fener, siyasi olarak cumhuriyet tarihinden itibaren köklerini türkiyenin her yanına sarmış ulusalcılığı kullanıyor; ulusalcılar da, türkiyede yaklaşık 20 milyon fanatik sempatizanı olmuş feneri kullanıyor..

Neden ulusalcılar feneri kullanıyor, fener camiası gerçekten çok mu ulusalcı, onlardan başka ulusalcı kulüp yok mu? Çünkü fenerli yöneticiler iktidar kimin elinde olursa olsun ulusalcı propagandayı açık açık dillendiriyorlar, kongrelerinde her zaman ulusalcı sloganlar atıyorlar, bu durum da ulusalcı camianın hoşuna gidiyor..

Ayrıca fener taraftarı o kadar fanatik ki körü körüne ne yaparlarsa yapsınlar yönetimlerine destek veriyorlar, haklı da olsa haksız da olsa hiç geri adım atmıyorlar, ayrıca çok iyi yönlendirilebiliyorlar, bu tarz yönlendirilebilen bir insan kitlesi elbette ki ulusalcılar için bulunmaz nimet, bakınsana başbakan bile bu ulusalcı tavrına rağmen hala feneri koruyup kollamakta, başbakanı bile bu şekilde yönlendirdiklerini düşünüyorum, oysa ben rte gibi bi adamdan ulusalcıların bu noktada oyuncağı gibi davranmamasını beklerdim, üzerindeki formayı bi kenara çıkarmasını beklerdim, fener ne zaman ulusalcılardan temizlendi o zaman o formayı giyerdim..

Bizim taraftarımız yönlendirilebilen bi taraftar olmadığı için, doğru olarak düşündüğü veya gördüğü şeyi sonuna kadar savunduğu için, GS yönetimleri de taraftarını siyasi yönelimlere alet etmeye kalkmadığı için kimse GS camiası üzerinden bu tarz girişimlerde bulunmuyor, ne ulusalcılar, ne de akp gibi kesimler..

Bizim taraftar hiç çekinmeden yanlışı gördüğü anda bu iktidar partisi demiyor, çıkıp stadında ileri geri konuşanlara anında haddinin bildiriyor, bazı takım yandaşları gibi kıçı ayrı başı ayrı oynamıyor, kongrede ayrı tribünde ayrı sanal alemde ayrı oynamıyor..

Belirli dönemlerde takip ettiğim, güvendiğim bir kanal Ulusal Kanal. Ancak Fenerbahçe yanlılığı konusunda bir şey diyemem...

Fenerbahçelilerin çoğu kemalisttir sırf bu yüzden ulusal kanal olsun oda tv olsun hepsi fenerbahçeyi çok severler.

Özellikle fenerbahçe tribünlerinin hepsi kemalist diyebiliriz.

GFB'nin liderleri ne kadar iktidar yalakası olsa da gfb üyelerinin çoğunluğu kemalisttir ki fenerbahçe tribünlerde sadece GFB etkin değil. Bir sürü tribün grupları var ve hepsi GFB kadar güçlü ve etkin.

Mesela ben GFB'li bir arkadaşla konustum bizi şey olarak görüyorlar, kürt takımı.

Hatta bir fenerli ile aramdaki konusmayı paylaşayım size:

+ Olum sizin takımın renkleri bozuk, baksana sarı-kırmızı. Pkk ile aynı renklere sahipsiniz.

- Ne alakası var? Manyak mısın sen? Biz 1905 de kurulduk, Pkk 1978.

+ Ya işte abdullah öcalan galatasaraylı olduğu için pkknın renklerini sarı kırmızı yaptı.

- Abdullah öcalan galatasaraylı ise bundan bize ne. O galatasaraylı diye tüm galatasaray taraftarı öyle olmak zorunda mı?

+ Ya kardeşim bırak bu işleri sende iyi biliyorsun. Tüm teröristler galatasaraylı oluyor genelde...

Fenerbahçelilerin çoğu kemalisttir sırf bu yüzden ulusal kanal olsun oda tv olsun hepsi fenerbahçeyi çok severler.

GFB'nin liderleri ne kadar iktidar yalakası olsa da gfb üyelerinin çoğunluğu kemalisttir ki fenerbahçe tribünlerde sadece GFB etkin değil. Bir sürü tribün grupları var ve hepsi GFB kadar güçlü ve etkin.

Mesela ben GFB'li bir arkadaşla konustum bizi şey olarak görüyorlar, kürt takımı.

+ Olum sizin takımın renkleri bozuk, baksana sarı-kırmızı. Pkk ile aynı renklere sahipsiniz.

+ Ya işte abdullah öcalan galatasaraylı olduğu için pkknın renklerini sarı kırmızı yaptı.

- Abdullah öcalan galatasaraylı ise bundan bize ne. O galatasaraylı diye tüm galatasaray taraftarı öyle olmak zorunda mı?

+ Ya kardeşim bırak bu işleri sende iyi biliyorsun. Tüm teröristler galatasaraylı oluyor genelde...

Renkten terörist olunuyor ama başkanı Atatürk'e suikastten idam edilince vatan haini olunmuyor.

Cidden üniversite tezi olacak bir halleri var...

bu nasıl bir yazı ? tamamı yalan dolan dolu.

fenerbahçeliler kemalistmiiş koca bir yalan, fb taraftarının içersinde her türlü görüşten insan vardır. başbakana pankart açarlarkendemi kemalisttiler ? başbakana tezahurat yaparlarkendemi kemalisttiler ? ülkerle anlaşmalar yaparlarkendemi kemalisttiler ?

fb nin hangi tribün grubundan kemalist bir hareket gördün ?

gfb yi büyük harflerle yazmaya özen gösteriyorsun ama bu özeni neden GalataSaray yazarken göstermiyorsun ?

terörist başını köpeğin ismini bile büyük harflerle yazman ona duyduğun saygıdan mı ?

yazdığın konuşma bir şerefsizle geçmiş onu burada GalataSaraylılarla neden paylaşıyorsun ?

Atatürke suikast suçundan idam edilen kahpe fb başkanı hakkında ne düşünüyorsun ? sende dr. nazım gibimisin ?

sana son sözüm

"bugün GalataSaray ile pkk karıştıran yarın karısıyla anasını karıştırır"

Forumda gördüğüm en saçma sapan yorum. Kalın puntolarla belirttiğim kısımlar provokasyonun dik alası.

Forumda kimseye kuş demedim ama şu an aklımdan geçirmiyor değilim.

Galatasaray taraftarıyım. Kemalistim. Galatasaraylı arkadaşlarımın %90 ı kemalist.

Milli takıma en büyük katkıyı sağlayan takım Galatasaray.

Türk futbolu denildiğinde akla gelen TEK marka Galatasaray.

Hatta ve hatta Türkiye denildiğinde akla gelen ilk unsurlardan biri Galatasaray.

TT Arena açılışında yaşanan olayları biliyoruz. (Galatasaray taraftarı ne iktidar yalakasıdır, ne de bahsettiğin gibi terör sempatizanıdır)

Bunlar kim ki vakit ayırıp onlara mesaj atacam da cevap gelmesini bekleyecem..:mad::mad::mad:

Ben de GALATASARAYLIYIM,KEMALİSTİM.Elbet muhalif duruşuna diyecek lafımız yok saygı duyuyoruz lakin hep şikebahçeyi övücü adamları programa çağır,buna da eyvallah deriz ama adamların bize bir ana avrat küfür etmedikleri kalıyor.Eh insaf yani insan bir GALATASARAYLI bir adam çıkarır da o kendini adam sanan galatasaray düşmanları bakalım öyle konuşabiliyormu ?Bu yüzden benim düşüncem RENKDAŞLAR bunları izleyip canınızı sıkmayın

Duman sende diyemedinmi kemalist! arkadasina RTE fenerli diye, bundan agir hakaretmi olur

... Gel gelelim Fenerbahçe taraftarının çoğunluğu kemalist falan değildir. Fenerbahçe'nin stadyumu Kadıköy'de bulunduğundan, ve Kadıköy'ün genel manada Atatürkçü insanların yaşadığı bir bölge oluşundan dolayı maçlarda da o bölgenin insanı yoğunlukta oluyor. Atılan sloganlar vesaire tamamen bu yüzden.

Git bakalım Yozgat'a, Rize'ye vesaire... Oradaki fenerlilere sor kemalist misin diye. Alırsın cevabını.

Galatasaray taraftarıyım. Kemalistim. Galatasaraylı arkadaşlarımın %90 ı kemalist.

Milli takıma en büyük katkıyı sağlayan takım Galatasaray.

Türk futbolu denildiğinde akla gelen TEK marka Galatasaray.

Hatta ve hatta Türkiye denildiğinde akla gelen ilk unsurlardan biri Galatasaray.

TT Arena açılışında yaşanan olayları biliyoruz. (Galatasaray taraftarı ne iktidar yalakasıdır, ne de bahsettiğin gibi terör sempatizanıdır)

Aynen katılıyorum, bence şikeci taraftarlar kemalist yada ulusalcı değil, yöneticiler ve kongrede durum böyle, en sağlam Kemalist ve ulusalcı taraftar bence kesinlikle GS'de, şikeciler erkeklerse rteyi tribünden sağlam protesto etsinler bakalım..

bu nasıl bir yazı ? tamamı yalan dolan dolu.

fenerbahçeliler kemalistmiiş koca bir yalan, fb taraftarının içersinde her türlü görüşten insan vardır. başbakana pankart açarlarkendemi kemalisttiler ? başbakana tezahurat yaparlarkendemi kemalisttiler ? ülkerle anlaşmalar yaparlarkendemi kemalisttiler ?

fb nin hangi tribün grubundan kemalist bir hareket gördün ?

gfb yi büyük harflerle yazmaya özen gösteriyorsun ama bu özeni neden GalataSaray yazarken göstermiyorsun ?

terörist başını köpeğin ismini bile büyük harflerle yazman ona duyduğun saygıdan mı ?

yazdığın konuşma bir şerefsizle geçmiş onu burada GalataSaraylılarla neden paylaşıyorsun ?

Atatürke suikast suçundan idam edilen kahpe fb başkanı hakkında ne düşünüyorsun ? sende dr. nazım gibimisin ?

sana son sözüm

"bugün GalataSaray ile pkk karıştıran yarın karısıyla anasını karıştırır"

Çok heyecanlısın.

Biraz sakin ol.

Geri
Üst Alt