Uluslar Ligi H:1 | Türkiye 1-2 Rusya | MS | 7 Eylül | TRT 1

maxresdefault.jpg

İşte maçı yayınlayacak kanal:

7SMAL7.jpg

Sn Bilgin periscope yayını açacak sakin olalım

Serdar bizim maçlarda oynamıyor ama ilk 11 bu maçta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TRT Avrupa'da ilk defa 4K yayın yapıyoruz diye övünüyor ama bir Milli maçı alamıyor.

Daha durun... 1 hafta sonra Şampiyonlar Ligi yayın hakları belli olmazsa asıl kıyamet orada kopacak.

Olacakları sıralıyorum arkadaşlar toplanın

1-TRT Maçı yayınlamayacak. Ertesi gün, UEFA'nın bizden fahiş bir rakam talep ettiği söylenecek.
2-Reis, UEFA'nın da bize düşman olduğunu, onların da bize çifte standart uyguladığını söyleyip, UEFA'ya posta koyacak.
3-Reis yine başka bir konuşmasında, TFF ile görüştüğünü, UEFA'dan ayrılabileceğimizi, bizim kimseye muhtaç olmadığımızı söyleyecek.
4-Asya Federasyonuna geçiş yapacağız. Sonra bekle bizi Asya Şampiyonlar Ligi...

neyse yayın olmaması bir yandan güzel oldu. Ülkenin ekonomisinin kötü olduğunu hala anlamayan ktı beyinliler de böyle böyle anlamaya başlayacak.

"Bir musibet,bin nasihatten iyidir." demiş atalarımız.

TRT gerçekten tam yan gel yat kurumu herifleri vatandaş besliyor bize faydası varmı tabi yok

Rezilliğin yayını yok demek, güzel.

Dune kadar bana cemkiriyordunuz , senden baska kimsenin iplemedigi maclar veya turnuva diye asagilamaya kalkistiniz , simdi tepiniyorsunuz yayin yayin diye(bazilariniza soyluyorum bunu)

Ne o , bana laf sokma derdindeyken , bilet kovaliyorum ucak kovaliyorum dedigimde dalga gecerken iyiydi simdi tutustu bazilari

1FBB32E6-E521-4829-820F-16B3687034F4.webp

Olacakları sıralıyorum arkadaşlar toplanın

1-TRT Maçı yayınlamayacak. Ertesi gün, UEFA'nın bizden fahiş bir rakam talep ettiği söylenecek.
2-Reis, UEFA'nın da bize düşman olduğunu, onların da bize çifte standart uyguladığını söyleyip, UEFA'ya posta koyacak.
3-Reis yine başka bir konuşmasında, TFF ile görüştüğünü, UEFA'dan ayrılabileceğimizi, bizim kimseye muhtaç olmadığımızı söyleyecek.
4-Asya Federasyonuna geçiş yapacağız. Sonra bekle bizi Asya Şampiyonlar Ligi...

5-Hasan Şaş PFDK'ya sevk edilecek.

Geri
Üst Alt