Uluslar Ligi H:1 | Türkiye 1-2 Rusya | MS | 7 Eylül | TRT 1

Bide turnuva düzenlemek istiyorlar yav. Sormayacaklar mı bu rezalet ne diye?

Yalağğğ tüpçu

GS TV şimdi lisansı alıp yayınlar maçı

Tff nin gorevi mac yayini degildir , uluslar ligini uefa satiyor , alan yayinci olmazsa yayinlanmaz bu kadar basit

Yarin parasini cikaramayacaklarini dusunurlerse sampiyonlar ligini de yayinlamazlar , demek ki karsilamiyor

Ayrica "sampiyonlar ligine ek para isterlerse ben vermem" diyen bir cimri halka sahibiz , para vermezsen izleyemezsin , elin arabi avrupalisi veriyor ve izliyor

Bu denli basit aslinda ... uefa o paralarla kuluplere o bilmem kac milyon eurolari odeyebiliyor

Nasil yaw maci yayinlayacak kanal belli degil mi hala

trt veriyormuş maçı. Yumurta kapıya dayanınca halletik yine işi.

O değil, şampiyonlar ligindede bu sıkıntı olacak sanırım. Daha resmi bir açıklama yok yayıncı hakkında. Olan bizim yayın hakkı gelirlerine olmasa bari. Ne şans anasını satayım.

Osmanlıyı her tarafa sokmasanız geberirsiniz. Tiksiniyorum sizden.

Tff nin gorevi mac yayini degildir , uluslar ligini uefa satiyor , alan yayinci olmazsa yayinlanmaz bu kadar basit

Yarin parasini cikaramayacaklarini dusunurlerse sampiyonlar ligini de yayinlamazlar , demek ki karsilamiyor

Ayrica "sampiyonlar ligine ek para isterlerse ben vermem" diyen bir cimri halka sahibiz , para vermezsen izleyemezsin , elin arabi avrupalisi veriyor ve izliyor

Bu denli basit aslinda ... uefa o paralarla kuluplere o bilmem kac milyon eurolari odeyebiliyor
Yav he he.

mac basladi yayin baslamadi :asd:

Geri
Üst Alt