Uluslar Ligi H:1 | Türkiye 1-2 Rusya | MS | 7 Eylül | TRT 1

Tff nin gorevi mac yayini degildir , uluslar ligini uefa satiyor , alan yayinci olmazsa yayinlanmaz bu kadar basit

Yarin parasini cikaramayacaklarini dusunurlerse sampiyonlar ligini de yayinlamazlar , demek ki karsilamiyor

Ayrica "sampiyonlar ligine ek para isterlerse ben vermem" diyen bir cimri halka sahibiz , para vermezsen izleyemezsin , elin arabi avrupalisi veriyor ve izliyor

Bu denli basit aslinda ... uefa o paralarla kuluplere o bilmem kac milyon eurolari odeyebiliyor
yeminlen birsey bildigin yok bos bos konusuyorsun.

hollanda'da CL ve EL maclari devlet kanali yayinliyor, neyin hikayesini anlatip millete konusuonki?

UEFA'nın anlayışına teşekkir ediyirlarmış

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyanın en gerzek gollerinden biri yendi.

Bence maçı kesip Uefa dan paramızı geri alalım

Fenerin en kötü yeri bekleriyken milli takımda ikisi birden oynuyor saçmalığa bak

sebebi belli oldu maçı izleyememenin

"dolardan bize ne sanki dolarla işimiz var" diyen hırbolar izliyordur umarım maçı. Dolar anormal şekilde artınca maç bile izleyemezsin işte.

gol oldu bu arada

yukari giden topu yere duserek kurtarmaya calisan kalecimiz var.

hahahha

neyse ben terim hocamın basın toplantısını tekrar ızlıyım

Madem bilmiyorsun neyine satasiyorsun ? Yayinlari satan kurum uefa , dunyanin her yerinde ulke federasyonlari degil ulkenin yayincilari maclari satin alirlar

Is olsun da laf atayim diye bilgi yoksunu sekilde satasiyorsun , tff nin ne dahli var mac yayini alim satimiyla ? Anlat da bilelim

Ama biliyorsan anlat
Yav birader insanların tepkisi belli. Maçını bile yayınlatamadığın ortamda aptal aptal yabancı sınırıyla uğraşmayacaksın. Gidip turnuva almaya uğraşmayacaksın. Sonra adamlar turnuvayı vermeyip, götleriyle güldüklerinde triplere girmeyeceksin.

Her konuda sanki tek bilgi sahibi senmişsin gibi davranıyorsun. Herkesin bildiği şeyleri yazıp realistim ayağına çok matah şeyler söylüyormuş gibi ortaya atıyorsun.

Ayrıca bu ülkede herkes lüks içinde yaşamıyor. Futbol dediğin şey bu ülkede lüks olamaz, olmamalı. En fakirinden en zenginine ülkedeki herkesin dahil olduğu belkide tek eğlence aracını ver parasını izle sistemine çeviremezsin. Herkes senin yaşadığın hayatı yaşamıyor.

Geri
Üst Alt